fb
Damespraatjes Damespraatjes

Moederdag Winactie: win een Italian Coffee Handbag

Deze zomer eens op stap met iets heel anders? Dit keer een Italiaan en geen saaie gewone waarmee je al -tig keer bent uit geweest? Ga eens voor iets heel nieuws en win zo’n leuke Italian Coffee Handbag op Damespraatjes.

Italian Coffee Handbags zijn handgemaakte tassen (Borse Cucite Artigianalmente), gefabriceerd van lege (gebruikte) zakken van koffiebonen of gemalen koffie. Elk model en exemplaar is daarom uniek en kan licht afwijken van de afbeelding op de website.

Italian Coffee Handbags worden lokaal geproduceerd door vakmensen uit verschillende ateliers en sociale werkplaatsen. Met het aanschaffen van een Italian Coffee Handbag heb je dus niet alleen een mooie tas of uniek kado van gerecycled materiaal (Riciclando Buste Del Caffe), maar je draagt ook bij aan de plaatselijke werkgelegenheid.  Ook draag je bij aan de vermindering van de belasting op het mileu omdat een groot deel van de Italian Coffee Handbags wordt
gemaakt van gebruikte zakken en van restmateriaal van Italiaanse koffiebranders.

De winnaar van de Italian Coffee Handbag is Kim Heikens. Kim, van harte gefeliciteerd.

De tas wordt binnenkort naar je toegestuurd. Blijf Damespraatjes volgen, want binnenkort mogen we nog een Coffee Handbag weggeven in het kader van Vaderdag.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook