fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kleine borsten groter laten lijken? Vijf tips hoe je dat voor elkaar krijgt

Het blijft een gespreksonderwerp waarover vrouwen (én mannen!) nooit raken uitgepraat: borsten. De één vindt ze veel te groot en heeft ’s avonds de striemen in haar schouders staan van de bh, de ander vindt ze veel te klein. Twee erwtjes op een plank. Hoe kun je kleine borsten groter laten lijken? Wij zochten het uit.

Het is eigenlijk nooit goed. De vrouw met een volle boezem zou het een verademing vinden niet altijd die zware bollen mee te hoeven torsen, de dame met de kleintjes zou een moord doen voor een diep decolleté. Voorop gesteld dat het beste dat je kunt doen, is je erbij neer te leggen. Anderen maken er waarschijnlijk een veel minder groot probleem van. Je hebt twee soorten mannen: de ene houdt van grote borsten, de andere van stevige kleine. Vrouwen met een cupje minder hebben langer mooiere borsten omdat ze minder gaan hangen naarmate ze ouder worden. Maar, toegegeven, we snappen dat het soms ook best lekker is om een volle boezem te hebben. Hoe bereik je dat zonder dat je er een operatie aan waagt?

  1. Een goede lichaamshouding. Je kunt je borsten groter laten lijken door een goede lichaamshouding aan te nemen. Kost niks!. Als je goed rechtop gaat staan, je schouders naar achteren trekt gaan je borsten vanzelf naar voren waardoor ze groter lijken. Trek je buikspieren erbij aan en je hebt een perfecte houding. Kijk als je oefent in de spiegel.
  1. Koop een maximizer bh. Deze wordt gedragen om je borsten groter te laten lijken. Bovendien zorgt de maximizer voor een mooi decolleté ontstaat. Deze toverbh kun je dragen wanneer je wilt en onder alle kleding. Staat prachtig onder een feestjurk. De maximizer hoeft niet veel geld te kosten; ze hangen bijvoorbeeld bij de Primark.
  1. Gel pads. Met gel padjes kun je je borsten tijdelijk groter laten lijken. Gel pads zijn vullingen die je onder je bh onder je borst ‘plakt’. Ze zorgen ervoor dat je borsten worden gelift. Daardoor ontstaat er ook meer decolleté. Door deze pads te dragen lijkt het alsof je borsten een cupmaat groter zijn. De gel pads kunnen alleen worden gedragen in beugelbh’s; in bh’s zonder beugel blijven ze niet zitten.
  1. Truitjes met een versierde halslijn helpen je borsten groter te laten lijken. Details als kant en rushes geven een visuele boost. Shirts met een V-hals kun je beter laten hangen, maar een trui met een rode hals daarentegen is wel geschikt. Strakzittende kleding zorgt ervoor dat je borsten kleiner lijken, omdat het duidelijk laat zien wat er niet is. Natuurlijk kun je ook de aandacht afleiden door wijdere kleding te dragen.
  1. Train je borstspieren. Als je regelmatig borstspieroefeningen doet, kunnen je borsten groter worden. Dagelijks push-ups doen en met dumbbells aan de slag dus. Verwacht niet na een week al resultaat; het neemt wel wat tijd in beslag voordat je verandering ziet. Maar proberen kan geen kwaad.

Heb jij kleine borsten? Zit je daarmee of vind je het juist een zege? Wil je ze groter laten lijken? Wat doe je daarvoor? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. We zijn heel benieuwd!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook