fb
Damespraatjes Damespraatjes

3 originele accessoires voor Apple producten

Hoe grappig is dat! Een vriendin van me zei er 2 soorten mensen zijn te onderscheiden in Nederland. De mensen die fan zijn van Apple en de mensen die dat niet zijn. Dat klinkt best wel zwart-wit, maar mensen die eenmaal met Apple gaan werken voelen zich onderdeel van een grote familie, namelijk de Apple familie.

Mijn dochter heeft ooit een boek over dit fenomeen gelezen. Apple doet veel onderzoek naar manieren om jou zoveel mogelijk onderdeel te laten voelen van de Appel-family. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook onderzoek gedaan naar hoe jij je voelt als je het doosje van je nieuwe i-Phone openmaakt. Gebleken is dat je je nog wat gelukkiger voelt als het openmaken van het doosje op een special manier gebeurt. Iedereen die wel eens zo’n doosje heeft opengemaakt weet hoe dat voelt. Hoe je heel langzaam het dekseltje van het doosje afkrijgt, er lijkt zelfs een vertraging in te zitten. Deze vertraging bezorgt de meeste mensen een geluksgevoel.

Mogelijk zie jij dit anders en natuurlijk vinden wij het helemaal leuk als je ons vertelt hoe je dit ervaart. Je opmerkingen op de stellingen hierboven zijn dan ook van harte welkom onderaan dit artikel.

Voor de echte die-hards die hun Apple producten nog meer willen customizen en uitbreiden hebben we een aantal handige en originele producten op een rij gezet.

1. Een iPad hoes. Via de hoes van je iPad kun je helemaal laten zien wie jij bent. Ben je zakelijk en efficiënt dan kies je vermoedelijk voor een zwarte of grijze hoes. Wil je laten zien dat je heel vrolijk en blij en vrouwelijk in het leven staat, dan kies je misschien voor een iPad air 2 hoes met bloemetjes.

2. Een hoesje voor je i-Phone. Zo’n hoesje is natuurlijk niet alleen bedoeld voor het persoonlijk maken van je smartphone (alhoewel je dat natuurlijk wel kunt doen), maar een hoesje is ook ter bescherming. Het gebeurt zo vaak dat mensen een telefoon laten vallen en dat het schermpje aan diggelen ligt. Reparatie van een scherm kan flink in de papieren lopen. Mijn dochter vroeg laatst een offerte aan voor een nieuw scherm van haar iPhone 6s en ze vroegen daar bijna € 200 voor. Een iPhone 6s hoesje ter bescherming was in haar geval geen overbodige investering geweest.

3. Een sleeve voor je MacBook Air. Een MacBook is een enorme investering. Mijn ervaring is dat de Mac best wel tegen een stootje kan, maar hij kan natuurlijk wel kapot. Pas zeker op met water want gooi je er een kopje thee overheen dan is die echt total-loss. Belangrijk om er alles aan te doen om je MacBook zoveel mogelijk te beschermen met een sleeve. Alhoewel deze mogelijk ook niet bestand is tegen een kopje thee.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook