fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de heetste sierandentrends van dit voorjaar!

Nog heel even en dan worden de dagen weer langer en warmer. Regelmatig fantaseer ik al over al die heerlijke dagen op de boot, het strand en hopelijk ook het terras. Mijn go to outfit in de zomer, is toch wel een eenvoudig wit jurkje, mooie leren sandalen of slippers en wat mooie sieraden. Al mijn sieraden zijn goudkleurig en hierdoor wordt mixen en matchen heel erg makkelijk. Zo combineer ik oorbellen, armbanden en kettingen in allerlei stijlen met elkaar. Super leuk! Ben jij ook zo benieuwd wat de mooiste sieradentrends van dit voorjaar zijn? Lees dan mee!

Ear cuffs

Oeh, wat vind ik van die oorpiercings toch altijd cool! En hoewel ik die piercings heel gaaf vind, vind ik het laten prikken van een extra gaatje toch een brug te ver. Gelukkig zijn er tegenwoordig hele gave ear cuffs, waarbij je wél van die mooie ringetjes over het hele oor hebt, zónder langs de piercingshop te hoeven. Hoe cool is dat? Ik doe dit voorjaar zeker mee met deze te mooie trend.

Stacking

De trend waarbij we meerdere sieraden met elkaar combineren is al jaren een ding. Ook dit voorjaar kunnen we weer heerlijk all out gaan en meerdere kettingen, ringen, armbanden en oorbellen bij elkaar dragen. Speel met verschillende groottes en kleurtjes. Mix bijvoorbeeld een aantal gouden armbanden met één gekleurd exemplaar of combineer kettinkjes van verschillende lengtes. Dit houdt het super speels en leuk om naar te kijken!

Hoops 

In de jaren ’00 waren grote ‘hoops’ helemaal in. Van Jennifer Lopez tot Christina Aguilera en van Paris Hilton tot Nelly Furtado; overal zag je de grote oorbellen. De trend verdween een tijd naar de achtergrond, maar inmiddels hebben de hoops hun comeback absoluut gemaakt! How gorgeous?

Kwaliteit

Een hele la vol prullaria; dat is niet meer van deze tijd. Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om minder sieraden te bezitten, maar wel te kiezen voor kwalitatief hoogstaande producten. Mooie zilveren en gold plated items die langer meegaan dan één avondje stappen. Zo heb je er lang plezier van, is het op termijn goed voor de portemonnee, denk je aan de planeet én loop je gewoon met mooiere sieraden. Eigenlijk heel logisch toch?

Praat mee

Ik word zó hebberig als ik al deze mooie items zie. Welke sieradentrends vind jij heel cool en welke laat je dit voorjaar aan je voorbij gaan? Ik ben heel erg benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we altijd heel erg gezellig!

Lees ook: Feiten en fabels over zonbescherming

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook