fb
Damespraatjes Damespraatjes

Woontrend: Hier koop je de mooiste gouden woonaccessoires

Vorig jaar verhuisden mijn man, onze kinderen en ik van Amsterdam naar Bussum. Een hele verandering! We gingen van een stad naar een dorp en van een klein appartement naar een écht gezinshuis. Het heeft ons flink wat tijd gekost voordat we helemaal gewend waren aan onze nieuwe plek. Om van ons nieuwe huis een thuis te maken, hebben we heel wat werk moeten verzetten. Zo ging Ward hard aan de slag in de tuin en pakte ik binnen veel projecten aan. Inmiddels wonen we hier bijna anderhalf jaar en is het helemaal ons plekje. Dat geeft een goed gevoel!

Echte trendkleur

Eén van de dingen die mij hielp om het binnen heel erg gezellig te maken, was het neerzetten en ophangen van mooie accessoires. Zelf ben ik momenteel helemaal weg van gouden woonaccessoires en daar hebben we dan ook veel van bij ons thuis. Van gouden kandelaren tot gouden bestek en van gouden spiegels tot gouden waxinelichthouders: goud is een échte trendkleur.

Mooie gouden woonaccessoires 

Als gold-lover word ik dan ook heel erg happy van Studio Gold. Bij Studio Gold verkopen ze beeldige en betaalbare gouden woonaccessoires, die ook nog eens van goede kwaliteit zijn. Vaak ben ik teleurgesteld als ik een online gekocht product in handen krijg, maar bij Studio Gold was ik juist aangenaam verrast door de kwaliteit. Zo zijn de aluminium Palm kandelaren lekker zwaar en staan ze stevig op tafel. Ook hebben wij de gouden wandspiegel met rekjes. Deze is vervaardigd uit sterk metaal en hierdoor zeer solide.

gouden woonaccessoires
gouden woonaccessoires

Beeldig in elk interieur

Kan je ooit te veel gouden woonaccessoires in huis hebben? Als je het mij vraagt niet, haha! Goud is een warme kleur die het eigenlijk meteen gezellig maakt. Van een landelijk tot een modern interieur; het is een kleur die in elke woonstijl heel geschikt is. Goud straalt luxe uit en dat staat in ieder interieur mooi!

gouden woonaccessoires

Liefde voor interieurstyling

“Het viel mij op dat er nog helemaal geen webshops zijn die zich helemaal richten op accessoires met een golden touch“, zegt Studio Gold oprichtster Nadia. “Door mijn liefde voor interieurstyling, passie voor goud en mijn speurneus voor de leukste woonaccessoires kwam Studio Gold tot stand!”

gouden woonaccessoires

Praat mee

Wat vind jij van de mooie gouden woonaccessoires van Studio Gold? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel! Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook