fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kies jij altijd de goedkoopste?

Zodra we de pepernoten achter de kiezen hebben verschijnen de eerste spotjes op TV van zorgverzekeraars die allemaal pretenderen dat ze de goedkoopste zijn. Eerlijk gezegd zie ik door de bomen het bos niet meer en ervaring heeft mij wel geleerd dat de goedkoopste zeker niet altijd de beste is. Ik wil niet te veel betalen, maar wel goed verzekerd zijn voor die zorg die ik denk nodig te hebben.

Wel of niet overstappen, dat is de vraag

De premies zijn nu bekend en in december sta je voor de keuze: blijf ik bij mijn huidige verzekeraar of stap ik over? Hoe bepaal je wat voor jou het beste is? Er zijn mensen die puur op het goedkoopste afgaan en niet de moeite nemen om een check te doen. Goedkoop blijkt dan uiteindelijk toch duur te zijn.

Advies tool op Agisweb

Laatst las ik ergens dat Agis een tool heeft ontwikkeld om een passende verzekering te vinden. Agis staat voor je klaar nu je je keuze voor een zorgverzekering moet maken. Ze bieden je hulp in het maken van deze keuze en geven je een advies. Zij begrijpen dat jij goed verzekerd wilt zijn, en er zeker van wilt zijn dat het goed zit. Je zoekt een verzekering passend bij je persoonlijke behoefte. Zij begrijpen dat betaalbaarheid een onderdeel van de passendheid en dus wel degelijk een rol speelt. Zij helpen jou de voor jou passende verzekering te vinden.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Agis vertelt ook haar prijs, vertelt dat ze niet de goedkoopste is en ook niet de duurste, maar een zeer goede en passende prijs/kwaliteit verhouding biedt: je weet zeker dat het goed geregeld is en je weet zeker dat je altijd wordt geholpen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook