fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe weet je dat je man vreemdgaat?

Hoe ontluisterend kan het zijn, horen dat je man al 6 maanden een affaire heeft? Sommige vrouwen waren er al jaren op verdacht omdat ze van nature stikjaloers zijn. De meeste vrouwen zijn perplex en super boos dat dit hun overkomt.

Zijn er manieren om eerder te ontdekken dat je man vreemd gaat? We hebben een paar dingen op een rij gezet, waar je mogelijk aan kunt merken dat je man een affaire heeft. Maar denk er aan dat je nooit overhaaste conclusies trekt. Wees echt heel zeker van je zaak voordat je hem je vermoedens vertelt. Je kunt anders echt heel veel stuk maken.

1. Hij is plotseling heel ijdel geworden. Hij vraagt jullie zoon om schoenen-advies, draagt hippere kleding en gebruikt een nieuwe (vrij sterke) after shave.

2. Hij wist steeds al zijn whatsappjes. Je moest eens weten hoeveel mannen betrapt zijn doordat hun vrouw hun Whatsapp geschiedenis bekijkt of door bijvoorbeeld door Facebook messenger. Wist jouw man wel al zijn berichtjes, dan gaat hij vermoedelijk zeer zorgvuldig te werk.

3. Hij wil opeens je rooster weten. Voorheen toonde hij hier geen enkele interesse in, maar nu wil hij precies weten op welke avonden je moet werken of afspraakjes met vriendinnen hebt. Zo weet hij ook wanneer hij zelf ongestoord afspraakjes kan maken, zonder dat jij er direct weet van hebt.

4. Hij doucht plotseling veel. En dat terwijl hij helemaal niet zo van douchen houdt en dit nu ook doet na een afspraak buitenshuis. Heel verdacht.

5. Telefoneren doet hij niet meer waar jij bij bent. Als zijn telefoon gaat pakt hij hem op en loopt er meteen mee naar buiten zodat hij ongestoord kan bellen. Als je na afloop vraagt “wie was dat”, dan zal hij vermoedelijk zeggen dat het iemand van het werk of van de voetbalclub was.

6. Hij overlaadt je plotseling met cadeau’s. Meestal gebeurt dit uit schuldgevoel en wil hij zijn foute gedrag naar jou toe compenseren.

7. Op de meest gekke momenten wil hij seks met je. Het lijkt wel of hij plotseling seksverslaafd is en ook allemaal nieuwe dingen met je wil uitproberen, die jullie voor die tijd niet deden. Zijn nieuwe levensstijl windt hem duidelijk op. Ook kan het gebeuren dat je partner een complete seksuele desinteresse gaat vertonen. Soms kan het tussen deze twee uitersten bewegen.

8. Werkt veel over en mist geen Vrijmibo. Voorheen was hij elke avond vroeg thuis om vervolgens op de bak onderuit te zakken en lang voor de TV te hangen. Nu is hij super druk en bijna nooit voor 8 uur thuis en heeft dan ook al gegeten. De Vrijmibo loopt regelmatig uit de hand en hij is dan vaak niet voor 11 uur ’s avonds thuis.

9. Rare afschrijvingen van bankrekeningen. Plotseling kom je veel afschrijvingen tegen op de bankafschriften van restaurantjes en barretjes. Als excuus geeft hij aan dat hij afhaalmaaltijden heeft besteld voor zichzelf en zijn collega’s, maar dat zijn baas het nog aan hem terugbetaald (wat nooit gebeurt). Of dat hij de Vrimibo heeft voorgeschoten (ook die wordt nooit terugbetaald…..).

Lees ook:

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook