fb
Damespraatjes Damespraatjes

Yes! Het nieuwe seizoen van Orange is the new Black staat op Netflix!

Al plannen dit weekend? Ik wel! Dit weekend zal ik mijzelf grotendeels in mijn huis opsluiten om seizoen 4 van Orange is the new Black te zien. Hij is gisteren (donderdag) op Netflix uitkomen en ik heb van een aantal mensen al gehoord dat ze nu al alle afleveringen hebben gezien. Helaas had ik hier geen tijd voor, dus duik ik daarom maar dit weekend achter de computer.

Ook las ik dat dit seizoen wat ruwer en donkerder is. Iets minder humor, iets heftiger allemaal. Vind ik dat leuk? Geen idee! We moeten ons maar weer laten verrassen. Wat we wel kunnen doen, is de trailer vast kijken:

https://www.youtube.com/watch?v=c6O9rfoz0f8

En, wat vond je ervan? Ik vond het er echt super spannend uitzien en kan niet wachten!

Actrices Yael Stone (Lorna Morello) en Lea DeLaria (Big Boo) waren vorige week nog te gast bij RTL Late Night te vertellen over de impact die de serie heeft.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook