fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #1: Naar bed met een vreemde

laura-dagboek-nymfomane

Ik keek hem indringend aan. Hij schrok. Draaide zijn hoofd naar rechts. Dit spel kende ik. Ik speelde het zo vaak. Ik bleef hem aanstaren, wist dat hij zo weer terug zou kijken. Bingo. Zijn donkere ogen verdronken in mijn bruine. Even sloeg hij zijn ogen neer. Ik gleed van mijn kruk en liep naar hem toe. Mijn hand op zijn stevig gebouwde kont. Ik vleide mijn hoofd in zijn hals. “Ga je mee?,”fluisterde ik.

Ik ben Laura, 35 jaar en single. Zo stel ik me steevast voor. Ik werk op de afdeling communicatie van de gemeente Amsterdam. Ik woon aan de Westermarkt, midden hartje Jordaan. Boven mij woont Adrie, een alleenstaande hippie. Hij is een jaar of vijftig en blowt zich suf. Beneden mij woont Sjaan, een dame van 78. Praat plat Amsterdams en laat regelmatig Cash en Munchkin uit, mijn twee Engelse bulldogs.

Ken zijn naam niet

Hij keek me aan. Grijnsde. Ik zag dat hij een kuiltje in zijn wangen had. Hand in hand verlieten we het café. Aangekomen bij mijn huis, duwde hij me tegen de voordeur en zoende me hartstochtelijk. Ik pakte zijn gezicht in mijn handen. “Kom, we gaan naar boven.” Ik zocht mijn sleutels en liep de trap op. Ik realiseerde me dat ik zijn naam niet had gevraagd. Het gebeurt me wel vaker dat ik niet weet hoe ze heten, die mannen die ik meeneem. Want ja. Dat doe ik regelmatig. Ik heb een sexdrive van heb ik jou daar. Aan een vaste partner heb ik geen behoefte, juist al die verschillende mannen in bed te krijgen windt mij op. Bloedgeil word ik daarvan.

Goedkeurende grom

Cash en Munchkin zijn mijn baby’s. Ik heb geen tikkende eierstokken, ik weet niet wat het hebben van een kinderwens is. Ik oefen wel, daar ben ik heel goed in. Als ik ’s avonds thuiskom zijn mijn hondjes altijd blij. Zeuren tenminste niet aan mijn hoofd.

Ik vroeg zijn naam. “Felix,” hijgde hij in mijn nek. We zaten op de bank. Hij sabbelde op mijn oorlel, schoof zijn handen onder mijn shirtje. Met één beweging maakte hij mijn bh los, pakte mijn borsten. Woog ze en gromde goedkeurend. Een horny flow trok door mijn buik. Ik liet me achterover vallen, Felix pakte mijn gezicht en duwde zijn diep tong in mijn mond. Ik kreunde. Kwam overeind en duwde hem zacht dwingend naar mijn slaapkamer.

Felix was een prima vangst tot nu toe. Toen hij zijn jeans open knoopte, wist ik niet wat ik zag…

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

3 reacties

dotje -

Dotje, je bent niet de enige; goed dat je ervoor uitkomt. Erkenning is al een stap.
Tip: blijf er niet mee lopen, doe er wat aan.
Reden: je vult zo nooit de leegte, je mist geluk, je mist contact met jezelf en bent in wezen doodongelukkig, afgezien van even een kwartiertje afleiding. Macht over een man. Nou en. Een koud kunstje. Je mist warmte. Net als iedereen, in dit kouwe, kille westen.

H.C.BROEKLANDER -

Kendra Lust is voor mij een ware “SEXGODIN” Wat zou ik graag een weekje bij haar willen logeren ! Dan haal ik alles uit de “trukendoos” om haar zoveel orgasmes te geven,totdat zij echt niet kan en van vermoeidheid in mijn armen uitgeput in slaap valt ! Dat zou “ff” fijn zijn zeg ! Wie weet hoort zij over mij,en belt me op,voor een afspraak op nummer +31-642448825 !!!

Erk de Bruin -

Hoi Laura,

Ik lees je verhalen graag, vind ze opwindend word er ook wel geil van maar je verhalen zijn toch niet platvloers.
In ben een potente single man van 50 jr. die toch elke dag wil( moet) neuken.
Door de ellende met het coronavirus is dat uitgesloten. Heb jij nog ideeën of tips hoe hier mee om te gaan. Mijn geilheid is gigantisch en rukken
Ben ik wel even klaar mee.

Groet en xxxx Erik

Reageer ook