fb
Damespraatjes Damespraatjes

6 signalen dat hij echt niet aan een relatie met jou denkt

Jullie zijn al weken aan het daten en hebben het super gezellig met elkaar, ook in bed. Niets lijkt jullie geluk nog in de weg te staan, maar een klein stemmetje in je hoofd geeft aan dat het mogelijk toch anders ligt. Jij lijkt een stuk serieuzer in de relatie te staan dan hij en eigenlijk vallen je steeds meer dingen op.

1. Hij neemt je nooit mee naar zijn vrienden. Je vraagt je zelfs wel eens af of hij vrienden heeft. Als jullie in een kroegje per ongeluk  zijn vrienden ontmoeten, dan stelt hij je nooit voor als zijn vriendin, maar meer als een bekende die hij toevallig tegenkwam.

2. Hij belt nooit uit zichzelf op. Na een gezellige avond heb je best de behoefte om nog even met hem te kletsen. Als je hem belt dan is het ook altijd heel gezellig, maar waarom belt hij zelf nooit?

Lees ook: Mara leert je het knuffelhormoon aan te maken!

3. Hij beantwoordt je whatsappjes altijd heel laat. Terwijl je weet dat hij wel online is geweest. Jij zou wel de hele dag met hem willen whatsappen, maar die wens lijkt hij totaal niet te hebben.

4. Hij praat in de ik-vorm bij het maken van toekomstplannen. In zijn toekomstplannen lijk jij totaal niet voor te komen. Het zijn zijn verhuisplannen, zijn vakantieplannen en er worden zelfs geen plannen gemaakt voor een avondje uit.

5. Hij vertelt je geen belangrijke dingen. Via via hoor je dat zijn broer onlangs is getrouwd. Die hele dag dat hij voor jou niet bereikbaar was, was blijkbaar het trouwfeest. Via Facebook ontvang je nog de meest persoonlijke informatie van hem, zelf vertelt hij je niets.

6. Hij wil geen relatie. Aanvankelijk dacht je dat hij wel van gedachten zou veranderen als hij je beter leerde kennen. Zelf ben je tot over je oren verliefd en begint het langzaam tot je door te dringen dat er van een echte relatie geen sprake zal zijn.

Tip: Krijg je al deze signalen door? Ga dan zeker met hem praten. Geef aan wat voor jou belangrijk is. Kan hij je dit niet bieden en ben jij wel bang dat je je te veel aan hem gaat hechten? Bedenk dan serieus of je hier mee verder moet gaan. Stel je zeker niet te afhankelijk op.

Herken jij het bovenstaande? Of heb je misschien nog meer signalen waaraan je kunt merken dat hij een relatie met jou niet zit zitten? Laat het ons weten.

Lees ook:

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook