fb
Damespraatjes Damespraatjes

Een opengemaakt blikje frisdrank kun je zo afsluiten

blikje frisdrank

Als ik onderweg ben en ik koop een cola light of zero, maar moet meteen weer verder, dan pak ik een flesje met een dopje dat ik weer kan dichtdraaien. Bijna nooit kies ik voor een blikje frisdrank omdat ik die niet opnieuw kan afsluiten. Maar vanaf nu wordt dat anders.

Opgeblazen ballon

Ik las namelijk op Lifehacking.nl een super handige tip om je blikje af te sluiten, zodat je later je drankje nog kunt opdrinken. Het is zo simpel dat ik me heb afgevraagd waarom ik dit niet zelf heb bedacht. Wat je nodig hebt is een opgeblazen ballon.

Hoe werkt het afsluiten van een blikje frisdrank?

Blaas een ballon op. Leg ‘m bovenop het blikje frisdrank en laat ‘m langzaam leeg lopen. Op deze manier creëer je een luchtdichte deksel. Geen geknoei meer met vocht dat er uit loopt en de prik blijft ook redelijk lang behouden.  Wil je zien hoe het werkt? Bekijk dan het filmpje hieronder.

Ga je deze truc gebruiken?

Ik weet zeker dat ik dit ga toepassen. Natuurlijk wel belangrijk dat je altijd een ballon op zak hebt. Heel benieuwd zijn we of jij dit ook gaat doen. En heb je misschien nog andere manieren om je blikje frisdrank af te sluiten? We zouden het heel leuk vinden als je dat met ons deelt. Dat kan via de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook