fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vijf tips voor zijn kledingkast (zodat hij er woest aantrekkelijk uitziet)

zijn-kledingkast

Kleren maken de man, maar veel mannen trekken zich daar weinig van aan. Vinden kleding te duur, hebben geen zin om te winkelen, willen niet passen en vinden wat ze dragen nog prima. Toch? Nee! Wij geven je vijf tips voor zijn kledingkast.

Heb je een man op de bank zitten die zonder met zijn ogen te knipperen naar de winkel gaat in zijn jogging broek en Crocs? Die het T-shirt van zijn favoriete biermerk nog steeds draagt terwijl het ietwat strak rond zijn buik zit? Die zich omkleden voor een verjaardag onzin vindt? Dan wordt het de hoogste tijd om een handje te helpen. Niet door hem te veranderen. Niet door hem in kleding te steken waarin hij zich ongemakkelijk voelt. Maar door hem te wijzen op een onwijs leuk kledingmerk: Twinlife. Een Nederlands merk dat sinds 1996 moderne, casual kleding maakt voor mannen.

Woest aantrekkelijk

Hoe zorg je ervoor dat je man er weer woest aantrekkelijk uitziet? Door samen met hem de site van Twinlife te bekijken. Het is een stoer merk en de kleding die wordt ontworpen is bedoeld voor de avontuurlijke man. Maar ook een bankhangende man ziet er oogverblindend in uit.

Wat mag er niet ontbreken in de kledingkast van je man? Welke kledingstukken zijn een must have?

Stoere jas

Ik vind mannen in een stoere jas onweerstaanbaar. Zelf heb ik een lichte voorkeur voor jassen die over zijn billen vallen, grote zakken hebben en een schutkleur. Zwart, donkergrijs of legergroen. Zo moet iedere man een fijne tussenjas in zijn kast hebben hangen. Een sportieve jas, die ook prima aan kan naar een feestje. Ook lekker warm als ‘ie gaat vissen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TWINLIFE FOR MEN (@twinlife_official)

Een goedzittende jeans

Na een goede jas staat een goede jeans met stip op nummer twee. We willen geen afhangende spijkerbroeken met zicht op een bouwvakker decolleté. Wij willen een broek die goed zit. Twinlife maakt spijkerbroeken van gerecycelde petflessen en besparen daardoor energie, gebruiken minder water en produceren minder CO2. Acht petflessen zijn nodig voor een jeans, hoe cool is dat. De jeans rekt lekker mee doordat er Elastan in is verwerkt. En herinner je dat kleine vakje dat altijd op spijkerbroeken zit? Waarin je kleingeld kunt bewaren? Verleden tijd! Onnodig vindt Twinlife. Het geldzakje is aangepast en groter gemaakt waardoor hij zijn telefoon erin kan stoppen. Ideaal!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TWINLIFE FOR MEN (@twinlife_official)

Hoodie

Vind je dat een hoodie alleen kan worden gedragen door je puberzoon? Mis! Een hoodie is juist leuk en moet ook in de kast. Twinlife maakt hoodies die lekker zitten, comfortabel zijn. Want niets is zo vervelend als niet lekker zittende kleding. Een bijkomend voordeel is dat Twinlife ook aan de grote man denkt en dus ook hoodies, en andere kleding, tot 4XXL maakt. Wel zo prettig.

’n Riem omdat het zo mooi is

Een riem hoort ook thuis in elke kledingkast. Soms omdat het functioneel is en ervoor zorgt dat zijn broek niet afzakt, maar zeg hem dat hij hem ook gewoon kan dragen. Omdat het er zo stoer en sexy uitziet. Twinlinfe heeft mooie riemen van gekleurd leer. Verkrijgbaar in verschillende hoogten en lengtematen.

The good old polo

Wat tenslotte niet mag ontbreken: de polo. Een polo staat altijd goed en kan ook naar kantoor worden gedragen. Naast polo’s met korte mouwen maakt Twinlife ze ook met lange mouwen. Omdat geen mannenlijf hetzelfde is, focust Twinlife op de pasvorm. Naast het gebruik van duurzame materialen, wil Twinlife er zeker van zijn dat de medewerkers die de producten maken daarvoor goed betaald krijgen. De kleding wordt dus alleen gemaakt in gecertificeerde fabrieken die aan alle humanitaire eisen voldoen.

Zijn kledingkast up-to-date

Met deze vijf items maak je een goede start en zorg je ervoor dat je partner leuke en comfortabele kleding draagt van een stoer en eigenwijs Nederlands merk. En dames, een laatste tip: laat hem kiezen, dan weet je zeker dat hij zich prettig voelt en ook blij wordt als hij zijn kledingkast opendoet! Voor lekker wat meer inspiratie: klik hier!

Foto door Fernanda Latronico via Pexels

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook