fb
Damespraatjes Damespraatjes

YouTuber die beweerde kanker te hebben genezen met vegan-levensstijl is overleden aan kanker

Al jaren zijn artsen en onderzoekers opzoek naar een geneesmiddel voor kanker. Jaarlijks gaan er miljoenen mensen aan dood en het is een ziekte die families letterlijk kapot kan maken. Niet alleen in de medische wereld wordt er gezocht naar een geneesmiddel voor kanker, ook in de alternatieve geneeswereld zijn ze hard op zoek.

Misschien heb je wel gehoord van de Amerikaanse YouTuber Mari Lopez. De vrouw claimde in een van haar video’s dat haar vegan-levensstijl haar heeft genezen van kanker. In drie maanden tijd! Niet alleen werd ze genezen van kanker, maar ook zou ze ‘genezen’ zijn van haar lesbianisme.

Veelbekeken video

De video waarin Mari haar emotionele vertelt is inmiddels al meer dan 350.00 keer bekeken. Ze vertelt alles over haar herstel van kanker door middel van haar levensstijlveranderingen.

Overleden

Veel mensen trokken de methode van Mari in twijfel en adviseerden haar om naar een reguliere dokter te gaan om zich te laten behandelen. Mari weigerde en is helaas overleden aan de gevolgen van kanker.

Wij zijn erg geschrokken van dit verhaal. Mari ziet er in haar video uit als een prachtige, lieve vrouw die oprecht denkt het beste te doen. We vinden het vreselijk dat ze het gevoel had haar lesbianisme te moeten genezen. En we vinden het vreselijk dat ze is overleden omdat ze geen goede zorg kreeg. We wensen haar familie en vrienden heel veel sterkte met dit pijnlijke verlies.

Hoe denk jij over de methode waarmee Mari zichzelf behandelde? Ben jij een voor- of tegenstander? We zijn heel benieuwd hoe jij hierover denkt. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook