fb
Damespraatjes Damespraatjes

Heb je het altijd heet? Dan herken je deze 5 dingen zeker!

altijd heet

Bij ons thuis lijkt het een eeuwige strijd… Hoe warm staat de thermostaat? Mijn zusje heeft het altijd koud en zet hem dan ook het liefste op 25 graden. Ik heb het bijna nooit koud en vind het dus fijner als het zo’n 20 graden is in huis. Als de verwarming te lang hoog staat vind ik het vies en broeierig worden. Mijn zusje vindt het dan juist aangenaam warm. We proberen constant een temperatuur te creëren die voor iedereen aangenaam is, maar dat is niet makkelijk. Heb jij het net als ik ook altijd heet? Dan herken je deze 5 dingen zeker!

1. Het eerste wat je op je werk doet is je jas en vest uittrekken. In je t-shirt voel jij je prima, ook als het sneeuwt buiten. Je collega’s snappen er geen bal van en vechten om de kleding die jij zojuist hebt uitgetrokken.

2. Jij bent kampioen energie besparen thuis! Maar daar zijn de mensen waarmee je woont niet altijd blij mee… Stiekem zet je de thermostaat een tandje lager, maar je komt er een half uur later vaak achter dat hij ‘gewoon’ weer op 23 staat. Pff!

3. Als iedereen zeurt over de kou in de winter, kan jij je hier totaal niet in verplaatsen. Oke, je moet wel een dikke trui, warme jas en handschoenen aan als je naar buiten gaat, maar zo erg is het toch allemaal niet?

4. Wanneer je bij vrienden gaat eten, zorg je er altijd voor dat je laagjes aanhebt. Je weet tenslotte niet of die mensen de thermostaat hoog op laag hebben ingesteld. En zweten tijdens het eten? Nee, dat is geen optie!

5. Zodra de lente aanbreekt loop jij altijd als eerste in je nieuwe zomerjurk. Blote benen? Yes! Is het daar te koud voor bij 20 graden? Nee joh! Groot voordeel: jij kan als aller eerste pronken met die mooie benen.

Heb jij het ook altijd heet? Waar loop jij tegenaan?

Lees ook: 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook