fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ga voor een fris en gezond ochtendritueel!

Iedereen heeft een ander ochtendritueel. De één drinkt alleen een kopje koffie, de ander gaat voor een complete maaltijd met brood, eieren en spek. Ik eet altijd een flinke bak yoghurt met muesli en drink daarbij een kop groene thee met citroen. Elke dag begin ik vol met energie!

Naast het feit dat een ontbijt met yoghurt en muesli lekker en energierijk is, is het ook erg gezond. Meestal kies ik gewoon voor huismerk muesli en schenk daarbij ongeveer 150 – 200 ml magere yoghurt.

Maar, laatst heb ik iets anders lekkers ontdekt: Mild & Creamy plantaardige yoghurtvariatie van Alpro. Deze is een stuk minder zuur dan de magere yoghurt die ik normaal eet, maar wel net zo goed!

Lekker tussendoor

Kom je net met lekkere trek terug uit de sportschool, is het nog lang geen etenstijd… Een vette snack is dan snel gepakt. Toch zijn er veel andere, gezonde en snelle alternatieven. Een van mijn post workout favorites: Mild & Creamy plantaardige yoghurtvariatie met banaan en granaatappelpitjes. Wedden dat jij je daarna nog veel beter voelt over je workout en je lichaam?

Kijk voor de Mild & Creamy producten van Alpro op www.alpro.com/nl/mild-creamy

Reageer ook