fb
Damespraatjes Damespraatjes

De winnaars van De geheimen van Roscarbury Hall zijn bekend

Hoe het komt weet ik niet, maar ik heb altijd een zwak gehad voor Ierland. Misschien door het ruige landschap met gevaarlijke kliffen, onheilspellende luchten, afgewisseld met lieflijke groene weitjes waar schapen staan te grazen. Maar het kan ook komen door de biertjes die je na een fikse wandeling in een Ierse pub drinkt. Hoe dan ook, ik was erg blij toen het boek De geheimen van Roscarbury Hall van Ann O’Loughlin op mijn deurmat viel, dat zich in Ierland afspeelt. En we hopen jullie er ook blij mee te maken. Kijk maar eens onderaan het artikel!

De geheimen van Roscarbury Hall

De zussen Ella en Roberta O’Callaghan leven in verschillende vleugels van een vervallen landhuis op het Ierse platteland. Sinds een vreselijke gebeurtenis in hun verleden praten ze niet meer met elkaar en communiceren alleen nog via korte, bittere briefjes.

De Amerikaanse Debbie is op zoek naar haar biologische moeder. Ze heeft niet lang meer te leven en hoopt te ontdekken wie ze is. Haar zoektocht brengt haar bij een klooster in Ierland, maar daar vindt ze enkel leugens en vijandigheid.

Om uit de financiële problemen te komen en hun landgoed te redden, besluit Ella om een café te openen in de balzaal – tot groot afgrijzen van Roberta. Als Debbie aanbiedt om te helpen in het café wordt de sfeer tussen de twee zussen nog grimmiger. Dan komt Debbie eindelijk meer te weten komt over haar moeder en brengt ze een adoptieschandaal aan het licht dat zowel de gemeenschap als de ruziënde zussen zal verbijsteren.

De auteur van het boek, Ann O’Loughlin is in Ierland een gerenommeerd journalist en werkt onder andere voor de Irish Independent en de Evening Herald. Op dit moment schrijft ze voor de Irish Examineer. De geheimen van Roscarbury Hall was haar debuutroman. Inmiddels zijn er meer dan 250.000 exemplaren verkocht

Winactie

Leuk nieuws! We mogen in samenwerking met A.W. Bruna Uitgevers 3 exemplaren weggeven van De geheimen van Roscarbury Hall.

De winnaars zijn:

  • Annemarie Mikx
  • Anita te Gussinklo
  • Karin Matthijse

Van harte gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op voor jullie adresgegevens. Heb je het boek niet gewonnen, maar wil je het wel graag lezen? Hieronder tref je de bestelinformatie aan.

Veel leesplezier!

Titel: De geheimen van Roscarbury Hall
Auteur: Ann O’Loughlin
Uitgeverij: A.W. Bruna
Prijs: € 17,50

E-Book: € 9,99
Koop bij bol.com

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

74 reacties

Bea -

Ik lees een boek het liefst buiten ,maar op de bank gaat het ook prima hoor

Nency -

Op de boot. Heerlijk relaxed.

Saskia Munneke -

Dit boek zou ik graag aan mijn moeder cadeau willen geven omdat ik na het lezen van de inleiding meteen aan haar moest denken.

anja -

erg leuk even tijd voor een leuk boek buiten in de tuin of met regen op de bank

Jo’s Daughter -

Ik wil jullie graag vertellen over mijn favo plek. De ideale lees-stek => Lekker op mijn gemak op het bankje in het park. Met een flesje fris, bammetje kaas en bakje kwark. Bij de hand, want de tijd vliegt voorbij. Zeker met al dat “gelees” van mij. Dan is het avond voor ik het weet. Maar als ik dat eventjes vergeet. Kan het zijn dat ik bijna in slaap val. Terwijl ik zo benieuwd ben wat er gebeuren zal! Op de laatste bladzijdes van mijn boek. Ben dan ook constant op zoek. Naar nieuw voor mij leesmateriaal. Met een goed, grappig, emotioneel of romantisch verhaal. Dat me raakt tot in het diepste van mijn ziel en zaligheid. Ja ik weet het => lees verslaafd deze meid.

Heerlijk op dat bruine bankje in het park. Met een leeg flesje, boterhamzakje en plastic bakje van kwark. Droom ik weg alle dagen van mijn vakantie. Want op reis gaan gaat helaas nie(t). Maar met een vers goed boek in mijn hand. Geniet ik voor twintig in Nederland. En zucht diep met het lezen van het laatste woord. Terwijl de gedachten aan het naar huis gaan wordt verstoord. Door ‘t gevoel: ga hem zeker herlezen. Maar wat zou het fantastisch wezen. Als ik dit juweel nog niet verslonden had. GIGA-geweldig is dat!!!

Dus ja het bankje in het park is mijn favo punt. Waar je zeker heerlijk relaxen kunt. En genieten van dit Ierse verhaal. We willen natuurlijk allemaal. Heel graag deze prijs winnen. Maar niet iedereen zal een rijmpje eromheen verzinnen. En met een piepklein beetje Irish luck. Kan mijn late zomervakantie niet meer stuk!!!

Marianne -

Heerlijk voor de haard over een paar maandjes, lekkere kop thee erbij en genieten maar.

Dino Neutel -

Mee op vakantie!

Marian B -

Uiteraard in de tuin want dan i het nog steeds mooi weer!

Marleen van Beek -

Op een hele andere plek. Namelijk in bad. Kopje thee en iets lekkers erbij en genieten maar. Complete ontspanning. Heerlijk!

Emi -

Gewoon op de bank met de poes naast mij. Ik heb net De vrouw van de rechter uit, dus als dit boek er op lijkt…..kom maar op!

maria -

Bij storm en regen , lekker op de bank met sloten thee…..

Annelies de Waal -

Ik ga eind september 2018 op vakantie, zou dit boek graag mee willen meenemen op vakantie naar Italië, heerlijk om te lezen.

Sandra Hutchison -

Als het even kan dan lees ik het liefst in mijn eigen tuin.

Esther Potters -

Deze mooie roman zou ik het liefst in bed willen lezen en dan op dagen dat het buiten slecht weer is en je de regen tegen het raam hoort tikken! #heerlijk

kimberley janssen -

Tijdens een overnachting in een tent in IJsland

willy biezeman -

Fijn lezen in mijn tuin met uitzicht op weiland met kalfjes.
Heerlijk rustig.

Ankie -

Op mijn heerlijke balkon in het warme avondzonnetje. Het allerfijnste moment van de dag!

marij brand -

tijdens mn 3 weken vakantie in frankrijk!!! heerlijk!

Carola -

Het najaar kan vaak nog lekkere zonnige dagen geven. Op zo’n dag zou ik het boek meenemen naar het park. Lekker op een bankje zitten lezen en af en toe een blik werpen op de mensen om mij heen.

Myrthe -

In heb eigenlijk al best wel zin gekregen in het najaar na deze bewolkte dagen. Dat geeft toch ook wel weer veel knusse gezelligheid! Dus ik zou het boek graag binnen gaan lezen. Lekker in bed een hoofdstukje lezen voor ik ga slapen. Dat is voor mij ultiem ontspannen.

Ria Davelaar -

Lekker op mijn balkon.????????

Joke Somers -

Lekker buiten in een hangmat!

Oma Will -

Dit boek zou ik graag meenemen op vakantie , eind september, naar de Nederlandse kust en daar lekker lezen bij de caravan.

Rowena -

Op mijn balkon, gezellig met kaarsjes en mijn hondje Rambo op schoot. Heerlijk genieten van de rust.

Els Timmers -

In de tuin hoor zolang dat nog kan!

neeltje van der stap -

ik ben meer een zomer mens, dus lekker in de tuin, en zo”n mooi boek het liefste in 1 adem uit lezen…..

Erica Cornelisse -

Heerlijk lezen in mijn nieuwe tuin. Lekker ontspannen en genieten van een mooi verhaal. Ultiem genieten. Nu al zin in! Ik waag graag een kansje!

Ingrid lemmens -

Het liefste lees ik lekker in bed. Knorrende hond naast me en na het lezen dromen over de prachtige verhalen die ik gelezen heb. Man ook blij kan hij voetbal kijken…

Grietje -

Dit boek zou ik graag lekker bij de kachel met een winters tintje erbij willen lezen.

Margret -

Met mooi weer in de tuin natuurlijk!
En dan (proberen) in 1x uit te lezen!

Sandy van der Kolk -

Het liefst lees ik ‘m tijdens een overnachting in een kasteel natuurlijk 🙂

Michael Bouwman -

Mijn vrouwtje zal dit boek meer dan graag willen lezen heerlijk in de tuin of net voor het slapen gaan.

Marit -

Toevallig gaan wij binnenkort weer een weekend naar Dublin, dus ‘s-ochtends voordat we de stad gaan verkennen lekker in mijn hotelbed een stukje lezen uit dit boek zie ik zeker zitten!

annemarie mikx -

In de serre, in mijn hangschommelstoel.
Zo heerlijk licht , daar kan ik alles lezen zonder bril.

Annelies van Hurne -

lekker knus in mijn bedje. Heerlijk is dat.

Marloes -

Lekker weggedoken in de bank! Moet het natuurlijk eerst nog wel herfst worden, maar ik hou van dat jaargetijde. Gordijnen dicht en lekker lezen.

wilmsen anita -

buiten in de tuin heb ik mijn leesplekje

Bep H -

als even kan buiten, maar op de bank is ook een prima plek

S. Wolfswinkel -

Heerlijk bij de haard. Geef mij de winter maar want ik ben dat hete weer meer dan zat.

Nina Mol -

Lekker in bed!!

Bets -

Voor dit mooie boek zoek ik een heerlijk rustig plekje op , om mij helemaal in te kunnen leven in het verhaal en niet gestoord te worden. Dat kan zijn in onze achtertuin bij mooi weer en anders kruip ik op de bank als ik lekker in mij eentje thuis ben.

Karin -

Prachtig…..wat een PAREL als ik de recensies mag geloven ♥
Mmmmmm…….ik zie me al zitten (…uhhhhh hangen ☺) op de veranda van het vakantiehuis aan zee in Oost-Jutland -Denemarken ♥♥♥ ECHT een boek om OP TE VRETEN en in één ruk uit te lezen☺Koel wit wijntje erbij en ik ben zielsgelukkig ☺♥☺♥☺

Jan -

Met het weer van de laatste tijd zou ik lekker gaan lezen in de hangmat onder de grote notenboom in onze tuin.

jacqueline de Waal -

Zoek een heerlijk [;ekje balkon

Marja -

Als het nog even lekker zomer blijft een heerlijk boek voor in de tuin

Loes -

ik zou hem graag willen lezen

ekrw -

afhankelijk van het weer lekker buiten, maar ook binnen zal het prima leesbaar zijn

Lottie -

heerlijk in de hangmat in de tuin!

Anita te Gussinklo -

Op vakantie op het strand en/of bij het zwembad.

Ingrid -

Ik ga een paar dagen naar Rotterdam en neem dit boek graag mee. Heerlijk om op een bankje bij de Maas een boek te lezen.

janny -

heerlijk op het voordek van de boot

Marian -

Lekker in het vliegtuig als we binnenkort naar Amerika moeten vliegen omdat mijn man daar twee jaar gaat werken

cindy -

Heerlijk in mijn tuintje

Karin Matthijsse -

Dit boek zou ik dolgraag in Ierland zelf willen lezen. En dan vooral midden in een pub zodat ik dat heerlijke Ierse accent als achtergrond geluid heb.

Nelly -

In mijn tuin bij de vijver.

Christa -

Ik zou dit boek heel graag in onze tuin willen lezen en dan tegelijkertijd genieten van mooi nazomerweer. Heerlijk wegdromen en mezelf inleven in dit verhaal.

Brigitte -

Dit boek lees ik het liefst buiten in de zon en ’s avonds eventueel met de buitenhaard aan als het een tikkeltje fris begint te worden.

Diny Frijters -

Zolang het nog kan lekker buiten in de tuin!

Ilse Brinkhuis -

Heerlijk in de tuin, in het zonnetje.

Nicole -

Tijdens mijn vakantie op mijn terras in het zonnetje.

Jeannie -

In de achtertuin, lekker liggend in mijn hangmat.

AnnaB -

In mijn hangmat in mijn eigen achtertuin,lekker in het zonnetje

Jackie Colpaert -

lijkt me perfect om de eerste herfstdagen mee door te brengen…knus in het salon met een glas rode wijn….

Anna -

In mijn nieuwe tuin op de trampoline van mijn dochter! ????

Facebook: An Na

Petra -

Ik zou dit mooie verhaal graag lezen in de tuin zittend onder een parasol, opgekruld op de bank in de woonkamer en ten slotte languit liggend in bed.

Marie-jose -

Lijkt me een mooi boek om mee te nemen op vakantie als je in de relaxmodus zit ????

Ineke -

heerlijk op ons nieuwe terras in de tuin

Ine -

Ik zou hem graag meenemen op vakantie, en dan lekker aan zee lezen, heerlijk…

Heleen van der Velde -

Lijkt me een geweldig boek! Volgens mij maakt het niet uit waar ik lees, zit ik er meteen in. Ik begin in de bus op weg naar huis en lees ’s avonds in mijn bed verder………

Jacqueline van de Manakker -

Het liefste lekker in de achtertuin, want moet nog vakantie krijgen

Xaviera Jamie -

Een heerlijk boek dat zich afspeelt in Ierland. Een land dat hoog op mijn lijstje staat! De sfeer, de tradities…. ik doe reuze graag aan de verloting mee.

Petra Verlouw -

Ik zou dit boek graag lezen in mijn nieuwe slaapkamer. Ik krijg kippenvel van de korte samenvatting. Zou graag het hele verhaal lezen. Een nieuw boek voor een nieuw begin.

Yolanda -

Ik zou dit boek graag languit op de bank willen lezen. Met een pot thee en chocolaatjes. Heel cliché maar dat is wel wat ik het liefste doe.

Linda -

Het liefst zou ik deze roman meenemen in de handbagage, voor in het vliegtuig naar Nieuw-Zeeland!

Reageer ook