fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnen! Prachtige Thuiswerkset van The Table

winnen thuiswerkset the table

Hoe fijn is het dat we weer wat vaker naar kantoor kunnen. Afgelopen week hadden we een artikel op Damespraatjes over Sanne die liever thuis wil blijven werken, ook nu het door de nieuwe Corona maatregelen weer kan. Haar droom is het om nooit meer naar kantoor te hoeven gaan. Voor mij is dat wel anders, ik vind het heerlijk om collega’s om me heen te hebben. Maar op vrijdag werk ik wel thuis en voor iedereen die thuis werkt (of zo nu en dan) heeft The Table een  prachtige thuiswerkset ontwikkeld. In samenwerking met Wonenonline mogen wij maar liefst drie van deze sets weggeven. Kijk onderaan dit artikel hoe je mee kunt doen aan deze winactie. Maar eerst meer informatie over deze prachtige thuiswerkset.

Wat zit er in de thuiswerkset van The Table?

De set bestaat uit een mok mét en een kopje zónder oor. Een bord  met een doorsnee van 26 cm. Daarnaast bevat het een grote kom voor bijvoorbeeld een mooie én lekkere Poke Bowl. Tot slot een theelepel uit de atelier collectie aangevuld met een bubble waterglas. Hoe fijn is het om deze items allemaal binnen handbereik te hebben? Zeker op een thuiswerk dag!

Fair trade en plasticvrij

Keramiek en geblazen, gerycled glas, de producten van The Table stralen kwaliteit uit. Alle materialen zijn fair trade en ook nog plasticvrij verpakt. Dus niet alleen wij zijn positief, ook het klimaat is positief over deze set. Ik kreeg echt een goed gevoel toen ik de producten zag.

Doe eenvoudig mee!

Ben je net als ik ook helemaal verliefd geworden op deze set, doe dan mee aan de winactie die we in samenwerking met Wonenonline hebben? Het is heel eenvoudig:  abonneer je via de website van Wonenonline op onze nieuwsbrief én die van Wonenonline en The Table. Daarnaast vergroot je je kans wanneer je dit bericht ook nog even op je Socials deelt. Begin november maken we de geluksvogels bekend!

Klik hier door om mee te spelen voor de set van The Table

Veel succes!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Reageer ook