fb
Damespraatjes Damespraatjes

Bijzonder: Moeder traint met hele gezin voor obstacle run

Modder! De meeste moeders houden daar helemaal niet van. En zeker niet als alle kleren van je hele gezin er mee vol zitten. Hoe krijg je dat in vredesnaam allemaal weer schoon?

Modderhappen

De Hilversumse Michelle Weemaes kan er niet mee zitten. Samen met haar gezin traint ze voor obstacle runs en dat betekent gewoonweg heel veel modderhappen. Door het hele land worden steeds vaker van dit soort wedstrijden georganiseerd waarbij deelnemers obstakels over moeten en elementen als water en modder moeten trotseren om bij de eindstreep te komen.

Lees ook: Ka en haar mannen ontdekken de NS Kidsapp

Zoontje van drie doet ook mee

Super stoer dus dat Michelle al deze uitdagingen niet uit de weg gaat. Maar wat het nog meer bijzonder maakt is dat zij dit met haar hele gezin doet. Zelfs haar jongste zoontje van 3 heeft dispensatie gekregen om mee te doen.

Uitpuilende wasmand

„Ja, dat is chaos. De wasmand puilt uit. Dit is voor ons echt een manier om als gezin actief met elkaar bezig te zijn. We hebben hier heel veel plezier in. Vandaag de dag zitten alle kinderen aan hun televisie en iPad gekluisterd en op deze manier komen de jongens buiten. En wij ook natuurlijk. Het is lekker met elkaar buitenspelen”, licht moeder Michelle toe in Metronieuws van vandaag.

Hieronder kun je het filmpje bekijken dat Metronieuws maakte naar aanleiding van deze bijzonder sportieve familie.

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook