fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zo ben je simpel verlost van rondslingerende paperclips

Zodra in het voorjaar het zonnetje naar binnen schijnt krijg ik zin om mijn huis grondig op te ruimen en schoon te maken. En dat is maar goed ook. Want met grote verbazing bezie ik dan de enorme rommel in mijn huis. Bonnetjes, muntjes, sleutels en vooral heel veel paperclips. Voor dat laatste kwam ik echter een handige tip tegen die ik graag met jullie wil delen.

Tic Tac-doosje

Niet meer zo vaak, maar heel af en toe eet ik een Tic Tacje. Eerlijk gezegd vind ik het nog lekkerder om aan het doosje te ruiken dan de mini mints te eten. Nu ik het zo opschrijf klinkt het best raar haha! Het lege doosje kun je ook heel goed gebruiken, zoals we op Lifehacking lazen, om spulletjes in op te ruimen en met name voor paperclips is het een handig opbergplekje. Hieronder kun je in de video zien hoe het het aanpakt, alhoewel het wel heel simpel is.

Lekker opbergplekje

Wat ik zelf zo fijn vind is dat het doosje nog zolang naar de kleine mints blijft ruiken. En daar word ik zo blij van.

Heb jij nog leuke tips?

Deze simpele tip van Lifehacking.nl is super handig. Misschien heb jij ook wel van dit soort handige tips? Zou je deze dan met ons willen delen? Dat kan via de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig :-).

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook