fb
Damespraatjes Damespraatjes

Boswandeling cocktailnaam bekend!

Zie je jezelf al zitten? Op het strand, zonnetje op je bol een een fruitige cocktail in je hand… Ik wel! Jammer genoeg zijn cocktails op het strand of terras vaak erg duur en blijft er zo weinig geld over voor andere leuke dingen. Mijn oplossing: zelf aan de slag als cocktail creator.

Ik kreeg vandaag een drankje onder mijn neus wat ik niet zo vaak drink: Boswandeling. Op de een of andere manier drinken mijn vrienden en ik het nooit. Best jammer, want na het vandaag geproefd te hebben ben ik positief over de zomerse smaak en sfeer. Door de creamy drank met kokosnoot, banaan en Guaraná krijg ik meteen zomerse cocktail inspiratie.

Schermafbeelding 2013-06-26 om 15.10.12

Benodigdheden
150 ml sinaasappelsap
50 ml boswandeling
30 ml limonadesiroop

Bereiding
Gooi de sap, boswandeling en siroop bij elkaar. Roer dit goed door en voeg eventueel een handje ijsklontjes hieraan toe.

Prijsvraag
Dat de cocktail zomers is, valt zeker te proeven. Maar, wat is een leuke zomerse naam die we deze speciale Damespraatjes cocktail kunnen geven? Bedenk een originele, zomerse en vrolijke naam en vul deze in in het onderstaande formulier. De inzending met de leukste naam wint een geweldig Boswandeling pakket! Hierin zit:

–          Boswandeling side bag
–          Boswandeling hoedje
–          Boswandeling lippenbalsem
–          Boswandeling nagelvijl
–          Boswandeling bloemenkrans
–          Halfjaarabonnement 100%NL magazine
–          Fles Boswandeling om zelf zomerse cocktails mee te mixen

Winnaar
De winnaar van de Boswandeling winactie is bekend: Monique Stoppels bedacht ‘Tipsy Sunshine’ als naam, en deze vonden wij de leukste. Monique, gefeliciteerd!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Mara Blikslager (21 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Amsterdam maar bezoekt regelmatig haar familie in het rustige Hilversum. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

roos -

Ik hoop dat u mijn naam mooi vind, en dat ik dan lekker win

Wilma van t Hof -

Leuke actie. Ik ga brainstormen en hoop een leuke naam te bedenken.

Mieke Schepens -

Dat is wel weer iets om te proberen !

Neetu Mohan -

Ik ga hem zeker thuis maken

Reageer ook