fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mijn man gaat online vreemd en doet of dat normaal is!

man online vreemd bedriegen

Wanneer gaat je man vreemd? Is dat als hij seks heeft met een ander? Is dat als hij verliefd wordt op een ander? Is online flirten met vrouwen vreemdgaan? Kussen? Hilda weet het niet meer. Ze heeft ontdekt dat Jamil, de man met wie ze achttien jaar is getrouwd, flirt met vrouwen op een online datingsite? “Waarom doet hij dat? En hoe weet ik of Jamil die vrouwen in het echt ontmoet?”

Het begon met een onderbuikgevoel. Hilde had het gevoel dat haar man iets in zijn schild voerde. Hij was opgewekter dan anders, zat meer aan haar en wilde vaker seks. “Daar is niks mis mee, ik ben dol op seks en er altijd voor te porren. Maar de laatste maanden had Jamil minder zin. Zocht ik niets achter, we zijn achttien jaar samen en soms verdwijnt de lust even, maar we weten dat die altijd weer oplaait.”

Datingapp

Het viel Hilde op dat Jamil wel heel druk met zijn uiterlijk bezig was. Ook als hij de deur niet uitging. Grappend vroeg ze hem voor wie hij zich zo opdofte maar die vraag ontweek hij. “Tot ik het zat werd en zijn telefoon checkte. Jamil stond onder de douche en zijn mobiel lag op het nachtkastje. Voor ik het wist tikte ik zijn code in en ging zoeken. Een datingapp voor mensen die vreemdgaan, stond open. Hij had zelfs een profiel aangemaakt en een foto geplaatst die ik had gemaakt. Ik verstijfde.”

Naakte Saskia

De dagen erna bleef Hilde Jamils telefoon checken. Hij had contact met twee vrouwen met wie hij conversaties voerde. “En die logen er niet om. Daisy en Saskia waren als was in zijn handen, al wisten ze niet van elkaars bestaan. Saskia vroeg of hij contact had met andere vrouwen van de site, en Jamil antwoordt ontkennend.” Jamil windt beide dames om zijn vinger en krijgt ze zo ver dat ze pikante foto’s van zichzelf sturen. Als Hilde op een ochtend de app opent terwijl Jamil op de wc zit, popt er een foto op van een naakte Saskia. Haar benen wijd, haar blik zwoel.

Welk standje?

Wat Hilde verbaast is dat Jamil met respect over haar praat met Saskia en Daisy. “Hij schrijft dat hij van mij houdt en mij niet kwijt wil, maar dat het bloed soms kruipt waar het niet gaan kan. Hij fantaseert over seks met Saskia, ze vertellen elkaar van welk standje ze geil worden en hoe het zou zijn als ze seks zouden hebben.”

Ontmoeting

Al die tijd dat Hilde Jamil en zijn vrouwen volgt, laat ze niets merken. Tot het moment dat Saskia een ontmoeting voorstelt. “Ze schreef: ‘Laten we elkaar ontmoeten. We wrijven elkaar online alleen maar op, het moet er toch een keer van komen vind je niet? En je kan mij niet wijsmaken dat je tot je tachtigste alleen maar seks hebt met Hilde’. Ik ontplofte. Wat dacht die sloerie nou eigenlijk?”

Bimbo

Zonder te laten blijken dat ze zijn telefoon heeft gecheckt, begint Hilde het gesprek met Jamil. “Ik vroeg hem wat zijn definitie van vreemdgaan was. Hij was verbaasd maar antwoordde gewoon. Zei dat hij nooit zou vreemdgaan, dat hij zijn relatie met mij nooit op het spel zou zetten voor een avontuurtje met een of andere bimbo. Ik voelde de ander in mijn hoofd kloppen, maar kon me beheersen.”

