fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kun je blaasontsteking behandelen zonder antibioticum?

Buikpijn-i-say-medical-dp
Vermoedelijk heb je er ook wel eens mee te maken gehad: blaasontsteking! Super lastig en de kans op herhaling is over het algemeen groot. Ga je met de blaasontsteking naar de huisarts, dan krijg je vaak een antibioticakuurtje voorgeschreven.

Het gebruik van antibiotica kan vervelende bijwerkingen hebben en in sommige gevallen je weerstand juist verlagen. Maar wat als je geen antibioticum wilt gebruiken en toch van je blaasontsteking wilt afkomen?

i say: heeft na vele jaren van onderzoek een oplossing gevonden voor het behandelen en voorkomen van een blaasinfectie zonder je lichaam te belasten. Het actieve ingrediënt Cranberry-Active™, de werkzame extracten uit cranberry’s, werkt samen met de natuurlijke processen van je lichaam. Je blaasinfectie wordt op een natuurlijke wijze bestreden of voorkomen zonder je lichaam te belasten. i say: is verkrijgbaar zonder recept en is onder andere te vinden in de schappen van ETOS of te bestellen via www.isaymedical.com

Lijkt me zeker de moeite waard om eens te proberen als je een blaasontsteking krijgt. Laat je ons dan weten of het heeft geholpen? We zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook