fb
Damespraatjes Damespraatjes

Annelies is verslaafd aan Candy Crush: “Ik kan niet meer zonder”

Verslaafd aan Candy Crush, kan je het je voorstellen? Ik moet eerlijk toegeven dat ik zelf ook dol op spelletjes ben. Zo speelde ik vroeger urenlang Rollercoaster Tycoon en The Sims. Tegenwoordig speel ik vaak Matchington Mansion. Om nou te zeggen dat ik écht verslaafd ben? Nee, dat niet. Ik heb te veel andere dingen in mijn leven die mijn tijd en aandacht vragen. Wie wél verslaafd is, is Annelies. Zij speelt de hele dag door Candy Crush.

Verslaafd aan Candy Crush

In een video van De Telegraaf vertelt ze over haar ‘verslaving’.

Valt best mee

Ik moet eerlijk toegeven dat ik het wel mee vind vallen hoe verslaafd ze is. Eerst zegt Annelies nog dat ze ‘eigenlijk niet zonder kan’, maar later vertelt ze ook dat als ze zou moeten kiezen tussen een vakantie of Candy Crush, ze zeker voor de vakantie zou kiezen.

Wat denk jij: is Annelies écht verslaafd of valt het wel mee? Praat met ons mee in comments onder dit artikel!

Reageer ook