fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zit je er even doorheen? Lees de welness-tips van Ria van de Action!

Waarom hebben vrouwen altijd meer uren in een dag nodig? Waarom zijn hun to do-listjes zo lang dat ze die in geen jaren kunnen afvinken? Waarom moet die lat altijd zo hoog? Oke, laat die lat maar hoog liggen, maar zorg er dan wel voor dat je ontspanmomentjes pakt. Wij vroegen bezige bij Ria van de Action hoe zij ontspant. Want als er een druk en vol leven heeft, is het zij wel. “Hoewel ik het ook heerlijk zou vinden als er een berg dames voor mijn deur zou staan die zouden zeggen: Aan de kant, wij gaan de boel voor je organiseren,” lacht Ria.

Haar leven omschrijft ze als een chaotische ongeorganiseerde drukte. “Soms ben ik zo jaloers op mensen die hun leven goed op orde hebben. Helaas, het zit niet in mijn genen, en regelmatig zou ik willen dat een dag uit het dubbele aantal uren zou bestaan zodat ik alles af zou krijgen wat ik die dag had willen doen, en dat er spontaan een berg lieve dames op de stoep zou staan die zouden zeggen: “Ria, wij gaan de boel voor je organiseren en een sopdoek door je huis halen.” Als ze ’s morgens wakker wordt, denkt ze regelmatig aan die lege agenda voor die dag, maar: wat er ook gebeurt, leegt blijft een dag nooit en soms snakt ze voor een moment haar zichzelf.

Verkoelend badkussen
“Die momenten probeer ik ook te nemen hoor, ik ga regelmatig heerlijk een paar uur in bad liggen, muziekje aan en een mooi boek erbij, haha wie doet mij wat. Bij Action verkopen ze heerlijke badbruisballen en wat helemaal super is, is het verkoelende badkussen, dat is wat mij betreft een super artikel, ik heb er echt plezier van.” In haar Actionmandje mikte Ria ook een Moederdag- cadeaukalender. “Er staat op de doos mommy you are the best, welke mama wil dat nou niet graag horen, in deze doos zitten tien heerlijke producten als bodymist, scrub en handcrème.”

Wandelen met Joep
Soms wordt de drukte haar te veel of stapelen de zorgen zich op en zit ook de bijna altijd optimistische Ria er doorheen. Naast een ontspannend bad, helpt het haar om creatief bezig te zijn of een of een heel eind in het bos te wandelen met haar hondje Joep. “Wat ook weldadig is: op de bank te duiken met een Netflixserie, een kop thee en natuurlijk chocola. Action verkoopt het merk ChocOH, en ik ben vooral dol op de chocola hazelnoot en amandelen, gemaakt van Fairtrade-chocola.”

Lieve vriendin
Als vriendinnen van Ria er even doorheen zitten, probeert ze die op te op te vrolijken en doet haar best een goede vriendin te zijn. “Soms ga ik even gezellig met een vriendin lunchen, of koop even een bloemetje. Soms weet ik niet wat ik moet zeggen tegen vrienden als er verdrietige dingen in hun leven spelen, maar dan is vaak een knuffel genoeg, zodat ze weten dat ik aan ze denk en er voor ze wil zijn.”

Bodymist
Waar Ria ook altijd weer blij van wordt, is de bodymist van de Action. “Ik hoop dat iedereen die bodymist gewoon maar koopt, dan is het uitverkocht en kan ik het niet meer kopen,” schatert Ria, “dan helpen de lezeressen mij misschien van mijn verslaving af. Die bodymist ruikt zo lekker. Ik loop er de halve dag mee te spuiten, mijn hele huis ruikt er naar.”

Hoe bouw jij ontspanmomenten in je leven in? Koop jij wel eens welnessproducten bij de Action? Ria en wij zijn razend benieuwd en kunnen niet wachten jullie tips te testen! Deel je tip in de comments onder dit artikel.

Like jij Damespraatjes al op Facebook?
Like jij de Action Fanpage al op Facebook?

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook