fb
Damespraatjes Damespraatjes

Woontrend: Velvet kuipstoeltjes

Sommige woontrends zijn er om nooit meer te verdwijnen! Zo ook de graag geziene kuipstoeltjes. Vooral de Eames kuipstoelen van Vitra verkregen grote bekendheid en zorgden ervoor dat zo goed als elk merk vergelijkbare modellen in het assortiment kreeg. We love Vitra, maar ze zijn aan de kostbare kant. Gelukkig zijn er ook heel veel meer betaalbare opties te koop. En met een groter aanbod komt er ook meer variatie; waaronder andere kleurtjes en stofjes. Eén van dé trends van dit moment is het gebruik van velvet stoffen in het interieur, zo ook bij kuipstoeltjes. 

Gave woontrend

Als je jouw eetkamer opnieuw gaat inrichten, komt er veel op je af. Een nieuwe tafel, stoelen en mogelijk zelfs een nieuwe vloer, kleur op de muur en raamdecoratie. Alles wordt vervolgens afgestyled met mooie accessoires en klaar is Kees! Al met al moeten er best veel keuzes worden gemaakt en dat is niet altijd makkelijk. Wij willen je een hele gave woontrend voorleggen, namelijk die van de velvet kuipstoeltjes. Alle producten die je in dit artikel ziet, zijn afkomstig van Gigameubel.nl. Altijd handig als je weet waar je de getoonde producten kunt kopen 🙂

Voordelen van velvet

Velvet is een heerlijke zachte stof, waarvan wij goed begrijpen dat het een ware trend is op dit moment. Het voelt heerlijk zacht aan, voegt veel warmte toe aan de ruimte, werkt akoestiek verbeterend en is in elke woonstijl perfect toepasbaar. Zo zien we het gebruikt worden in banken, fauteuils, gordijnen, eetkamerstoelen en bedden. De stof leent zich uitstekend voor het gebruik aan een eettafel. Aan een sfeervolle houten tafel staat het gezellig en aan een moderne marmeren tafel brengt het veel warmte.

Mooie kleuren

Qua kleuren kan en mag eigenlijk alles als het op eetkamerstoelen aankomt. Je kunt de veilige kant op met kleuren als zwart of grijs, maar ook meer kleur in je interieur brengen met gele, roze of groene velvet eetkamerstoelen. Werkelijk prachtig! Onze eetkamerstoelen thuis hebben de kleur beige en dat vind ik ook echt een hele mooie optie! Beige is een echte trendkleur en ik vermoed dat we hem de komende jaren nog veel in interieurs terug gaan zien.

Praat mee

Ben jij momenteel bezig met het opnieuw inrichten van je eetkamer? Of zijn jullie net verhuisd en mag je jullie hele huis voorzien van mooie nieuwe spulletjes? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we altijd heel erg gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Kirsten -

Prachtig zeg, ben helemaal velvet fan geworden. Die warme uitstraling en dat luxe gevoel. Geweldig ook op deze leuke stoelen 🙂

Reageer ook