Tranen

Hilde gaat een stap verder en spreekt haar vermoedens uit. Zegt hem dat ze het gevoel heeft dat er een ander is. Als door een wesp gestoken veert Jamil op en is verontwaardigd. Ze draait de duimschroeven steviger aan. Vraagt hem op de man af of hij op een datingsite zit. Weer ontkent Jamil. “Het zweet stond in mijn handen en de tranen prikten in mijn ogen. Hij zat glashard te liegen. Als hij al verzweeg dat hij op een datingsite stond, dan zou hij al helemaal niet vertellen als hij vreemd zou gaan.”

Pikante berichten

Het flirterige gedrag en het sturen van pikante berichten had hij een paar jaar eerder ook al gedaan. Toen had hij het afgedaan als onschuldig. Vond hij dat Hilde zich niet zo moest aanstellen. Hij hield toch van haar? “Maar als je van iemand houdt, dan maak je toch geen profiel aan op zo’n site? Dan heb je toch genoeg aan de vrouw die van je houdt? Ik baal hier zo van. En ik wil niet zeggen dat ik in zijn telefoon heb gekeken, dat zou hij vreselijk vinden. Maar hoe kan ik hem nou vertrouwen? Wat moet ik doen?

Wat denk jij dat Hilde het beste kan doen? Opbiechten dat ze in zijn telefoon heeft gekeken? Hem beschuldigen van vreemdgaan? De namen van de dames noemen? Of moet Hilde niet zo paranoïde doen en afblijven van zijn telefoon? Praat mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

14 reacties

angelo -

Dit is een probleem van deze tijd waar zowel mannen als vrouwen zich schuldig aan maken. Ik persoonlijk vind het liegen en ontkennen nog erger dan het daadwerkelijke gechat en geapp met elkaar. Vind ik ook niet ok overigens. Wees gewoon open en eerlijk in je communicatie naar elkaar!

Ki -

Hoi hoi,
Mijn dochter zat gisteren op YouTube op mijn man zijn telefoon. Opeens stond er iets open. Een chat site voor regioswingers. Ik kon er niet in maar in de browser stond wel dat er gesprekken waren. Ik heb mijn man er mee geconfronteerd en hij zei sorry maar ik had dit geopend voor ons maar durfde jou niet te vragen. Er stond ook getrouwd. Maar hij heeft vervolgens wel berichten gestuurd naar vrouwen dat hij ze graag uit elkaar wilt trekken bijvoorbeeld. Al die berichten heb ik gelezen. Mijn man zegt dat het niet aan mij ligt en mij nooit kwijt wil. Dat hij nooit in 13 jaar vreemd gegaan is. Maar ik zie dit ook als vreemdgaan. Is dit nou anno 2023? Is dit normaal tegenwoordig? Ben zo kapot er van.

Maureen -

Mijn man gaat onze hele relatie al vreemd.

Na de eerste keer te zijn betrapt nadat een van de vrouwen mij een bericht stuurde, is hij twee maanden later gewoon weer verder gegaan.
De eerste 5.5 jaar had hij een ander glfacebook account en een online betaalsysteem. Hij ging naar lifechats en sprak tientallen dames die hij uit de kleren kletste, foto ’s van ontving en zelf foto’s stuurde. Ik gen gepoogd te vragen wat hij dan miste. Ik miste seks ik gen daar dol op maar 15 jaar hebben we geen seks gehad. Im heb een heke verzameling dildo’s, vormde me in zijn omgeving erg onaantrekkelijk. Heb me sexy gekleed, was erg slank. Ik voelde me zo adgewezen dat ik me na 6 jaar niet meer durfde uit te kleden in zijn nabijheid, op vakanties kleedde hij andere vrouwen uit met zijn ogen en raakte mij met geen vinger .aan. ik hen tientalle kansen gehad met andere mannen die me wel zagen het bed in te duiken, maar dom genoeg niet gedaan.
Afgelopen november betrapte mijn dochter hem per ongelijk. Hij ontkende en delete alles. Hij blijkt 15 jaar dagelijks seksueel getinte relaties te hebben gehad. Ik heb echt alles gedaan de afgelopen jaren, van lingerie tot korte rok en aangeven dat ik mezelf iedere dag klaar liet komen en naar hem verlangde. Hij praat niet met me , nooit maar schreef hele epistels naar anderen. Nu 6 mnd later en vele pogingen van mijn kant verder beweerd hij met mij oud te willen worden en hebben we ineens een soort van seks. IIk krijg nu waar ik 15 jaar naar verlangde inclusief zowaar een kadootje en wat hij nog nooit gezegd heeft tegen me: hij zegt dat hij me mooi vindt.
Ik wil dit eerst allemaal plaatsen voor ik kijk wat nu het beste is voor mij. Dat klinkt gek, maar ik ben wel verbonden en loyaal, geweest en geloofde dat hij minder behoefte aan seks had als ik. Voor iemand van buiten is het makkelijker te zeggen dat ik weg moet wezen en rationeel ben ik het daarmee eens. Maar qua mijn woonomgeving, mijn huis en kinderen is het lastig. Het heke huis us door mij opgeknapt. Is wie ik ben. Hij doet en deed nooit war in huis of wat mijn zijn kinderen. Ik deed en die ook alle clubjes
Alle tijd op en naast zijn werk ging op aan andere dames. Ik weet eigenlijk wel wat ik zal gaan doen. Fijn.om het ergens op te kunnen schrijven en te kunnen delen.

