fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars vrijkaartjes voor KreaDoe 2016: voor iedereen die van DIY en handgemaakt houdt

Yeah! Heel blij zijn we dat we net als vorig jaar vrijkaartjes mogen weggeven voor KreaDoe. KreaDoe staat ieder jaar bomvol met fijne shops met creatief materiaal, verrassende ideeën, duizenden enthousiaste bezoekers en tientallen superleuke workshops. Kijk onderaan het artikel hoe je deze vrijkaartjes voor KreaDoe kunt winnen.

Wat is jouw hobby?

Voor liefhebbers van handgemaakt en DIY is KreaDoe jaarlijks een must. Na het bezoekje ben je weer helemaal bij op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken en meer?

Lees ook: Mara maakte een geweldige Smoothie in IJslandse stijl

Ook kun je er terecht met allerlei vragen over je eigen dingen, zoals bijvoorbeeld: Hoe maak ik dat? En wat heb ik er voor nodig? Honderden experts staan vijf dagen lang klaar om deze vragen te beantwoorden en hun kennis te delen. Zo leuk dat al deze mensen daar samen komen en ook super handig.

Het grote Taart & Cupcake theater

Knutsel je liever in de keuken dan achter de hobbytafel? Dit jaar is er speciaal voor feestbeesten die houden van zoet extra veel aandacht voor creatieve baksels. Het grote Taart & Cupcake theater vormt daarbij het middelpunt. Daar omheen presenteren de leukste aanbieders op het gebied van decoreren, modelleren, taartenwedstrijden, bakken en airbrushing hun kunsten en producten!

Waar en wanneer is KreaDoe?

KreaDoe is van woensdag 2 november tot en met zondag 6 november 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht.
De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur. De kaarten kosten aan de kassa € 12,50, maar zijn online voordeliger. Kijk hier voor meer informatie en het bestellen van kaartjes: www.kreadoe.nl.

De winnaars van de vrijkaartjes

We mogen ook dit jaar weer lekker veel kaartjes voor KreaDoe weggeven. Dit zijn de gelukkige winnaars:

  • Mariette
  • Leone
  • Lise
  • Simone
  • Nel Crea Aanhane

Van harte gefeliciteerd! Jullie hebben 2 vrijkaartjes gewonnen. Deze week sturen we jullie de registratiecodes voor de vrijkaartjes toe. Alvast heel veel plezier toegewenst bij KreaDoe.

LIKE JE ONS AL OP FACEBOOK?

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

98 reacties

M -

Mijn knutsel creabea vriendin woont nu bij mij in de straat maar ze gaat helaas verhuizen (snik). ik zal haar enorm gaan missen. ik hoop met haar naar de kreadoe te kunnen zodat we heel veel knutselreden kunnen vinden om elkaar heel vaak op te zoeken en heel veel mooie creaties kunnen maken en gezellig kunnen bij kletsen.

Deborah -

Lijkt me super… Ik zou samen gaan met mijn partner… Ik praat al tijden over deze beurs, dit lijkt mij een ideaal moment om hem eens mee te nemen… Vind hij niet erg hoor…
begin vast te duimen 🙂

Lisanne -

Ik ben graag creatief bezig met vilt en zou wel eens op deze grote beurs m’n ogen uit willen kijken. En dan neem ik gezellig m’n oma mee (om m’n aankopen te dragen 😉 grapje)

Franka -

Heerlijk rondsnuffelen om nog meer inspiratie op te doen. Dagen zijn al te kort maar gelukkig wordt het winter waardoor we weer lekker langer binnen zijn om creatief bezig te zijn.

Mariette -

Ik wil graag samen met m’n moeder. Zij inkopen doen voor n kindertehuis in Roemenië. Ik vooral om inspiratie op te doen wat ik met m’n pleegkinderen in de crisisopvang samen kan doen. Weet nooit wanneer ze komen en welke leeftijd en vooral ook op welk niveau ze functioneren.

petra -

sieraden maken leuk met mijn meidenclubje

Ineke van der Kooij -

Tof voor het jaarlijkse uitje met mijn jongste zussie.
Daarna flink uitblazen met een etentje.
En een heel jaar bijpraten.

susan -

Omdat ik mijn vriendin eens extra wil verrassen met haar verjaardag. We zijn allebei gek van kaarten maken (3d, borduren, andere optie’s). Elk jaar maken wij onze eigen kerstkaarten en gaan enkele beurzen af om nog andere leuke ideeën op te doen. Kreadoe zou een leuke aanwinst zijn voor onze jaarlijkse uitjes.

