fb
Damespraatjes Damespraatjes

Deze truc van Sarah om haar sneakers schoon te maken roept veel reacties op!

Eerder schreven wij al een artikel over hoe je je sneakers en sportschoenen kunt schoonmaken. Dit artikel werd super goed gelezen en terecht want wie wil nou niet dat zijn schoenen er weer als nieuw uitzien?! Nou, je zult je vergissen in het antwoord, want er zijn juist mensen die het mooi vinden dat je kunt zien dat hun schoenen wat hebben meegemaakt. Dat ze eigenlijk het levensverhaal van de drager vertellen.

I am a miracle worker

Aanleiding tot deze discussie vormde de tweet van de in Texas studerende Sarah Tracey.  De tekst “I am a miracle worker,” tweette ze bij haar foto, die in zeer korte tijd al super veel retweets en likes had. In de tweet gaf ze naast de foto ook de manier prijs waarop ze haar sneakers zo super schoon kreeg.

De truc van Sarah

Neem een flinke hoeveelheid Baking Soda en schrob je schoenen met een tandenborstel schoon. Daarna afspoelen met water, vervolgens doe je ze met baby poeder in de wasmachine en daarna laten drogen.

 Some things just get cooler with age

Er kwamen heel wat reacties los na deze post. Aan een woordvoerster van Converse werd gevraagd wat de juiste methode van schoonmaken dan is. Ze wilde die methode niet delen, terwijl er op de website van Converse wel een manier staat waarop je ze kunt schoonmaken (milde zeep en water gebruiken om schoon te maken). In plaats daarvan gaf ze aan dat het bedrijf Converse het mooier vindt dat je ziet dat de schoenen al gedragen zijn en al versleten raken. “Sommige dingen worden juist interessanter en cooler naarmate ze meer gebruikt zijn. Ze tonen een leven van herinneringen en verhalen.”  De opmerking van de woordvoerster van Converse kon op veel bijval rekenen. Je schoen mag best je levensverhaal vertellen vinden veel Converse-dragers.

Hoe draag jij je sneakers het liefst?

Het heeft wel wat dat je schoenen je levensverhaal vertellen. Echt! Dat vind ik een mooie gedachte. Maar ik wil er ook een beetje verzorgd uitzien als ik naar mijn werk ga of een avondje op stap ben. Hoe is dat bij jullie? Maakt het je wat uit dat je ziet dat je schoen gedragen zijn?

We zijn heel benieuwd naar jullie reacties!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook