fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hier let je op bij het kopen van lingerie! + lekkere inspiratie

Wat draag jij nu onder je kleding? Een simpele slip of een mooie set? Wat je nu ook aanhebt, soms is het leuk om eens lekker uit te pakken als het op lingerie neerkomt. Tijdens de feestdagen besteed je meer aandacht aan je haar, make-up en kleding… Waarom dan niet ook aan je lingerie? Wij vonden een aantal prachtige items die zeker niet in je kast mogen ontbreken!

Lingerie

1. Rode BH – Hunkemoller 
2. Zwarte BH – Hunkemoller
3. Paarse BH – Implicite
4. Zwarte Body – Hunkemoller
5. Kanten slip – V&D
6. Roze string – DKNY
7. Geblokte stirng – SOHO
8. Zwarte Jarretelgordel – Lascana
9. Jarretel – Hunkemoller

Wat is belangrijk bij het aanschaffen van lingerie?

1. Voel je prettig in wat je aanhebt! Je kan nog zo’n geweldige set aanhebben, maar als jij het niet met zelfvertrouwen draagt lijkt het een stuk minder sexy.

2. Ga voor de juiste maat! Laat je altijd even opmeten als je in een winkel bent. Zo ben je altijd goed op de hoogte van de maat die jij op dat moment nodig hebt. Als lingerie te strak of juist te los zit trek je het minder snel aan, en dat is zonde.

3. Laat je inspireren! Heel goed, dat ben je NU aan het doen. Door lekker rond te neuzen op internet kom je erachter wat jij mooi vindt en waar je dus graag je geld aan wilt uitgeven.

4. Kies voor kwaliteit! Goedkoop is dan wel even fijn voor je portemonnee, maar ook voor lingerie geldt: goedkoop = duurkoop. Het wordt gemaakt van mooie, delicate stoffen en je moet er dus voorzichtig mee zijn. Kant van slechte kwaliteit scheurt snel en je hebt binnen no-time gaten in je nieuwe string. Zonde!

5. Neem iets wat JIJ mooi vindt! Heel leuk hoor, dat die vent van jou je het liefste ziet in een leren bh met ini-mini string… Maar het gaat erom wat JIJ mooi vindt! Trek aan waar jij je op je gemak bij voelt en je zult zien dat je vent geen genoeg ervan kan krijgen.

 

 

Reageer ook