Petra -

Mijn moeder en ik zijn erg creatief. Haken, scrapbooken, sieraden maken, poppenhuizen. Dus zo’n beurs is altijd een prachtig dagje uit. Vol met inspiratie. Mijn tante en nichtje zijn ook erg creatief, dus die willen misschien ook wel mee. De knutselspullen zelf zijn al duur genoeg, dus het zou heerlijk zijn om een kaartje te winnen. Kunnen we meer leuke dingen kopen!

Tjerkje schelhaas -

Lijkt me erg leuk voor mijn collega te winnen. Die is een fanatieke crea bea…Is altijd en overal creatief bezig. En moet gewoon wat doen. Hopelijk wint zij de kaartjes.

Nicky -

Wil er graag een kijkje nemen met mijn zus dit jaar

Kees -

Ik waag een kansje voor mijn vrouw. Die is zo handig met alles. Echt iets voor haar.

Miriam -

Altijd zo’n leuke beurs. We gaan er met een aantal vriendinnen een gezellige dag van maken. Na de beurs nog ergens een hapje eten en een bioscoopje pikken. Dus vrijkaartjes zijn altijd welkom.

Wilma -

Heerlijk slenteren langs de kraampjes, veeeeel te veel kopen en mij vergapen aan alle mooie voorbeelden. En met wie? Ik hoef maar te roepen wie gaat er mee naar de kreadoe en we kunnen een bus afhuren hahaha.

Wilma -

Om dat we ieder jaar gaan mijn zus en ik . En wij CreaBea zijn , zij voor de dag opvang met bejaarde . Ik gewoon mijn hobby , haken , kaarten maken ,poppenhuis etc. Ieder jaar zoveel leuks te zien en een hoofd vol ideeen en lamme voeten komen we thuis en nooit geen spijt dat we zijn gegaan

Aniek -

Gezellig met mijn knutselende moeder.

Petra -

Aantal jaren met me vriendin geweest. Op een gegeven moment vonden we het wel prima maar nu begin het toch wel weer te kriebelen. En aangezien we elk jaar een leuk uitje doen vanwege onze verjaardagen lijkt het ons super leuk om dit jaar weer hierheen te gaan.

karen -

Dat lijkt me een leuk creatief dagje uit! Ik neem dan mijn vriendin mee om haar ook aan de creatieve kriebels te helpen!

Linda -

Ik wil wel een gokje wagen ????
Ik neem dan in gedachten mijn moeder mee en een wederzijdse vriendin. Houden we mama in ere..

Yvonne Huisman -

Ik doe heel graag mee met de verloting! Ik ga samen met mijn dochter op zondag naar de KreaDoe! Mochten we de entreekaarten winnnen….super!! Houden we geld over om nog meer garen mee naar huis te sjouwen omdat we allebei verslaafd zijn aan Haken!

Robin -

Supergezellig , ik doe ook eventjes mee wie weet!

Monique -

Met mijn moeder!
Ze staat altijd voor mij (ons) klaar. En op deze manier kan ik een keer wat terug doen.
Leuke nieuwe ideeën opdoen, zodat we de winterdag samen kunnen knutselen.

Merianda den Braven -

de dagen worden korter en ’s avonds is het kil in huis Wat is dan leuker om wat om handen te hebben. Lekker breien of haken bij de warme kachel. Krijg je het zelf ook weer warm van. Mijn voorraad wol is op en een beetje inspiratie kan ik ook wel gebruiken. Daarom zou ik graag samen met mijn dochter naar de kreadoe gaan!

-

Leuk uitje met mijn zus!

Eva Mooij -

Vorig jaar ben ik voor het eerst geweest, wat een geweldige beurs, ik heb enorm genoten en ja ik wil graag weer een keer heen samen met mijn vriendin Hannie zodat we lekker aan de slag kunnen.

Leone -

Ik wil graag mijn zus hiermee naar toe nemen. In het afgelopen verloor ik mijn baan en duurde het even voor ik een nieuwe vond, weltegeteld bijna een jaar. Mijn zus beurde me elke keer als ik down was, weer op. Ze stuurde snail mail, maakte een armnandje, stuurde me planner stickers om mijn sollicitaties aan te geven in mijn agenda, maakte lieve kaartjes. Zij is heel creatief en als ik win, wil ik daarmee iets terugdoen. haar nieuwe inspiratie geven, zoals zij bij mij deed

cobi -

Ik zou graag weer eens een keertje met mijn moeder hierheen gaan. Het is nu al heel lang geleden dat wij hier samen heen konden

greet melis -

Ik wil met mijn dochter gaan. Ik ben door mijn moeder besmet met de naai-, haak- en breimicrobe .
Nu wil ik mijn dochter op kreadoe besmetten met deze fantastische microbe. Want één maal besmet geraak je ze nooit meer kwijt! Natuurlijk gaat ze het niet erg vinden want op kreadoe is veel meer te beleven dan haken, breien en naaien. Ik ben ervan overtuigd dat we tijd tekort gaan hebben en die quality time met mijn dochter is ook mooi meegenomen.

Marina -

Ik zou heel graag met mijn zus gaan. We doen veel te weinig samen door onze drukke gezinnen.

Ingrid van Duijl -

Mijn zus en ik houden heel erg van knutselen. Helaas komt dit er niet al te vaak van omdat we te ver uit elkaar wonen om dit regelmatig te doen. Wel gaan we geregeld samen iets leuks doen. Zoals bijvoorbeeld bloemschikken, een tekstbord maken, een boltaartje versieren, een zilveren hanger maken. Ik zou haar graag hiermee verrassen, omdat wij meestal rond de verjaardag van onze overleden mama (10 november) samen iets ondernemen. En wat is er dan leuker om naar de Kreadoe te gaan om zo onze mama te gedenken!

Holkamp -

Voor een leuk dagje uit en om leuke ideetjes op te doen.

Dominique -

Ik zou met mijn zus gaan. Wij zijn beide rete creatief en hebben het allebei laten versloffen en kunnen nu wel weer inspiratie gebruiken om weer aan de slag te gaan 😉

petra -

Heel leuk!!! Een dagje KreaDoe staat garant voor een gezellige dag met mijn beste vriendin!

jacqueline -

Gezellig samen met mijn dochter leuk dingen kopen en nieuwe ideeën op doen!

Ramona Hermans -

Hallloooo!

Waarom ik moèt winnen??
Nou, ik heb een heleboel redenen:
1. Ik ben er nog nooit geweest. (snif)
2. Ik hou van knutselen, weet alleen niet zo goed met wat 🙁
3. Ik heb 2 kleine kinderen, hoe moet ik ze de aankomende winters mee bezig houden als mama niet weet hoe ze moet knutselen?
4. Pinterest is leuk, maar dan nog krijg ik het niet voor elkaar om iets mooi te maken.
5. Ik moet het gewoon zien, voelen en zelfs ruiken!!
En waar moet je dan zijn? Juist op de Kreadoe beurs!
Ik neem dan graag mijn kreadoegoeroe mee (Wendy), houdt ook superveel van “freubelen”, en hopelijk worden wij de nieuwe “Krea & Bea” 🙂

Linda M. -

Heerlijk om samen te mogen freubelen met oma!

Yvonne Smit -

Samen met een goede vriendin wil ik er graag heen. Super gezellig! Altijd veel , leuke kramen!
Genoeg inspiratie om goede ideeen op te doen. Een heerlijk dagje uit.

Yvonne Smit -

Samen met een goede vriendin wil ik er graag heen. Super gezellig! Altijd veel , leuke kramen!

Tiny Hurkens -

Ik zou het super vinden om te winnen en ik zou er met mijn man heen gaan
Hij is namelijk ook heel erg creatief en doet mij overal bij helpen

Linda K. -

Elk jaar weer een feest…met moeders…echt ons uitje!

Lise Caldenhoven -

Het lijkt me super leuk om hier heen te gaan met mijn oma omdat ze heel erg van knutselen, kaarten maken en al dat soort dingen houd en vind dat ze wel een leuk dagje uit verdient.

Lise Caldenhoven -

Ik zou hier graag met mijn oma naar toe gaan. Ze houd heel erg van knutselen en kaarten maken en andere leuke dingetjes. En vind dat ze wel een leuk uitje verdiend met alles wat ze voor iedereen doet.

neeltje -

onlangs een leuke nieuwe hobby ontdekt, en dus moet je ideeenen op gaan doen !
mijn vriendin zou graag mee willen.

Dino -

Leuk om met mijn vriendin hier heen te gaan. Gezellig toch

Lieke Meijs -

Het is al weer enkele jaren geleden dat ik met mijn vriendin naar Kreadoe ging. Wordt tijd dat we weer eens ideeën op gaan doen!

Suzanne -

Mijn dochter Paula heeft sinds kort een studentenkamer en die moet dringend opgefleurd worden zodat ze zich snel thuis gaat voelen. En waar doe je de leukste diy ideeen op…juist op de kreadoe!

Diana slingerland -

De dames van de zwemclub zijn tevens knutselvriendinnen met uiteenlopende creatieve hobby’s zoals haken breien kralen kaarten maken en de kreadoe heeft voor ieder wat wils

Trudy -

Ik zou met mijn vriendin gaa.Lekker een dagje struinen en leuke ideeën opdoen voor de komende winter!

Sandra -

Een goede vriendin van mij is echt super crea bea, ik zou graag deze kaarten voor haar willen winnen! Dan ga ik lekker voor de gezellig mee 😉

Barbara -

Lijkt me heerlijk om met een vriendin eens lekker creatief los te gaan, zien wat er voor nieuws is, adviezen inwinnen en meedoen.

cbdkl -

Zou erg graag gaan met een super creatieve vriendin. Omdat ieder jaar een dagje uit samen naar een leuke beurs er bij hoort. Samen lachen, gieren en brullen.

Nancy -

Ik ben er nog nooit naar toe geweest maar het lijkt mij erg leuk om er een keer heen te gaan met een vriendin van mij die ook erg van knutselen.

Mariska Smit -

Het is een gezellige beurs waar de creativiteit op je af komt. Lekker shoppen en nieuwe ideen op doen. En dat samen met mijn zus zorgt altijd voor een geslaagde dag.

janneke -

dan ga ik samen met een vriendin

Anneliese de Waal -

Lijk me erg leuk om naar toe te gaan, ik hou van creatief bezig te zijn, zou er graag inspiratie op willen doen, heel erg benieuwd !!.

Groetjes Anneliese

Monique Cox -

Om nieuwe creatieve ideeën op te doen die ik in mijn werk als activiteitenbegeleiding kan gebruiken en anderen nieuwe technieken kan leren! Ik neem mee mijn collega!

Bianca Jurriens -

Oooh! Dit lijkt me super voor mijn schoonmoeder! Die neem ik dan uiteraard mee voor een crea-dag! 🙂

Petra -

Mijn wolletjeswalhalla ligt zonder inspiratie in de hoek van mijn woonkamer.
Laat mijn creativiteit weer opborrelen met kaartjes voor deze crea bea beurs.

Geertje Aikema -

Tja wie zou ik meenemen naar de KreaDoe? Ik denk Sytske, mijn vriendin en loopmaatje en fietsmaatje en hobbymaatje.

Geertje Aikema -

Waarom ik graag naar de KreaDoe wil, met Sytske, dat is eens wat anders dan lopen en fietsen.

ilse biemans -

Ik hoop zo dat ik de kans krijg om met m’n lieve nicht Maaike naar deze kei leuke beurs te mogen. We zijn samen altijd graag crea bea bezig. Zou Super zijn om leuke nieuwe ideeën op te doen.

an -

Ben helemaal niet creatief. Zou zo graag onder begeleiding zelf iets maken

jessi -

leuk om eens nieuwe ideen op te doen waar jezelf nooit op zult komen.
hoe creatief sommige mensen op verschillende vlakken kunne zijn. tof!

Esther -

Ik zou graag heen gaan omdat ik een eigen online kralenwinkel heb en me graag wil verdiepen in de nieuwste trents! Ik zou mijn collega Joke graag mee willen nemen!

Detje -

Ik zou vriendlief meenemen, wil nieuwe ideeën opdoen voor de kerstmenukaarten voor de familie.. Na 15 jaar is mn inspiratie op..

michael ten holder -

heb een kappe beurs vandaar….

Simone -

Ik zou graag willen winnen omdat ik door lange ziekte periode niks creatiefs heb kunen doen en hoop dit weer op te gaan pakken, ik zou mijn moeder mee nemen want zij is ook heel creatief maar door al het ziekte gebeuren kwam zij daar ook niet meer toe en ik zou haar het zo gunnen een dagje weg en haar hobby weer op te kunnen pakken.

Groetjes Simone

Suus Gro -

Ik heb wel zin in een moeder/dochter uitje. Dus als ik win neem ik lekker mijn moeder mee en gaan we eens wat leuke workshops doen daar en heeeerlijk nu al zin in

Wilma -

Altijd leuk de KreaDoe , ga ieder jaar daar naar toe met mijn zus. En kijk er al weer naar uit naar deze dag samen .Zeker leuk om een kans te krijgen voor een x gratis naar binnen te komen .

Wilma -

Lekker struinen over de beurs maar dan zonder boodschappen trolley hahaha en er is vast wel een vrijwilliger te vinden die mee wil….

Ria van Sonnen -

Het lijkt me weer heerlijk om met mijn schoonzuster, haar dochter en kleindochter er weer naar toe te kunnen gaan. Lekker weer een meidendagje.
Met de rolstoel is het best wel goed te doen en ben ik vorig jaar weer voor het eerst geweest. Ik ben afhankelijk van iemand die de rolstoel duwt, maar gelukkig heeft mijn schoonzuster dezelfde hobby.

Bea -

Ik ga graag met mijn zus voor een gezellig dagje weg.

Esther Plakke -

Zou hier heel graag naar toe gaan met mijn beste vriendin Kimberly
Lekker creatief bezig en shoppen tegelijk wie wilt dit nou niet!?

G.Elkhuizen -

Zou graag samen een keer met mijn dochter gaan

Yvette -

Ik zou het echt super leuk vinden om dit jaar weer samen met mijn moeder naar Kreadoe te gaan. Vorig jaar zijn we voor het eerst geweest (nadat ik een passie voor haken had ontdekt) en het was echt onwijs leuk. Naast heel veel creatieve stands zijn er ook veel stands die andere leuke dingen verkopen, zoals sieraden en tassen. Vorig jaar dus een onwijs leuke dag gehad en dit jaar hopelijk weer zo´n leuke dag! 🙂

Tanneke Burggraaff -

Heerlijk samen met mijn dochter genieten van al die creatieve uitspattingen. O en dan doen we weer allerlei ideeën op. Zo moeilijk kiezen tussen al die super leuke dingen. Maar…..gezelligggg. Ik verheug me er al op.

Claudia -

Heel graag zou ik met mijn jeugdvriendin Clemence gaan. We kennen elkaar al 35 jaar. Ze had een hobbywinkel in Maassluis, helaas moest die sluiten wegens de crisis. Dat zijn toch de eerste uitgaven die mensen met minder koopkracht stopzetten. Begrijpelijk maar wel heel jammer.

Anita -

Goedemiddag! Wauw, zou het fantastisch vinden om hierheen te gaan! 😀 Mijn vingers beginnen al te jeuken, als ik er aan denk wat voor geweldigs hier allemaal weer te ontdekken is. Mag graag creatief bezig zijn, maar zo nu en dan heb ik echt behoeft aan wat inspiratie en wat nieuwe materialen. Want laten we eerlijk wezen: net als schoenen hebben vrouwen nooit genoeg hobbyspul 😉 En weet je wat zo leuk is: mijn man stimuleert mij hierin en die zou ik dan ook graag een keer meenemen. 😀 Weet zeker dat hij zal genieten: zowel van mijn plezier als al die vrouwen die er rondlopen 😉 Groetjes, Anita

Meta -

Als ik de kaartjes zou winnen zou ik heerlijk met mijn man gaan. Kan hij de rolstoel duwen en kijken wat er allemaal voor moois ligt, en als het naar mijn zin is mij voor de kraam zetten. Ik ben slechtziend en dan is het lastig om van een afstandje te zien wat alles is. Ik hou wel van knutselen en frutselen, ben graag bezig om weer wat leuks te maken. En daar is dit een ideale beurs voor om ideetjes op te doen!! 🙂

Anita Diepeveen -

Wat zou het een gezellig uitje voor mijn dochter en mij zijn tijdens haar revalidatieperiode Door haar werk in de zorg is ze vaak druk in de weer met werk en de kinderen Juist als ze geopereerd is zou het een geweldige verrassing zijn om samen op pad te gaan Wij zijn allebei gek op lekker knutselen, dus dat wordt samen volop genieten

Judith -

Super leuk. Ik zou ideetjes zoeken om te knutselen met de klas waaraan ik lesgeef. Groep 4 kan wel meer dan alleen de papieren knutselen die we nu maken. En ik zou kijken wat ik allemaal voor een creatieve dingen ik met mijn zoontje van bijna 3 jaar kan doen. Ik zou vermoedelijk met mijn moeder gaan, om te kijken of zij ook weer een leuke creatieve hobby kan vinden.

