fb
Damespraatjes Damespraatjes

De leukste woontrend van dit moment: Velvet

velvet woontrend

Ben jij bezig met je interieur een update te geven? Dan hebben wij de leukste woontrend hier voor je: Velvet! Deze zachte stof, ook wel velours genoemd, past in ieder interieur. Officieel hoort het bij de industriële stijl, maar ook wanneer jij een ander design in je huis hebt past deze zachte stof.

Ga voor comfort met een velvet bank

Tijdens een heerlijk avondje op de bank wil jij ultiem genieten en comfortabel zitten. Kies dan voor de ultrazachte velvet bank, waardoor jij en ieder ander heerlijk kan relaxen. Het comfortgehalte zorgt ervoor dat je deze bank liever niet verlaat. Bingewatch je favoriete serie of kies voor een filmavondje. Je zult altijd heerlijk zitten.

Een bank van velvet ziet er in ieder geval prachtig uit in je woonkamer. Het is een echte blikvanger. Stijlvol en trendy zijn woorden waarmee je dit meubel kan omschrijven. Daarnaast is de stof zo gemaakt dat het 47.000 zituren kan verdragen. Dit betekent dat de bank heel wat avondjes relaxen kan verdragen!

Eetkamerstoelen van velvet voor een gezellige avond

Geniet jij ook van die avondjes waar je urenlang heerlijk aan het tafelen bent? Door een comfortabele velvet eetkamerstoel te plaatsen kunnen jij en je eters de hele avond aan tafel zitten, zonder last te krijgen van de stoelen. Hier kun jij gezellig zitten en nieuwe herinneringen maken met de mensen die jij liefhebt.

Daarnaast past deze stoel altijd bij het interieur. De verschillende stijlen binnen dit design zorgt ervoor dat er altijd een eetkamerstoel is die bij jouw wensen past. Ga voor een robuust model met metalen poten en armleuningen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een stoel met zachtere uitstraling door te kiezen voor een stoel zonder armleuning.

Ga lekker zitten in een velvet fauteuil

Comfort staat bovenaan bij deze stof. Velvet of velours is zacht, warm en blijft lang mooi. De fauteuil is er in verschillende stijlen met deze trendy stof. Zo bestaan er modellen die vierkant zijn met armleuningen of chill fauteuils die geen armleuningen hebben en wat verder onderuitgezakt zijn.

Een velvet fauteuil staat goed in iedere ruimte. Ga voor een heerlijke stoel in je woonkamer, studeerkamer of slaapkamer. Je kan heerlijk ontspannen in een fauteuil van velvet. Pak een boek en een kopje thee of zet hem bij de tv neer voor een heerlijk ontspannen me-time momentje.

Velvet is altijd passend in jouw woning

Ben jij na het lezen al fan geworden van velvet? Dan kunnen we je nog enthousiaster maken! De reden dat velvet altijd geschikt is in jouw woning is doordat de stof passend is bij ieder interieur. Je hebt namelijk veel verschillende kleuren van deze stof. Ook het patroon kan verschillen per model. Kies voor een effen stof of waar een patroon in zit.

Wat je ook kiest, velvet is altijd een trendy en stijlvolle keuze voor jou. Ga voor een mooie bank van deze velvet stof, een heerlijke fauteuil die comfortabel zit of voor eetkamerstoelen waar je uren op kan zitten met geliefden. Ook zijn velvet kuipstoeltjes helemaal in tegenwoordig. Deze kun je ook in de eetkamer plaatsen. Wat je ook kiest, velvet is een aanvulling op je huis die niet kan ontbreken.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook