fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zeg maar dag tegen suffe leesbrillen

mijnleesbril_filao_face_a_main_capucine.jpg
Zo richting de 40 is de kans groot dat mensen moeite krijgen met zien en lezen op korte afstand. De elasticiteit van de ooglens vermindert en hierdoor kan het oog minder goed scherpstellen. Dit moet gecompenseerd worden met… een leesbril.

Boekenwurmen kunnen in één muisklik nieuw leesvoer bestellen via internet en vanaf nu hoef je ook niet meer de deur uit om een leesbril aan te schaffen. Via de nieuwe webshop mijnleesbril.nl bestel je heel gemakkelijk thuis, vanuit de luie stoel, een (zonne)leesbril, make-up bril of leesbrilsieraad op maat.

Wie de bril past…
Mijnleesbril.nl is de nieuwe webshop voor lees- en zonneleesbrillen. Ideaal voor de consument die op zoek is naar een leuk exemplaar met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Het kiezen van een montuur, merk en sterkte; op mijnleesbril.nl is alles zelf samen te stellen en heb je keuze uit de nieuwste, leukste en hipste leesbrillen. Jezelf verontschuldigen voor je leesbril is vanaf nu verleden tijd. Met plezier haal je de meest trendy leesbril uit je tas op werk, in een restaurant of winkel. Naast een uitgebreid assortiment beschikt de webshop over een extra unieke toepassing: via een handleiding kun je zelf snel en gemakkelijk de oogsterkte meten en vaststellen. Dat bespaart een hoop tijd en moeite. Eenmaal uitgezocht wordt de bril de volgende werkdag thuis bezorgd. Het aanschaffen van een leesbril wordt zo wel heel interessant.

Van standaard tot stylish
Uit onderzoek is gebleken dat er in Nederland jaarlijks 4.000.000 leesbrillen worden verkocht. Verwacht wordt dat het aantal online aankopen hiervan blijft toenemen, vooral gezien het geringe aanbod op het moment. Dit geldt tevens voor leuke en goede zonneleesbrillen. Bij het kopen van een (zonne)leesbril wordt er door de consument vooral gelet op de stijl, het comfort en de prijs. Mijnleesbril.nl speelt hier op in door zowel standaard monturen aan te bieden, als een ruime keuze aan designbrillen voor de echte brilfashionista ́s. Unieke merkbrillen als Ray-Ban, Porsche Design, Polaroid en Ralph Lauren zijn met kant en klaar glas direct beschikbaar. Hiermee plaatst mijnleesbril.nl zich in het midden/hoge segment van de markt.

Unieke bril & stijlvolle gadget
Naast (zonne)leesbrillen heeft mijnleesbril.nl haar eyewear assortiment uitgebreid met unieke producten om stijlvol op pad te gaan. Zo is de make-up bril in het leven geroepen voor vrouwen die dichtbij minder goed zien en bang zijn voor en te dikke laag oogschaduw of scheef eyelinerstreepje. Deze originele bril heeft één glas, dat van links naar rechts geschoven kan worden, zodat je altijd met één oog goed kan zien wat je doet. Makkelijk voor thuis, op reis of voor in je tas. Een ander compleet nieuw en tikje excentriek ontwerp is het sieraad de lorgnet en face-a-mains van Filao Paris. Misschien niet de meest voor de handliggende leesbril, maar wel heel geschikt om mee te winkelen en als slim accessoire op een feest.

Informatie
De prijzen op mijnleesbril.nl zijn altijd inclusief verzendkosten en variëren van €9,95 t/m €275,00. De leesbrillen zijn verkrijgbaar in de sterktes +1.0, +1,5, +2.0, +2,5 en in sommige gevallen +3.0. Alle (zonne)leesbrillen zijn voorzien van glazen met identieke sterkte. Er is een ruime keuze voor zowel vrouwen als mannen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.mijnleesbril.nl . Sinds kort is ook de facebookpagina van mijnleesbril.nl online.

mijnleesbril-ray-ban.jpg
mijnleesbril-3.jpg

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook