fb
Damespraatjes Damespraatjes

“Ik heb een seksrelatie met de hockeycoach van mijn dochter maar ben verliefd op hem geworden. Wat moet ik doen?”

Beste Vera, ik ben een single moeder van 39 en heb sinds een jaar een seksrelatie met Roberto, de hockeycoach van mijn dochter. Uiteraard in het geheim. Twee keer in de week ontmoeten wij elkaar en hebben dan seks. Soms bij mij thuis, soms bij hem. Ik geniet enorm van onze ontmoetingen. Mijn vorige bedpartners waren vooral met zichzelf bezig waardoor ik een vertekend beeld van seks heb gekregen. Roberto heeft aandacht voor me en weet precies hoe hij me moet bespelen.

Dat onze relatie puur op seks is gericht, hebben we vanaf het begin afgesproken. Aanvankelijk vond ik dat prima. Ikkom twee keer per week aan mijn trekken en verder heb ik een rijk en vol leven met vrienden en mijn dochter. De laatste weken merk ik dat ik steeds meer gevoelens voor Roberto krijg. Ik wil meer bij hem zijn. Eigenlijk wil ik gewoon een echte relatie met hem. Maar ja, wil hij dat wel? Hoe vertel ik hem dat? Stel dat als ik hem vertel dat ik verliefd op hem ben en hij dat niet op mij. En dat het hem ook beter lijkt te stoppen met de seks omdat dat dan wel heel ingewikkeld wordt allemaal. Ik weet echt niet meer wat ik moet doen en hoe ik dit moet aanpakken.

Liefs, Kora.

 

Het hebben van een seksrelatie kan een mooie aanvulling zijn op je leven. Je hebt wel de lusten, niet de lasten. De kans dat een van de twee, en niet zelden is dat de vrouw, meer gevoelens gaat krijgen voor de ander en zelfs verliefd wordt, is groot. Dat is ook niet zo gek; je bent heel intiem met elkaar. Jullie zien elkaar twee keer in de week, genieten van de vrijpartij en gaan daarna weer door met jullie dagelijkse bezigheden. Dat was de deal.

Nu jij verliefd bent op Roberto, krijgen de wekelijkse ontmoetingen voor jou een ander karakter. Je kijkt er naar uit, bent blij dat je hem weer ziet en ongetwijfeld heel teleurgesteld als hij niet kan of afbelt.

Wat ik je aanraad, is goed na te denken over wat je nou precies wilt. Speel hard to get. Dat kun je doen door je afspraak af te zeggen. Dat verwacht Roberto niet, en het zet hem vast aan het denken. Om er achter te komen of Roberto voor een echte relatie in is, kun je vragen om met jou uit eten te gaan. Of een filmpje te pakken. Als jullie maar niet in een ruimte zijn waarin je seks kan hebben. Als hij jou puur voor de seks wil hebben, gaat hij hierop niet in en weet jij genoeg.

In dat geval raad ik je aan te stoppen met de relatie. Het wordt voor jou een opgave om te seksen met de man van je dromen in de wetenschap dat jullie nooit een relatie zullen hebben. Je hebt niets te verliezen, wees eerlijk tegen Roberto. Zeg dat je meer voor hem voelt en graag vaker bij hem wil zijn. Misschien verrast hij je wel.

Wat je ook beslist te doen: ik wens je veel sterkte.

Liefs, Vera

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook