fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hier zijn zelfgemaakte etiketten allemaal handig voor

zelfgemaakte etiketten

Met de komst van internet hebben we met z’n allen nog nooit zoveel pakketjes ontvangen en verstuurd. We zetten kleding, boeken, speelgoed en verzamelobjecten op verkoopsites en stoppen het in een doos. Etiket erop en verzenden maar. Zelfgemaakte etiketten zijn super handig en kun je voor talloze zaken gebruiken.

Zelfgemaakte etiketten

Als ik post verstuur besteed er aandacht aan. Of het nou gaat om een zakelijke brief, een vrolijke verjaardagskaart of een gezellig pakket: ik vind het belangrijk dat het er mooi uitziet. Belangrijkste is natuurlijk dat in het geval van het pakket, dat de inhoud ervan, ongeschonden bij de ontvanger terechtkomt. Ik zorg ervoor dat er beschermmateriaal in de doos zit als het nodig is, gebruik stevig tape om de doos dicht te plakken en maak tenslotte gebruik van etiketten stickers. Zelfgemaakte etiketten zorgen voor herkenbaarheid. Nou is het natuurlijk zo dat als ik iets via bijvoorbeeld Marktplaats verkoop niet zo belangrijk, maar als ik namens mijn bedrijf iets verstuur, vind ik etiketten stickers mooi.

Etiketten personaliseren

Etiketten personaliseren is een goed idee als je een bedrijf hebt en veel pakketjes verstuurt. Leuk is dan om het logo van je bedrijf op de etiket af te laten drukken. Dat zorgt voor meer naamsbekendheid zeker als je een opvallend logo hebt. Onderzoeken wijzen ook uit dat mensen gevoelig zijn voor mooie verpakkingen en dus mooie etiketten. Etiketten kun je voor uiteenlopende producten gebruiken. Zo kun je etiketten laten drukken die je op enveloppen kunt plakken als je zakelijke post verstuurt. Maak je graag zelf jam en geef je potjes aan vrienden en familie? Laat dan kleine etiketten bedrukken waarop je informatie kunt schrijven over de jam die je weggeeft. Doet het altijd goed en is bovendien handig voor de ontvanger.

Super slim etiketje

Voor thuis maar ook voor op kantoor zijn etiketten in kleinverpakking verkrijgbaar die je zelf kunt beschrijven. Dit is een superhandig etiketje dat je overal voor kunt gebruiken. Je kunt ze gebruiken om artikelen te prijzen, je kunt ze op spulletjes plakken die van jou zijn of ze gebruiken om iets te markeren. Ook zijn er ordnerrugetiketten verkrijgbaar die je kunt pimpen zoals jij dat wilt. Deze stickers zijn perfect voor iemand die alles in ordners stopt. Door op de rug van de ordner een lange sticker te plakken zie je in een oogopslag wat de inhoud van de map is. Vaak zijn de stickers lang genoeg om boven- of onderin het logo van je bedrijf te laten drukken. Ziet er leuk en super professioneel uit.

Sterren stickers

Ook zijn er voorbedrukte etiketten te koop. Daar zitten ook decoratieve stickers tussen die je overal kan opplakken. Zo kun je bijvoorbeeld een rol met gouden sterren kopen die straks je kerstpost laten stralen. Of kies voor waarschuwingsetiketten als je een eigen webwinkel hebt en regelmatig artikelen verzend die voorzichtig moeten worden behandeld tijdens transport.

Op elk potje past een etiket en hoe leuk is het als je die persoonlijk tintje meegeeft? Je doet er anderen ongetwijfeld een groot plezier mee!

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Joris -

Altijd handig, etiketten stickers.

Reageer ook