fb
Damespraatjes Damespraatjes

Van drijvende barren tot smeerbare Gin: Dit zijn de beste cadeaus voor mensen die weten wat genieten is!

Het blijft een dingetje: een cadeautje kopen voor iemand. Hoewel het de ontvanger waarschijnlijk helemaal niet zo heel veel uitmaakt wat hij/zij krijgt, wil je als gever laten zien dat je goed je best hebt gedaan. En dat is helemaal niet zo makkelijk! Gelukkig kan je door iemand goed te kennen heel wat dingen van het lijstje afstrepen en zo gerichter te werk gaan. Ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand die weet wat genieten is én ook wel van een geintje houdt? Dan is dit een overzicht voor jou! 

Dit zijn de beste cadeaus voor mensen die weten wat genieten is

1. Hoofdmassage apparaat

Oke, ik word gek! Al bij het allereerste item op dit lijstje denk ik: dit is écht iets voor mij. Dit hoofdmassage apparaat maakt gebruik luchtdruk-, vibratie- en warmtecompressie massagetechnieken om jou zo lekker mogelijk te laten ontspannen. Ideaal om je vermoeidheid te verlichten, je te helpen ontspannen en je bloedsomloop te stimuleren. Oh enne, hij heeft een ingebouwde MP3 speler! Wat wil een mens nog meer?

Het iDream 3 hoofdmassage apparaat kost € 229,95.

Schermafbeelding 2018-08-29 om 16.15.56

2. Drijvende bar

Over een paar weken ga ik met mijn vriend, dochtertje en een vriend op vakantie. En ik moet stiekem toegeven dat ik deze drijvende bar al besteld heb! Als je ooit een drijvende bar hebt geprobeerd weet je: dit is geen luxe, dit is een eerste levensbehoefte. Althans, als je op vakantie bent 😉 Ik kan me geen vakantie zonder meer voorstellen en ik weet zeker dat je door dit cadeau te doen, iemands leven voorgoed zal veranderen.

De Spa- en Whirlpool bar kost € 19,95

Schermafbeelding 2018-08-29 om 16.19.18

3. Kaas-maak pakket

Een levensgenieter pur sang weet dat een borrel geen borrel is, als er geen lekker stukje kaas te happen valt. Waar je vroeger gewoon naar de lokale kaaswinkel of supermarkt moest om het te kopen, is het tegenwoordig ook helemaal in om zelf je kaas te maken. Met dit pakket kan je vier verschillende soorten kazen maken (mozzarella, ricotta, geitenkaas en panir), waar je uiteraard je eigen twist aan kunt geven. Hoe lekker?!

De Artisan Cheese Maker’s Kit kost € 27,95.

Schermafbeelding 2018-08-29 om 16.26.34

4. Lichtshow in bad

Als levensgenieter maak je overal een feestje van; of het nou een daadwerkelijk feestje is of een uitgebreide baddersessie. Het is dan ook zeker geen overbodige luxe om jouw levensgenietende vriend of vriendin een heuse lichtshow voor in bad cadeau te doen. Discozwemmen in eigen badkamer, dat wilde je toch altijd al?

De Lichtshow voor in bad kost € 9,95.

Schermafbeelding 2018-08-29 om 16.29.50

5. Gin en Tonic marmelade

Die Gin-Tonic op de zaterdagmiddag kan je nog uitleggen. Maar wat als je op maandagochtend ook best behoefte aan een goede GT hebt? Dan is dat over het algemeen wat minder verstandig. Voor dit soort momenten bestaat gelukkig een oplossing, namelijk Gin en Tonic marmelade. Dit heerlijke smeersel bevat echte gin, maar is wel alcoholvrij. Helemaal okay voor elk moment van de dag dus!

De Gin en Tonic marmelade kost € 12,95.

Schermafbeelding 2018-08-29 om 16.38.03

Deze wil je zelf ook wel hebben, toch?

Je moet toegeven: deze cadeaus zijn zo leuk, dat je ze eigenlijk het liefste voor jezelf bestelt! Dat is precies het gevoel wat je moet hebben als je iemand een cadeau doet, want zo is het in ieder geval super leuk om te geven. Enne, mocht de ontvanger het dan toch helemaal niks vinden, dan ken jij vast nog wel iemand die er wat mee kan 😉

Alle cadeau’s in dit overzicht zijn verkrijgbaar bij Radbag.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook