fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars van de nieuwste roman van Jill Mansell “De zomer van je leven” zijn bekend!

de zomer van je leven

Jezelf af en toe een beloning geven, doe jij dat weleens? Ik zeker! Heb ik veel klusjes in huis liggen dan zet ik de timer op mijn telefoon aan en ga even 15 minuten flink aan de slag. Als beloning mag ik bijvoorbeeld 10 minuten lezen. Daarna herhaalt het proces zich en binnen no-time heb ik een flinke lijst met klussen weggewerkt. Mijn tempo ligt op deze manier super hoog! En helemaal als ik weet dat ik zo een heerlijk boek kan lezen. Zo’n boek waar je blij van wordt en ook nog energie van krijgt. De koningin van de feelgood roman is voor mij Jill Mansell en het lezen van haar boeken maakt me vrolijk, ik krijg heel veel zin in alles en als ik weet dat ik zo weer verder mag in een boek van haar, dan krijg ik vleugeltjes. 

Ieder jaar rond Moederdag brengt Luitingh Sijthoff een boek van Jill Mansell uit. Al haar boeken heb ik gelezen en de nieuwste roman ‘De zomer van je leven’ heb ik ook al uit (helaas). Voor iedereen die ook van haar boeken houdt, hebben we leuk nieuws. Net als andere jaren mogen we weer 3 boeken van haar weggeven. Heerlijk om in je vakantiekoffer te stoppen of om je dagelijks leven flink op te fleuren en energie te geven :-). Lees onderaan of je de roman “De zomer van je leven” hebt gewonnen!

de zomer van je leven

De zomer van je leven

Wanneer de tieners Amber en Lachlan terechtkomen in hetzelfde pleeggezin ontstaat er algauw een hechte band. Verhuizen naar het schitterende Cornwall is het beste dat hen ooit is overkomen en nu, als volwassenen, is hun band sterker dan ooit.

Maar Amber heeft een geheim: ze is verliefd op Lachlan – haar beste vriend! – en ze weet dat het nóóit kan werken. Lachlan is een echte rokkenjager en absoluut geen relatietype. Bovendien maken ze zich zorgen om hun pleegvader, weduwnaar Teddy. Hij gelooft weer in de liefde, maar is zijn nieuwe, opvallend mooie Russische vriendin Olga die hij op een cruise ontmoet wel zo perfect als ze lijkt? Of is ze op het geld van Teddy uit?

De verschillende verhaallijnen in het boek lijken dicht bij het gewone leven te liggen, maar ontwikkelen zich bijzonder verrassend. De humor die Mansell in de conversaties legt is origineel en zo ontzettend grappig. Zoals altijd heb ik weer enorm genoten van dit boek en ben van de karakters gaan houden. Knap als je dit als schrijver bij je lezers teweeg kunt brengen.

Jill Mansell

Jill Mansell is een absolute bestsellerauteur. Van haar feelgoodromans vol humor en romantiek zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Voordat Mansell besloot fulltime te gaan schrijven, werkte ze jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. Na een avondcursus creatief schrijven – waarbij ze nog heel lang met pen en papier werkte – was het hek van de dam. Met inmiddels bijna 30 boeken op haar naam staat ze internationaal bekend om haar eigentijdse, vrolijke, sexy en romantische verhalen.

In 2016 is Mansell bij de Damespraatjes redactie op bezoek geweest en kregen 10 van onze lezers de kans om haar te ontmoeten.

Winactie

Wat leuk dat er weer zoveel mensen hebben meegedaan aan de winactie. Dit zijn de winnaars van de roman “De zomer van je leven“:

  • Rinque
  • Emma
  • Shanna

Van harte gefeliciteerd :-)! We nemen contact met jullie op voor de adresgegevens en geven dit door aan de uitgever, die jullie het boek zal toesturen.

Heb je niet gewonnen, maar wil je het boek wel graag lezen? Bestel dan hier de roman: “De zomer van je leven“!

 

Overzicht op Bol.com van alle romans van Jill Mansell.

Veel leesplezier :-)!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

66 reacties

Pam -

Leuke luchtige boeken met de nodige humor. Vaak lees ik thrillers maar soms een luchtig boek ertussendoor van Jill Mansell is ook erg leuk en leest gemakkelijk weg. Ik vind wel dat de boeken die ze in het begin schreef minder mooi waren dan van de laatste tijd mijn favoriet is dan ook: tot de zon en terug. Ik ben erg benieuwd naar dit boek

Galinka van Bokhorst -

Ik heb zeker al meerdere boeken van Jill Mansell gelezen. Één van mijn favoriete feelgood schrijfsters. Lastig kiezen ook wat mijn favoriete boek is van haar. Mijn eerste boek was Hals over kop en daarna Solo. Beide erg leuk en gevolgd door nog meerdere boeken. Tot aan de zon en terug vond ik ook geweldig. Dus dan maar deze top 3 met Tot aan de zon en terug op nummer 1.

Yvonne -

Ik heb alle boeken van Jill Mansell gelezen en mijn absolute top 3 is: Ik zie je op het strand, Niet storen! en De prins op het verkeerde paard. Hele leuke humor zit er in deze boeken verwerkt, heerlijk!

Metty -

Ik heb al verschillende boeken van haar gelezen. Ik heb niet direct een favoriet boek, maar zij is wel een van mijn favoriete schrijfsters.

Kim -

Ondersteboven! Ooit samen met mijn moeder gelezen en samen ontzettend om kunnen lachen. Praten over boeken brengt een verhaal altijd nog meer tot leven!

Ineke -

Jaren geleden inmiddels dat ik haar boeken las op het strand. Nu de kinderen wat ouder worden, merk ik weer tijd te krijgen zo dus ook voor deze hobby, lezen. Eenmaal, andermaal, verliefd. Dat was mijn favoriet, ik ben benieuwd naar dit nieuwe boek!

Danielle R. -

Ik heb een paar jaar geleden Ik zie je op het strand gelezen. Erg leuk geschreven. Ik ben super benieuwd naar dit boek De zomer van je leven en loot heel graag mee! Succes iedereen!

Antonia -

Ik ken haar boeken niet, zou graag leren kennen

Liesbeth -

Eigenlijk, heel eerlijk, heb ik nog nooit een boek van haar gelezen. Ik weet dus ook (nog) niet welke mijn favoriet zou kunnen gaan worden.

Coralien -

Ik heb al haar boeken meerdere malen gelezen! Mijn favoriet blijft ‘Geknipt voor Miranda’, geweldig!

Simone -

Alle boeken zijn top van haar, heerlijke schrijfstijl

Ramona -

Ik heb veel over haar boeken gehoord maar er nog nooit een gelezen.

Hilde VE (ribbeke) -

… Ik moet haar nog ontdekken…

Rosemary van Duinen -

Eerlijk gezegd heb ik nog niks van haar gelezen..maar ben wel benieuwd naar dit boek.

Guylène Beinsberger -

Ik heb bijna al haar boeken gelezen ze zijn allemaal heel goed.

SophiaG -

Nee, nog niet. Maar ik ben wel heel benieuwd.

Cora Meijer -

Nog niets van deze schrijfster gelezen en dus ook nog geen favoriete roman. Deze actie kan daar natuurlijk verandering in brengen. Loot dus graag mee.

van erum maria louisa -

Jill Mansell is voor mij nog nieuw,maar ik zou heel graag meeloten

Marian B -

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik heb nog nooit een boek van Jill Mansell gelezen. Dat kan echt niet langer daarom doe ik mee en hou ik me aanbevolen als winnares 😉

Linda -

Ik heb recent voor het eerst een boek van Jill gelezen, namelijk Heerlijk duurt het langst en dat beviel zo goed, dat ik graag meer van haar wil lezen.

Miesleest -

Ik ben jaren geleden begonnen met haar boeken, na een aantal, vond ik het voorspelbaar worden, beetje simpele verhaallijnen, weinig diepgang, maar toen kreeg ik vorig jaar haar vorige roman tot aan de zon en terug en geweldig wat een groei heeft ze gemaakt, kon niet meer stoppen met lezen. Ben weer helemaal om en wil deze roman ook graag lezen

Suleika -

Lastig hoor, om te kiezen. Ik vind veel van haar boeken goed. Even lekker wegzwijmelen en af en toe van de kinderen de vraag krijgen waarom ik ineens hardop zit te lachen. Als ik dan toch een boek moet kiezen: tot aan de zin en terug. Lekker herkenbaar verhaal van een oude jeugdliefde die opduikt.

Ron -

Ik heb “Ik wil met je mee” gelezen. Ik had dit boek gekocht, omdat er een rode eend op de kaft staat en ik die vroeger had. Ik vond dit boek geweldig!

Rebekka -

De boeken van Jill Mansell … deze staan voor héérlijke feelgood om even te onthaasten …

Sannetje -

Ja…Scherven brengen geluk.

Gea -

Ze heeft het bewezen haar boeken zijn geweldig om te lezen.

Yvon -

Zeker al meer van haar gelezen …. En de minnaar is …. was de eerste die ik las en was daarna verkocht. Dat is dus mijn favoriet.

Henk -

Ik heb “Geluk in het spel” gelezen en vond dat een ontzettend leuk boek: echt mijn gevoel voor humor!

Mels -

Ja zeker, dat was Hals over Kop, Ik ben weer zeer benieuwd naar dit Exemplaar, HEERLIJK Lezen in de Tuin.

Marian zw -

Tot de zon en terug! Al weer helemaal zin in een nieuw boek voor de vakantie

Jojanneke -

Nee, ik heb nog nooit boeken van haar gelezen, daarom ben ik des te meer benieuwd ernaar 🙂

Peggy -

Ik ben dol op romantische verhalen, lijkt me heerlijk deze te lezen in de zomervakantie! Ik heb (helaas) nog geen boek van haar gelezen! 🙈

ruben -

“Solo” heb ik ineen keer uitgelezen zo mooi boek over een one-night stand en wat daarop volgde.dit lijkt me een mooi boek voor in de zomerzon om te genieten

Inge Arts -

Wat heerlijk…weer een nieuwe Jill Mansell. Ik hou van haar relaxte en fijne manier van boeken schrijven, alsof je echt bij de hoofdpersonen bent. Mijn favoriete tot nu toe is Huisje, boompje, feestje.

Rinque -

“Solo” vond ik een prachtig boek waar ik van heb genoten. Een one-night stand met verstrekkende gevolgen. Ik loot maar wat graag mee. Een heerlijk boek tijdens de vakantie.

Grietje -

Vlinders voor altijd vond ik een mooi boek maar ik kan niet zeggen dat het de mooiste is omdat ik nog niet zoveel van haar heb gelezen.

Dian -

Ik heb al meerdere boeken gelezen. Iedere keer weer super leuk. Heerlijk duurt het langst vond ik heel goed.

Anita te Gussinklo -

Jill ken ik wel.
Mijn favoriete boek van haar is Prins op het verkeerde paard.

Debby -

Ja heb er al best wat gelezen. Millies flirt vond ik één vd leukste! 😊

Lyda van den Bos -

Nog nooit wat van haar gelezen! Zag dat ze heel veel boeken geschreven heeft, dus maakt me wel nieuwsgierig.

Karin Noordzij -

Ik loot graag mee en nog nooit iets van Jill gelezen maar het ziet er very feel good uit.

Marjan88 -

Het stukje gelezen en het maakt mij nieuweschierig. Wat lijkt mij het een mooi boek om te lezen. Ik ken geen boeken van haar.

hennie altena -

Ondersteboven. Een wat oudere titel met een hoofdpersoon die al wat ouder is.

Angelique Bogaard -

Stuur me een berichtje heb ik gelezen zou ook graag de zomer van je leven lezen

Bianca -

Ik heb vrijwel alle boeken van Jill Mansell gelezen en ze zijn allemaal even leuk! Deze zal waarschijnlijk weer net zo leuk zijn!

Hilde VE (ribbeke) -

Hoi, ik heb er nog geen kennis mogen mee maken. Misschien krijg ik nu wel een kansje?

A -

Stuur me een berichtje. Vlot lezende en ontspannend humoristisch boek.
Dus stuur me een berichtje want deze wil ik ook graag lezen 😉

Maria -

Favoriet is “De prins op het verkeerde paard”. Lelijk eendje wordt verliefde zwaan….. Heerlijk!

will Langenberg -

Om helemaal eerlijk te zijn, ik heb nog niet een boek van Jill Mansell gelezen.

Heb gezien bij Bol.com dat ze heel veel feelgood romans heeft geschreven.
Ben hierdoor wel erg benieuwd hoe haar boeken zijn.
Ik volg bloglovin en loot graag mee.

Natascha -

Wauw ik vind alle boeken die ik tot nu toe van Jill Mansel gelezen heb geweldig 😍😍
Ze lezen heerlijk weg achter in de tuin, zonnetje er bij, zak chips binnen handbereik haha. Deze lijkt me ook weer heerlijk om te lezen!!

Petra -

ik heb zelf nog geen titel van haar gelezen, maar zou wel heel graag dit exemplaar willen winnen om er heerlijk in te duiken.

Linda Smeets -

Ik heb nog nooit eerder een boek van Jill Mansell gelezen maar ben ontzettend benieuwd naar haar romans.

Mar Berger -

Ik heb nog nooit een boek van haar gelezen, maar ik wil graag kennis maken met haar boeken.

Truus Heijnen -

Ik bedoelde dus Tot de zon en terug ha ha

Truus Heijnen -

Ik vond Tot de zo’n en terug een geweldig boek!

Shanna -

Ik heb alle boeken van jill mansall, al mist deze nog in mijn kast. De boeken blijven leuk, zijn er inmiddels zoveel dat je weer van voor af aan kan beginnen als je klaar bent. 😂. Vroeger was de minnaar is mijn favoriet. Maar sinds een paar jaar hele aal weg van je bent geweldig. Dat boek kon ik echt niet wegleggen moest gewoon weten wie.. (zal het niet verklappen). 🙈

Enne als ze nog een keer op de redactie komt… Ik houd me aanbevolen om ook even te helpen met vragen stellen. 😍

Christin@ -

Eerlijk …. ik heb nog niets van Jill Mansell gelezen ,
misschien komt het er nu eindelijk eens van , wie weet …..

Nelly -

Ik heb nog niets van haar gelezen, ken wel haar reputatie. Ben benieuwd, loot graag mee.

Jacqueline -

Van deze actie worden 3 mensen heel blij! Er zijn zo veel heerlijk boeken van Jill, maar Prins op het verkeerd paard is toch wel 1 van mijn favorieten.

Emma -

Weer een heerlijk romantisch verhaal om bij weg te zwijmelen.
Als fan van feelgoodromans heb ik al haar boeken verslonden
Ik zie je op het strand is mijn favoriete boek van Jill Mansell.

Yvonne -

Ik ben al jaren een fan van Jill Mansell. Ik heb bijna alle boeken gelezen. Mijn favoriet is Ik wil met je mee!

cbdkl -

Heb nog niets gelezen van Jill Mansell en dus ook geen favoriet. Eens moet de eerste zijn

Mieke Schepens -

Ik heb nog nooit een boek van haar gelezen, maar ik maak graag kans op een exemplaar.

Bets -

Ik ben fan van de boeken van Jill mansell en geniet van al haar mooie verhalen, maar van Heerlijk duurt het langst is wel een van mijn grote favoriet!!

Brigitte -

Ik wil met je mee is een heel erg tof boek! Hopelijk is deze net zo!

Anna -

Iklees haar boeken graag, een van de favorieten is : Tot aan de zon en terug
een feelgood die ontroerend is en humor bevat. Fijn boek!

Reageer ook