Sabrina H -

Ik zou mijn moeder meenemen omdat we het superleuk vinden om lekker samen te knutselen, kliederen en leuke dingen te maken

Marjan de Kuiper -

Zou graag 2 kaartjes winnen, en dan samen met Mirjam de Kort of Anita Jeurnik gaan gwn voor de gezelligheid en om nieuwe knutselspullen te kopen!????

Pamela -

Als ik zou winnen zou ik mijn moeder meenemen, want al mijn creativiteiten heb ik van haar! Samen vooral lekker ‘knutselen’ en vervolgens de stylist in huis uithangen haha. Daarom zou ik super graag, lekker een dagje weg gaan naar de kreadoe beurs met mijn mam!

Miriam -

Samen met mijn vriendin nieuwe ideeën opdoen en een gezellig dagje uit de sleur. Verras ons maar.

Marijke -

Leuk! Ik zou er een gezellig dagje uit met mijn dochter van maken, lekker knutselen en rondsnuffelen!

elly van dongen -

Dagje uit met mijn vriendin, maar ook veel ideeen opdoen voor zowel thuis als op mijn werk!

Jacqueline -

Super gezellig leuk nieuwe ideeën opdoen en zelf gaan maken samen met mijn dochter!

Nina Mol -

Ik doe graag mee omdat ik dol ben op creatief met dingen bezig zijn!! Samen met mijn vriendin!! Lijkt me dan ook leuk om er samen heen te gaan.

Valerie -

Met mijn zus Cecilia wij houden van knutselen, door haar heb ik geleerd 3D – kaarten te knippen. Zelf hou ik ook van tekenen en schilderen!!!

Esmee Stam -

Heel graag met mijn goede vriendin Debbie 😀 we hebben al een tijdje, samen met haar moeder ook, een ‘illigaal naaiclubje’. Samen maken we zoveel leuke dingen en het is super gezellig.
Helaas maakt ze even een vervelende tijd door vanwege een miskraam en mislukte terugplaatsingen met icsi, dus even een leuke afleiding zou welkom zijn!

Margriet Kok -

Heel graag met mijn dochter samen, ze is pas gaan studeren en heeft al haar spaarcentjes in haar kamer zitten.
Kreadoe zou een super verrassing voor haar zijn!!

Nel Crea Aanhane -

Ik zou er graag naar toegaan met mijn vriendin Willie. Wij zijn beide. vrijwilligers bij het rode kruis en hebben twee keer per maand een creatieve ochtend voor mensen met reuma. Altijd heel fijn en dankbaar werk. Maar we zouden graag naar de krea doe gaan om leuke ideeën op te doen en nieuwe materialen te kopen. En natuurlijk een leuke workshop om dan later met onze groep te doen.

Alma -

Lijkt me super leuk om samen met mijn dochter heen te gaan zij houdt erg veel van diy, of ik geef de kaartjes aan mijn moeder zodat zij met een vriendin hierheen kunnen gaan. De kaartjes komen iig goed van pas

Elly Valk -

Elk jaar weer een hele leuke dag !!! Samen met mijn dichter !!!!

Joan vd Akker -

Ik zou met mijn mams gaan. Ze vind het altijd heerlijk om erop uit te gaan en te kijken wat er gebied van borduren, breien etc is bij gekomen. Zelf vind ik het super om te kijken wat voor vernieuwingen er zijn op creatief gebied..gezellig dagje uit met mams… ☺️

Marlies Roosenburg -

Jaaaa!! Het lijkt me super leuk om de kaartjes te winnen. Samen met mijn mams, altijd een superleuk dagje uit!!

Natalie Janse -

Lijkt me super gezellig om hier heen te gaan met mijn lieve buuf en tevens ook vriendin. Ongeveer 1 keer per maand komen we gezellig bij elkaar om creatief bezig te zijn, de ene keer iets bakken de andere keer iets knutselen. Heel erg leuk en gezellig om te doen! Het lijkt me erg leuk om inspiratie op te doen bij de Kreadoe 🙂

Reageer ook