Ans -

Mijn ex-man is autist, hij heeft Asperger. Aanrakingen en knuffelen vindt hij heel moeilijk. In t begin dat hij verliefd was, ging t nog, maar later steeds minder. Ik ben juist erg lijfelijk, knuffelen vind ik zelfs lekkerder dan seks. Maar toen ik foto’s tegenkwam op zijn laptop die verder gingen als elkaar n beetje ophitsen, kon ik er niet meer tegen. Hij had nml. eerder al, ontkent dat hij iets deed als hij voor zijn werk niet thuis sliep. Ik vind het liegen erover, erger dan het hele gedoe van seks via WhatsApp. Ik had m’n spullen nog niet allemaal uit huis, en er was al n andere vrouw op de koffie….Liegen is zo erg…..Ik walg van hem…

Ilse -

Kappen ermee. Het probleem is het bedrog, of dat nou fysiek is of niet. Ik heb hetzelfde meegemaakt. Liegen, betrapt worden, spijt betuigen en gewoon weer doorgaan. Ik deed alles voor hem maar dat was niet genoeg. Hij was impotent en koos ervoor zijn seksuele verlangens van zich af te schrijven en te bellen met wildvreemde vrouwen, in plaats van tijd aan mij en zijn gezin te besteden. Ik ging uiteindelijk maar een plan maken hoe ik van hem kon scheiden. Dat was een tweede baan zoeken en niet bang zijn voor wat er op mij af kwam. Tijdens de scheiding ben ik alle loyaliteit naar hem verloren en voor mijn eigen geluk gegaan. En dan bedoel ik niet financieel. Ik ben meer dan ruimhartig geweest. Ik heb zelf online iemand leren kennen en daar ben ik na bijna 10 jaar nog steeds mee. Tijdens de scheiding, das niet netjes maar ja. Boontje komt om zijn loontje. Wat je zaait zal je oogsten en zo kan ik nog wel even doorgaan;-)
Natuurlijk ben IK achteraf degene die vreemd is gegaan want hij vindt online bedrog niet echt bedrog…..
Maar vreemdgaan is in mijn optiek “je bakens verleggen van je partner naar een ander en daar lief en leed mee delen” of daar nu werkelijk sex bij komt kijken vind ik niet doorslaggevend. Het doet evenveel zeer.

Renate -

Als het 1x is voor gekomen oke, maar als je van nature al geen detective bent en toch gaat zoeken dan ontken je eigenlijk alleen dat je het antwoord eigenlijk al weet. Heb het ook mee gemaakt, hun gaan daarna rustig naar 1 van de mensen van de apps. En Jij bent leeg gezogen en perplex straks. Kies voor jou de beste optie, maar zet bij de keus wel jou hart op de 1ste plaats.

Joris -

Wat stom dat hij het niet stiekem genoeg doet.

Jessica -

Het is zeker niet goed dat je in zijn telefoon hebt gekeken, deze privacy hoort in principe gerespecteerd te worden. Echter kan ik je nieuwsgierigheid begrijpen als je dit vermoeden hebt.

Jij zult voor jezelf moeten beslissen, voel je je bedrogen? Want of je nu daadwerkelijk actief wordt of het bij flirten houdt, bepalend is of jij je bedrogen voelt. Vreemdgaan gaat niet om de sex, daar kunnen de meeste mensen nog mee dealen, maar het feit dat er vertrouwen kapot gemaakt wordt.
Je kunt je man niks zeggen erover dat je in zijn telefoon hebt gekeken, maar dan kies je er dus ook zelf voor om dit gedrag te accepteren. Kies voor jezelf, wil je dit gewoon accepteren of confronteer je hem met zijn gedrag? Ook na de confrontatie heb je wederom de keuze, accepteer je zijn excuses, kies je ervoor om te gaan scheiden of kiest er bv een relatietherapie te doen? Hoe dan ook, is dit JOUW keuze en ben je dus zelf degene die zich dit aandoet als je nu niet spreekt!

Mona -

Ik heb de online ‘date’ van mijn man een berichtje gestuurd. Waarin ik stuurde dat ze mijn man voor altijd mocht houden en mijn kinderen om de week kon krijgen voor co ouderschap. Ik heb ze alledrie gelijk voorgesteld en haar een berekening gegeven van mijn man zijn salaris en de alimentatiekosten. Ze droop af. En mijn man heeft daarna ook niet meer doorgezet met online dating. Ik heb hem gezegd dat als hij online spanning zoekt dat dit voor mij net zo echt is als vreemdgaan. Het is geen porno kijken of visualisatie. Het is een echt gesprek met een ander persoon. Je liegt niet alleen je partner voor maar jezelf en haar ook. Ik vind het internet zoiezo een ‘makkelijke plek’ om dit op te zoeken. Jammerlijk onderdeel van dit medium.

Elena -

Mijn man zit op dating sites voor sex…hij ontkent alles en word boos als ik het hem vraag en liegt glashard in mijn gezicht, ik wil weg. Mijn vriendin zegt waarom zou je gaan. Zorg dat je het zelf leuk hebt……ik weet t niet..

Sav -

Ik zit ook in zo’n situatie en weet ook niet wat ik ermee aan moet. Hij heeft paar jaar geleden daadwerkelijk ook meerdere keren seks gehad met een ander. Sinds die tijd is mijn vertrouwen in hem nog steeds weg en hij wuift alles weg. Maar hij heeft er toen glashard steeds over gelogen, alles verzwegen en ik denk dat hij dat nog steeds doet al zegt hij van niet. Zeer moeilijke situatie,ofje met 2 verschillende personen te maken hebt

Annick -

Wel. Ik heb hetzelfde meegemaakt. Ik checkte zijn gsm bij het minste vermoeden. En hij deed juist wat u man ook doet. Ik vroeg toen ook . Moet je mij niks vertellen. Nee zei hij. De vrouwen waar hij on line mee stuurde, verwittigde me zelfs. Ik weet het, u hart klopt in u keel. Hij zegt. Ik doe dit voor de spanning. Pff en ik moet zeggen. Ik betrap hem al verschillende jaren op.

Noor -

Je kunt het beste eerlijk zijn. Je kunt niet van hem verwachten dat hij eerlijk is als jij dat ook niet bent.
Daarnaast kun je hem vragen wat hij mist. Het kan zijn dat hij meer wil, anders wil. Het heeft waarschijnlijk niks met jou persoon te maken, eerder aan hem. Maar blijf communiceren.

Anne -marie -

Weglopen,dit stopt nooit,en het blijft niet alleen bij online daten.

Reageer ook