fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vraag het Gigolo Dave: Mijn man wil mij niet beffen, hoe zorg ik ervoor dat hij dat wel doet?

Beste Dave, mijn man en ik hebben een goede relatie, maar ik loop wel tegen iets vervelends in ons seksleven aan. Hij wil mij niet beffen omdat hij zegt dat hij het niet lekker vindt. Wat kan ik doen zodat hij het wel wil doen? Groet, Kim

Beste Kim,

Bedankt voor het insturen van je vraag. Ik heb regelmatig getrouwde klanten en klanten die een vaste relatie hebben, die thuis niet of niet goed gebeft worden. Slechts een klein deel van de vrouwen doet er daadwerkelijk wat mee. Het is naar mijn idee heel belangrijk dat beide partijen genieten van de seks en ik vind het dan ook heel goed dat je dit bespreekbaar maakt!

Persoonlijk ben ik gek op beffen. Het is een hele intieme handeling waar de meeste vrouwen enorm geil van worden. Als man geniet ik daar intens van en dat zorgt ervoor dat ik het graag doe. Toch zijn er ook mannen die dit anders ervaren, net als dat er vrouwen zijn die bijvoorbeeld niet van pijpen houden. Hoewel ik vind dat jij het absoluut verdient om gebeft te worden, denk ik wel dat je hier zorgvuldig mee om moet gaan. Net als dat ik niet wil dat vrouwen iets tegen hun wil doen, geldt dit natuurlijk ook voor mannen.

Mijn advies: bespreek met je man waarom hij het niet fijn vindt. Misschien heeft hij van een bedpartner ooit te horen gekregen dat hij er niet goed in is en is daar heel onzeker van geworden. Of heeft hij moeite met bepaalde geuren of smaken. Kijk waar zijn ‘probleem’ met beffen vandaan komt. Zo wordt het makkelijker om er samen iets aan te doen en kan je je mogelijk beter in hem inleven.

Probeer ook samen op zoek te gaan naar manieren waarop jij wél seksueel bevredigd blijft. Dat hij bepaalde dingen niet wil, moet niet ten koste gaan van jouw genot. Hebben jullie bijvoorbeeld als eens gedacht aan het gebruik van seksspeeltjes? Ik schreef er eerder een artikel over.

Komen jullie er niet samen uit en wil je wel een keer gebeft worden; dan kan je natuurlijk altijd een keer met een gigolo afspreken. Maar of jij (en je man) hier open voor staan, dat weet ik natuurlijk niet.

Heb jij ook een (seks)vraag aan Gigolo Dave? Hij wil deze graag (anoniem) voor je beantwoorden. Stuur een mail naar [email protected] en we zorgen ervoor dat Dave hem hier kan beantwoorden. 

Lees hier de andere blogs van Gigolo Dave

Dave is 33 jaar en is sinds 7 jaar werkzaam als professioneel gezelschapspartner via een groot escortbureau. Na jaren als automonteur gewerkt te hebben, geniet hij nu van een leven waarin hij vrouwen ontspanning, plezier en genot kan bieden. In zijn blogs bij Damespraatjes neemt hij je mee in zijn belevenissen op de werkvloer.

5 reacties

Mark -

Het beffen van een vrouw is voor mij een heel belangrijk onderdeel van de intimiteit die we samen hebben. Ik vind het heerlijk om een vrouw op deze manier naar haar hoogtepunt te brengen en dat liefst meerdere malen achterelkaar. Het is mij om het even of de vagina geschoren is of niet, ik vind mijn weg toch wel zogezegd.

cornel -

zou graag in contact komen met 65plus vrouw voor een fijne bef middag.

[email protected] -

Ik bef heel graag , omdat ik weet een vrouw er ook wel echt van geniet zelfs met maandstonden.
het liefste scheer ik haar graag heel langszaam waarbij ze lekker nat wordt , dan haar likken en een schaamlip in mijn mond houden erna met mijn mijn tong in haar vagina laten glijden dan mijn ruwe tong langs de schaamlippen naar boven toe mmmm

Luc -

ik bef heel graag , omdat ik weet een vrouw er ook wel echt van geniet zelfs met maandstonden.
het liefste scheer ik haar graag heel langszaam waarbij ze lekker nat wordt , dan haar likken en een schaamlip in mijn mond houden erna met mijn mijn tong in haar vagina laten glijden dan mijn ruwe tong langs de schaamlippen naar boven toe mmmm

[email protected] -

hmm dat is jammer beffen is toch iets heerlijks, je mag mij altijd mailen doe het graag

Reageer ook