Mijn man gaat online vreemd en doet of dat normaal is!

Wanneer gaat je man vreemd? Is dat als hij seks heeft met een ander? Is dat als hij verliefd wordt op een ander? Is online flirten met vrouwen vreemdgaan? Kussen? Hilda weet het niet meer. Ze heeft ontdekt dat Jamil, de man met wie ze achttien jaar is getrouwd, flirt met vrouwen op een online datingsite? “Waarom doet hij dat? En hoe weet ik of Jamil die vrouwen in het echt ontmoet?”

Het begon met een onderbuikgevoel. Hilde had het gevoel dat haar man iets in zijn schild voerde. Hij was opgewekter dan anders, zat meer aan haar en wilde vaker seks. “Daar is niks mis mee, ik ben dol op seks en er altijd voor te porren. Maar de laatste maanden had Jamil minder zin. Zocht ik niets achter, we zijn achttien jaar samen en soms verdwijnt de lust even, maar we weten dat die altijd weer oplaait.”

Datingapp

Het viel Hilde op dat Jamil wel heel druk met zijn uiterlijk bezig was. Ook als hij de deur niet uitging. Grappend vroeg ze hem voor wie hij zich zo opdofte maar die vraag ontweek hij. “Tot ik het zat werd en zijn telefoon checkte. Jamil stond onder de douche en zijn mobiel lag op het nachtkastje. Voor ik het wist tikte ik zijn code in en ging zoeken. Een datingapp voor mensen die vreemdgaan, stond open. Hij had zelfs een profiel aangemaakt en een foto geplaatst die ik had gemaakt. Ik verstijfde.”

Naakte Saskia

De dagen erna bleef Hilde Jamils telefoon checken. Hij had contact met twee vrouwen met wie hij conversaties voerde. “En die logen er niet om. Daisy en Saskia waren als was in zijn handen, al wisten ze niet van elkaars bestaan. Saskia vroeg of hij contact had met andere vrouwen van de site, en Jamil antwoordt ontkennend.” Jamil windt beide dames om zijn vinger en krijgt ze zo ver dat ze pikante foto’s van zichzelf sturen. Als Hilde op een ochtend de app opent terwijl Jamil op de wc zit, popt er een foto op van een naakte Saskia. Haar benen wijd, haar blik zwoel.

Welk standje?

Wat Hilde verbaast is dat Jamil met respect over haar praat met Saskia en Daisy. “Hij schrijft dat hij van mij houdt en mij niet kwijt wil, maar dat het bloed soms kruipt waar het niet gaan kan. Hij fantaseert over seks met Saskia, ze vertellen elkaar van welk standje ze geil worden en hoe het zou zijn als ze seks zouden hebben.”

Ontmoeting

Al die tijd dat Hilde Jamil en zijn vrouwen volgt, laat ze niets merken. Tot het moment dat Saskia een ontmoeting voorstelt. “Ze schreef: ‘Laten we elkaar ontmoeten. We wrijven elkaar online alleen maar op, het moet er toch een keer van komen vind je niet? En je kan mij niet wijsmaken dat je tot je tachtigste alleen maar seks hebt met Hilde’. Ik ontplofte. Wat dacht die sloerie nou eigenlijk?”

Bimbo

Zonder te laten blijken dat ze zijn telefoon heeft gecheckt, begint Hilde het gesprek met Jamil. “Ik vroeg hem wat zijn definitie van vreemdgaan was. Hij was verbaasd maar antwoordde gewoon. Zei dat hij nooit zou vreemdgaan, dat hij zijn relatie met mij nooit op het spel zou zetten voor een avontuurtje met een of andere bimbo. Ik voelde de ander in mijn hoofd kloppen, maar kon me beheersen.”

Tranen

Hilde gaat een stap verder en spreekt haar vermoedens uit. Zegt hem dat ze het gevoel heeft dat er een ander is. Als door een wesp gestoken veert Jamil op en is verontwaardigd. Ze draait de duimschroeven steviger aan. Vraagt hem op de man af of hij op een datingsite zit. Weer ontkent Jamil. “Het zweet stond in mijn handen en de tranen prikten in mijn ogen. Hij zat glashard te liegen. Als hij al verzweeg dat hij op een datingsite stond, dan zou hij al helemaal niet vertellen als hij vreemd zou gaan.”

Pikante berichten

Het flirterige gedrag en het sturen van pikante berichten had hij een paar jaar eerder ook al gedaan. Toen had hij het afgedaan als onschuldig. Vond hij dat Hilde zich niet zo moest aanstellen. Hij hield toch van haar? “Maar als je van iemand houdt, dan maak je toch geen profiel aan op zo’n site? Dan heb je toch genoeg aan de vrouw die van je houdt? Ik baal hier zo van. En ik wil niet zeggen dat ik in zijn telefoon heb gekeken, dat zou hij vreselijk vinden. Maar hoe kan ik hem nou vertrouwen? Wat moet ik doen?

Wat denk jij dat Hilde het beste kan doen? Opbiechten dat ze in zijn telefoon heeft gekeken? Hem beschuldigen van vreemdgaan? De namen van de dames noemen? Of moet Hilde niet zo paranoïde doen en afblijven van zijn telefoon? Praat mee in de comments onder dit artikel.

7 reacties

Zixin -

Bedankt koningin Zazi voor de liefde en hulp die je mij en mijn familie hebt laten zien. Je bent inderdaad een moeder en ik ben je eeuwig dankbaar. Dit getuigenis is een van de beloften die ik je heb gedaan en ik hoop dat je het zult zien.

LEES DIT.

Mijn vrouw is mijn leven. Ik hou van haar met alles wat ik heb. Ik gaf haar alles wat ik kon geven en liet haar zien hoeveel ik echt om haar geef. ze was ook erg goed voor mij en onze kinderen. in feite zal ik ons ​​huwelijk omschrijven als een perfect huwelijk, maar alles veranderde in oktober 2021. ze werd onverschillig voor mij en onze zoon. Ik vroeg haar afzonderlijk wat er aan de hand was, maar ze zei niets. Om een ​​lang verhaal kort te maken, ze verliet mij en onze zoon uiteindelijk in januari 2022. Ik werd bijna gek, onze zoon verloor zichzelf. Dit was een zeer verschrikkelijke tijd voor mij. snel vooruit naar vorige week, vertelde ik een collega in mijn kantoor over mijn probleem en hij vertelde me over koningin Zazi, dat zij zijn vriend heeft geholpen en zijn huwelijk in het verleden heeft gered. ik geloof echt niet in spirituele dingen, maar ik besloot haar een proef te geven. Koningin Zazi vertelde me de oorzaak van het probleem en kon binnen enkele dagen een oplossing krijgen. Jongens, mijn vrouw is weer thuis bij mij en onze familie is herenigd. Een paar dagen geleden kwam de dame die het probleem veroorzaakte naar ons toe om haar slechte daden te bekennen en om vergeving te smeken. Ik en mijn vrouw zijn je moeder Zazi eeuwig dankbaar. Hier is haar e-mail: [email protected]

Alsjeblieft jongens, help dit te delen totdat het bij Queen Zazi aankomt en misschien help je ook een vriend daarbuiten, net zoals mijn collega voor mij deed.

Elena -

Mijn man zit op dating sites voor sex…hij ontkent alles en word boos als ik het hem vraag en liegt glashard in mijn gezicht, ik wil weg. Mijn vriendin zegt waarom zou je gaan. Zorg dat je het zelf leuk hebt……ik weet t niet..

Joris -

Zolang je man niet overgaat tot ontmoetingen, kan het puur voor het spel en de spanning zijn. Het is leuk te weten hoe je in de markt ligt. Het is spannend om fantasieën uit te wisselen. Maar daadwerkelijk vreemdgaan hoeft absoluut niet het doel te zijn.

Sav -

Ik zit ook in zo’n situatie en weet ook niet wat ik ermee aan moet. Hij heeft paar jaar geleden daadwerkelijk ook meerdere keren seks gehad met een ander. Sinds die tijd is mijn vertrouwen in hem nog steeds weg en hij wuift alles weg. Maar hij heeft er toen glashard steeds over gelogen, alles verzwegen en ik denk dat hij dat nog steeds doet al zegt hij van niet. Zeer moeilijke situatie,ofje met 2 verschillende personen te maken hebt

Annick -

Wel. Ik heb hetzelfde meegemaakt. Ik checkte zijn gsm bij het minste vermoeden. En hij deed juist wat u man ook doet. Ik vroeg toen ook . Moet je mij niks vertellen. Nee zei hij. De vrouwen waar hij on line mee stuurde, verwittigde me zelfs. Ik weet het, u hart klopt in u keel. Hij zegt. Ik doe dit voor de spanning. Pff en ik moet zeggen. Ik betrap hem al verschillende jaren op.

Noor -

Je kunt het beste eerlijk zijn. Je kunt niet van hem verwachten dat hij eerlijk is als jij dat ook niet bent.
Daarnaast kun je hem vragen wat hij mist. Het kan zijn dat hij meer wil, anders wil. Het heeft waarschijnlijk niks met jou persoon te maken, eerder aan hem. Maar blijf communiceren.

Anne -marie -

Weglopen,dit stopt nooit,en het blijft niet alleen bij online daten.

Reageer ook