fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #2: Ideale sekspartners

Ik lag op mijn rug en stak een sigaret op. Vragend bood ik m Felix aan. Met zijn ogen dicht inhaleerde hij diep. Ik nam er zelf ook een. We lagen zwijgend onder het dekbed. Felix draaide zich op zijn zij naar mij toe. Zijn rechterhand onder zijn hoofd. Hij zette de asbak in het midden. Hij keek naar mij. Ik wist wat hij zag. Mijn prachtige lange, blonde haar dat golvend over mijn schouders viel. Mijn blauwe ogen. Mijn knalrode mond. Zijn ogen bleven lang hangen op mijn goddelijke borsten. Niet te groot, niet te klein. Precies goed. Felix klemde zijn sigaret tussen zijn lippen en draaide met zijn linkerwijsvinger rondjes over mijn tepels. Mijn lijf reageerde onmiddellijk op zijn aanraking.

Nee, ik was zeker niet ontevreden over mijn vangst van vanavond. Toen Felix zijn jeans losknoopte zag ik het meteen: een goedgevulde boxershort. Ik had hem op bed geduwd en zijn onderbroek uitgetrokken. Ik ging op mijn knieën voor hem zitten. Ik keek hem aan terwijl ik met mijn tong zachtjes over zijn eikel likte. Hij liet zich achterover op bed vallen. Kreunde zacht. Dit was het moment waarop ik toesloeg. Razendsnel kleedde ik me uit en klom boven op hem. Hij bewoog zijn heupen en stootte diep in me. Ik zuchtte. Sloot mijn ogen. We hadden het ritme gelijk te pakken en kwamen samen klaar. Ik schreeuwde. Hij gromde.

“Lau?”, fluisterde Felix. Ik keek hem aan, wist wat hij nu ging zeggen. Dat hij me weer wilde zien. Vaker het bed met me wilde delen. Dat hij voelde, aan alles, dat wij voor elkaar waren gemaakt. We waren ideale sekspartners en het zou alleen maar beter worden. Hij zou mij van orgasme naar orgasme sleuren. Echt. “Lau,” vroeg Felix weer, “mag ik even douchen?”

Douchen? Dit was een rookpauze. Niet het einde van een wilde nacht. We begonnen net. Ik zoende Felix. Zocht met mijn hand zijn pik. Slap en plakkerig lag het tegen zijn bovenbeen. Hij stond resoluut op en liep naar de douche. Ik hoorde hem praten. Ik hield mijn adem in om hem te verstaan. “Nee, ik ben bij Mike. Een afzakkertje. Ik kom er zo aan, schat.” Gek genoeg voelde ik een lichte teleurstelling. Felix had een vriendin. Eentje die hij niet zou verlaten. Op een geeltje schreef ik mijn telefoonnummer. Ik stiftte mijn lippen felrood en drukte een zoen op het briefje. Snel frommelde ik het in zijn broekzak.

Ik zag dat hij ervoor had gezorgd dat zijn haar niet nat was geworden onder de douche. Hij had duidelijk vaker met dit bijltje gehakt. Zocht zijn kleren bij elkaar en kleedde zich aan. Hij pakte mijn gezicht, keek me aan en zoende me lang. Ik ging met mijn tong langs zijn tanden. Langs zijn lippen. Keek terug.

“Zie ik je nog eens?” Hij trok zijn linker wenkbrauw op. Antwoordde niet. Hij liep naar de deur, blies nog een kus van zijn hand en vertrok. Ik hoorde hem de trap af klossen. Bij het dichtslaan van de voordeur was ik al weg gedoezeld. Ruw werd ik uit dromenland gehaald door mijn mobiel.

Slaperig nam ik op. Het bleef stil aan de andere kant van de lijn. Ik noemde mijn naam nogmaals. “Ik weet waar je woont. Slet,” klonk het dreigend.

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook