fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zie jij er altijd moe uit? Misschien kan een ooglidcorrectie helpen!

Een vriendin van mij zit al heel lang met een probleem: ze ziet er altijd uit alsof ze een heel weekend heeft doorgehaald. Natuurlijk heeft ze dit niet echt gedaan en krijgt ze elke nacht netjes acht uur slaap. En dat is nog wel het meest vervelende: ze kan er niet zo heel veel meer aan doen. Of toch wel? 

Oplossing die wél werkt

Ze probeerde nog meer slapen, dure crèmes en exclusieve beauty-behandelingen. Een paar jaar later was ze honderden euro’s verder, maar ze zag er nog steeds hetzelfde uit: heel erg moe. Op een dag hield ze het niet langer en maakte een afspraak bij de huisarts. Zij gaf aan dat de vermoeide uitstraling kwam doordat haar oogleden een beetje waren gaan hangen. Hierdoor geef je een vermoeide indruk en lijk je bovendien ouder. Helaas kon de huisarts haar geen wondermiddel geven. Ze kreeg de tip om eens naar een ooglidcorrectie te kijken.

De ooglidcorrectie is voor heel mensen een geschenk uit de hemel. Door middel van een relatief kleine ingreep, zijn ze van een groot probleem verlost. Niet alleen helpt een ooglidcorrectie bij een vermoeide uitstraling hulp bieden, maar ook kan het hoofdpijn en zichtproblemen die worden veroorzaakt door overtollige huid, snel oplossen.

Vergelijken ooglidcorrecties

Hoewel een ooglidcorrectie in sommige gevallen wordt vergoed, is dit meestal niet het geval. Het is dan ook slim om je goed in te lezen en verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Zo kan je vergelijken op prijs en kan je reviews van andere patiënten lezen. Op deze manier kan je een weloverwogen beslissing nemen over het wel of niet laten uitvoeren van een ooglidcorrectie en waar je dit zou willen doen.

Zoals we al zeiden: een ooglidcorrectie is een relatief lichte ingreep. Maar (net als bij alle medische ingrepen) blijft er een risico op complicaties. Ga dus nooit voor de eerste de beste aanbieder, maar ga alleen in zee met een partij die jij volledig vertrouwt.

Mijn vriendin heeft haar ingreep inmiddels in de planning staan. Ook zij heeft de tijd genomen om diverse aanbieders te vergelijken. Ze kijkt er enorm naar uit om weer een frisse en opgewekte uitstraling te hebben en ik snap het helemaal!

Zou jij het overwegen?

Zou jij een ooglidcorrectie overwegen? Of is het helemaal niks voor jou? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. We zijn heel benieuwd!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook