fb
Damespraatjes Damespraatjes

Priska: ‘Opeens drong het tot me door: dit was Leroy van de datingsite en hij had geen idee’

ontmoeting datingsite

Toen Priska zich vier jaar geleden aanmeldde voor een online datingsite ging er een wereld voor haar open. “Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel. Heerlijk vond ik die eindeloze chatsessies en daadwerkelijke dates.” Al die tijd dacht ze dat ze er toedeed, dat ze indruk maakte op de mannen. “Dus niet. Laatst kwam ik Leroy tegen, uren mee gechat, maar hij had geen idee wie ik was.”

Het begon er allemaal mee toen de relatie met haar man Philip een vreselijke sleur was geworden. Vijfentwintig jaar bij elkaar, twee kinderen grootgebracht en carriere gemaakt. Elkaar raakten ze kwijt en ze dreven steeds verder uit elkaar. “Ik had het nog wel even kunnen volhouden, maar Philip trok het niet meer. Hij wilde met me praten en ik wist dat het mis zat. Hij stelde een open relatie voor. Ik moest even wennen aan het idee, maar ik vond het bij nader inzien helemaal niet zo’n gek idee. Door elkaar vrij te laten konden we misschien wel weer dichter bij elkaar komen.”

Echt ’n feest voor je ego zo’n datingsite

Ze maakte een profiel aan op een datingsite en werd overspoeld door mannen die trouw in de ontrouw waren, die met haar wel een beschuitje wilden eten en haar overlaadden met complimentjes. “Zo’n site is een groot feest voor je ego. Ik had ze voor het uitzoeken en in het begin hield ik het alleen bij chatten. Een date zag ik nog niet zitten, vond ik spannend.” In het beantwoorden van haar fanmail en het bijhouden van haar chatgesprekken ging veel tijd zitten. Terwijl Philip gemiddeld een date per week had met een vrouw, zat Priska tot diep in de nacht erotisch te kletsen met verschillende mannen.

Ik deed er weer toe

Al snel filterde ze de leuke mannen eruit. “Ik had echt superleuke gesprekken die niet alleen over seks gingen. Natuurlijk sprak ik veel over seks en fantasieën, maar met een aantal mannen had ik het over van alles.” In een periode van drie jaar zet Priska de bloemetjes flink buiten en ontmoet mannen met wie ze een seksuele relatie onderhoudt. “De aandacht, het gezien worden door andere ogen dan Philip, deed me zo goed. Ik voelde me weer prachtig en woest aantrekkelijk en ook tussen mij en Philip ging het weer beter. Soms vertelden we elkaar over de avonturen die we beleefden, maar het was geen must om verhalen te delen. De seks tussen Philip en mij werd ook weer een stuk beter.”

Opwindende man zeg

Als Priska in contact komt met Leroy, voelt ze opeens vlinders. “Ik zag foto’s van hem en hij van mij en ik voelde me gewoon verliefd worden. Hij zag er zo opwindend uit. We hadden een paar leuke gesprekken op de chat en aan de hand van wat hij mij vertelde, kon ik hem vrij snel achterhalen op internet. Leroy woonde net als ik in Amsterdam en werkte als journalist bij een bekend tijdschrift. Hij werd er alleen maar aantrekkelijker door.” Priska stuurt aan op een date, maar Leroy houdt het af. Zegt dat hij al aan het daten is met een vrouw en dat hij er aan eentje genoeg heeft.

Wat? Wijst hij me nou af?

“Klinkt misschien een beetje gek, maar ik voelde me afgewezen. Waarom wilde hij niet met me afspreken? We hadden een aantal leuke chatsessies en toch hield hij de boot af.” Priska likt haar wonden als Leroy het contact met haar verbreekt. “Van de een op de andere dag was hij verdwenen van de chat en kreeg ik de indruk dat hij mij had geblokt op de datingsite. Ik begreep er niets van en ben er heel naar van geweest.”

Bloednerveus drie keer omkleden

De jaren gaan voorbij, Philip en Priska sluiten hun open relatie weer en hebben alleen nog seks met elkaar. “We ontdekten dat al die avontuurtjes met anderen heel spannend en geil zijn, maar dat het ook verwarrend is soms. We hebben opnieuw voor elkaar gekozen en daarin passen geen andere partners.”

Priska is gelukkig met Philip, heeft alles op de rit maar wordt in een klap teruggeworpen naar haar wilde periode als ze een telefoontje krijgt van Leroy. “Ik had eerst niet in de gaten dat hij het was, maar opeens legde ik de link. Hij wilde mij in mijn hoedanigheid als beleidsmedewerkster van de gemeente interviewen. Hij had niet in de gaten wie hij aan de telefoon had.  Ik zei dat ik wilde meewerken aan het interview en we spraken af in het gemeentehuis. Het leek me heel grappig om hem te verrassen. Die dag was ik bloednerveus en had me al drie keer verkleed voordat ik naar de afspraak ging.”

Hij had geen idee wie ik was

Ze herkent Leroy onmiddellijk en voelt de vlinders in haar buik. “Ik haalde koffie en toen ik met knikkende knieën weer terugkwam zat Leroy op me te wachten. Ik kon het niet meer voor me houden en zei dat ik hem al kende. Hij keek me heel verbaasd aan en antwoordde dat hij geen idee had wie ik was en dat hij me nooit eerder had ontmoet.” Het was niet de reactie waar Priska op hoopte en ze deed hem uit de doeken hoe ze elkaar kenden. “Leroy knipperde niet eens met zijn ogen toen hij zei: ‘Sorry, maar ik kan me het echt niet meer herinneren. Hebben we ook foto’s uitgewisseld via die datingsite?’ Hij maakt een grapje, dacht ik, maar nee, hij wist echt niet wie ik was.”

Daaag zelfvertrouwen

Priska doet net of het niet uitmaakt, maar inwendig gebeurt er van alles. “Was hij nou zo arrogant of wist hij echt niet wie ik was? Gedurende het interview was ik heel nerveus en had mijn aandacht er niet bij. Leroy had nergens last van en deed alsof er niets aan de hand was. Onbegrijpelijk.” Het hele voorval heeft een enorme deuk in het zelfvertrouwen van Priska geslagen. “Ik heb het er met Philip over gehad en hij vindt dat ik me er niet druk om moet maken. Hij heeft gelijk, absoluut, maar het laat me niet los. En eigenlijk wil ik er met Leroy over praten maar Philip zegt dat ik dat niet moet doen. Ik twijfel.”

Vind jij het logisch dat Priska van slag is door dit voorval? Zou een gesprek met Leroy haar helpen? Of juist niet? Praat mee in de comments onder dit artikel.

Foto door Karolina Grabowska via Pexels

Evelien baalt van het tussenjaar van haar dochter: “Het enige wat ze doet is uitgaan en op de bank hangen”

tussenjaar dochter
Jongeren hechten steeds minder waarde aan bezit, krijgen later een vaste baan, sparen minder en willen graag de hele wereld zien voordat ze de hardwerkende volwassen jaren ingaan. “Helemaal belachelijk” vindt Evelien, moeder van de zeventienjarige Josja. “De jongeren van nu zeuren dat ze geen huizen kunnen kopen en dat ze geen vaste banen meer krijgen, maar dat ligt ook zeker deels aan hun eigen instelling…. Verder lezen

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Joris -

Dit verhaal is eerder gepubliceerd en had 3 reacties. Nu een nieuwe datum en alle eerdere reacties verwijderd. Aparte gang van zaken…

Reageer ook