fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zo krijg je zonder stuntelen de draad in de naald

Naaiklusjes. Ik doe ze nauwelijks nog. Maar als ik het doe zie ik er het meest tegenop om de draad in de naald te krijgen. Vooral nu ik een leesbril nodig heb. Het lijkt of de opening van de naald steeds kleiner wordt haha, want ik krijg de draad er moeilijker in. 

Binnen enkele seconden

Maar vanaf nu niet meer. Op Margriet.nl werd namelijk een tweet gedeeld van ene John Bick die een heel handig trucje heeft bedacht om de draad in de naald te krijgen. Hij laat in een video zien hoe een draad op de hand wordt gelegd. Vervolgens wordt de naald met het oogje over de handpalm en de draad gerold. Binnen enkele seconden kruipt de draad als het ware in de naald.

Te simpel voor woorden

We konden het bijna niet geloven. Zo vreselijk simpel! John schreef er zelf het volgende bij: “Dat moment waarop je beseft dat je iets al je hele leven verkeerd doet.” Wij zijn het daar helemaal mee eens.

Nooit meer dat gepriegel!

Ik ben echt heel blij met dit nieuwe trucje en ga het zeker gebruiken! Ga jij het ook proberen? Vertel ons je ervaring via de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig :-).

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook