fb
Damespraatjes Damespraatjes

11 herkenbare situaties voor mensen die altijd honger hebben

Onstilbare honger. Ik ben zo iemand die daar last van heeft. Op de een of andere manier kan ik echt altijd wel eten. Eet mijn vriend om 2 uur s’ nachts nog een broodje shoarma beneden? Instinctief word ik dan wakker en loop ik naar beneden om een hapje te halen. Het is echt zo: je kan me wakker maken voor eten. En ik ben niet de enige, ik heb veel mensen in mijn omgeving die precies hetzelfde hebben. Jij ook? Dan herken je deze 11 situaties zeker!

1. Een half uur na het eten ligt iedereen uit te buiken op de bank. Jij staat in de keuken om te zoeken naar een lekkere snack

2. Als je honger hebt kan niks je stoppen. Ook niet het feit dat dat brood al 4 dagen oud is.

3. Eigenlijk schaam je je om tijdens een verjaardag altijd dat laatste hapje te pakken. Maar je hebt honger, dus je doet het toch.

4. In de snackbar doe je alsof je voor twee of drie mensen thuis ook wat mee moet nemen. Stiekem eet je alles lekker zelf op.

5. Wanneer je ergens naartoe op vakantie gaat, is het eerste wat je doet de dichtstbijzijnde restaurants checken.

6. Nooit meer genieten van eten of nooit meer genieten van seks… Voor een foodie met een onstilbare honger is dit een makkelijk dilemma.

7. Als je in je bed ligt is het enige waar je aan kan denken wat je de volgende ochtend als ontbijt gaat eten.

8. Na het eten gooi je de restjes in de prullenbak. Om te voorkomen dat je het alsnog uit de prullenbak opeet moet je er chloor of zeep overheen gooien.

9. Het boek ‘Rupsje Nooitgenoeg’ is jouw bijbel.

10. Niet meer eten na 20:00 uur?! Zijn ze helemaal gek geworden?

11. Wanneer je uiteten gaat zorg je ervoor dat je ervoor dat de mensen die wel thuiseten een bakje eten voor je bewaren. Die reis naar huis maakt hongerig…

Lees ook: 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook