fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zo geef je jouw badkamer voor 1000 euro een frisse make-over!

Regelmatig sta ik in onze badkamer, wensende dat we hem kunnen aanpassen. Momenteel hebben wij hier helaas het budget niet voor. Ik ging op zoek naar een manier waarop de badkamer wél weer lekker fris en nieuw aanvoelt, zonder dat je een paar duizend euro verder bent. Benieuwd hoe en wat het kost? Lees lekker mee!

Badkamerspiegel

Een mooie spiegel kan jouw badkamer maken of breken. Kies eens voor een ronde spiegel, in plaats van een vierkante of langwerpige. Ronde spiegels geven een ruimte direct een warm en chique gevoel. Al voor een paar tientjes heb je een mooie ronde spiegel te pakken. Heb je een dubbele wastafel? Kies dan voor twee badkamer spiegels of één grote spiegel.

Prijs: 100 euro

Kranen

Zwarte en messing kranen zijn helemaal hot in de badkamer! Vervang al je zilverkleurige kranen voor trendkleur waar jij blij van wordt. Let op: vervang niet alleen de kranen van de wastafel, maar ook die van de douche. Zo creëer je een mooie eenheid in de ruimte! Zelf zou ik zó graag mooie messing kranen willen. Een hele klassieke kleur, die ook in een modern interieur het erg goed doet.

Prijs: 500 euro 

Badkamermeubel

Ook een nieuw badkamermeubel kan een wereld van verschil maken. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvol meubel met eikenhouten laden. Zo heb je meteen veel bergruimte en dat ruimt ook lekker op. Is jouw houten meubel qua design nog goed? Dan kan je hem ook altijd in een andere kleur lakken. Gaaf in modern zwart of in babyblauw. Net wat jij mooi vindt! Toch aan vervanging toe? Gewoon je eens lekker oriënteren op badkamermeubels bestellen!

Prijs: 300 euro

Styling

Maak de boel lekker goed schoon, vervang de kitrandjes, kies voor een nieuw zeepflesje en koop wat leuke plantjes. Zo maak je de badkamer super gezellig en een heerlijke plek om weer wat meer te komen. Ben je écht lekker bezig? Dan zou je de badkamer ook een likje verf kunnen geven. Als jouw badkamer helemaal uit tegels bestaat is dit lastig, maar veel mensen hebben wel één of zelfs een aantal geschilderde wanden. Kijk eens op Pinterest naar leuke kleur-ideeën voor in de badkamer.

Prijs: 100 euro

Geen mega-budget nodig

Je ziet: je hebt geen mega-budget nodig om je badkamer een fijne make-over te geven. Met 1000 euro kan je jouw badkamer écht een waanzinnige upgrade geven. Wat vind jij van de bovenstaande ideeën? Welke zou jij over willen nemen en welke liever niet? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Joris -

Beschimmelde kitranden vervangen is geen upgrade maar achterstallig onderhoud verhelpen. En als je dat door een vakman laat doen, kom je met de genoemde 100 euro niet heel ver. Verder: is dit artikel toevallig reclame?

Reageer ook