fb
Damespraatjes Damespraatjes

Workout op het gazon: winnaar grasmaaier is bekend

Heerlijk! De dagen worden weer langer en het zonnetje laat zich regelmatig zien. Spring is in the air! Hier en daar is al een lammetje in de wei gesignaleerd en in de tuin verschijnen de eerste knoppen aan de hortensia’s en magnolias. Ook het gras begint te groeien en dat betekent wel dat er werk aan de winkel is! Maar daar draaien wij vrouwen ons hand toch niet voor om?!

Workout!

Bewegen in de buitenlucht is super goed voor je conditie. Maak daarom van de tuinklusjes een workout. Zowel goed voor je lichaam als voor de geest. Grasmaaien is daarbij het klusje bij uitstek. Er lekker even helemaal voor gaan en binnen no-time is je tuin weer tip-top in orde en jouw conditie op peil.  Leuk weetje: bij grasmaaien verbrand je zo’n 340 calorieën per uur. 

handmaaier

Leuk nieuws

GARDENA introduceert dit voorjaar twee nieuwe handmaaiers, de Classic en de Comfort. Ze werken zo licht dat het gras in no-time is gemaaid. Het resultaat? Een strak gazon!

De grote wielen zorgen voor extra grip op de grasmat. De maaiers zijn zo wendbaar en lopen zo licht, dat je het tempo kunt opvoeren om je (tuin)fitnesstraining een boost te geven. De handmaaiers werken ook fluisterstil. Dat is ook fijn voor de buren; zij hebben vaak niet eens in de gaten dat je aan het maaien bent.

Op Damespraatjes mogen we een hele mooie handmaaier van Gardena weggeven;  de GARDENA Classic kooimesmaaier 400 t.w.v. € 99.  Kijk hieronder hoe je mee kunt doen.

Winactie

De winnaar van de GARDENA Classic kooimesmaaier 400 t.w.v. € 99 is:

Barbera Dijk

Barbera, van harte gefeliciteerd. De maaier wordt naar je huis toegestuurd.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

10 reacties

Barbera Dijk -

Supergaaf! Hartstikke bedankt

Kynthia -

Erg gave actie! Als iets te stevige vrouw zou ik graag wat kalorietjes verbranden met deze prachtige Gardena handgrasmaaier…. Nu al zin om te ‘grasmaaisporten’

Marijke -

Heerlijk, lente, de tuin weer in ♥ ….. Heb veel favoriete klusjes, maar aanharken vind ik heerlijk om te doen!

diana -

EINDELIJK LENTE!!! me vingers en buik kriebelen. zo heerlijk om alles weer een beetje op te zien komen. vogeltjes fluiten. zalig om buiten weer bezig te zijn. mvg;diana. ps; vrolijk pasen allemaal!!

Rosalinda -

Yes super leuke actie ik wil deze graag winnen en heerlijk in de tuin bezig gaan zo . wish me luck

Anneliese -

Ik vind het planten van boompje en bollen erg leuk om te doen.
De tuin krijgt een hele andere sfeer als je nieuwe boompjes plant.

Karin Somai -

Als ik onze spiraal conifeer snoei voel ik mij net een kapster.

will -

Planten water geven en planten in potten zetten, dat is het leukste onder de tuinklusjes.

Wil Siroen -

Vind het snoeien van de struiken een mooi karwei dan weet ik dat de zomer er aan komt en dat geeft me een goed gevoel

Karin -

Snoeien en knippen van rozen ,buxus en taxus vind ik toch wel heeeeeeeel erg leuk om te doen ☺ Het geeft me dat echte groenevingers gevoel ♥

Reageer ook