fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars vrijkaartjes voor de Libelle Zomerweek van 2019 zijn bekend

Net als het Songfestival, het begin van de Giro d’Italia en allerlei voetbalfinales is de Libelle Zomerweek in de maand mei voor mij een vooraankondiging dat de zomer gaat beginnen. Inmiddels is het ’s avond lekker lang licht, de zomervakantie is niet meer ver weg en ik heb enorm zin in alles! Heb jij dat ook? Dan hebben we goed nieuws voor je, want we mogen 3 x 2 vrijkaarten weggeven voor de Libelle Zomerweek, zodat jij daar met je beste vriendin naar toe kunt! Check onderaan dit artikel of je één van de winnaars bent!

Gezellig bijkletsen en inspiratie opdoen

Of natuurlijk met je zus, je moeder of een collega. Het maakt niet uit, als het maar goed gezelschap is. Je kunt er eindeloos shoppen bij honderden tenten en leukste standjes, inspirerende workshops volgen, lekker eten, gezellig bijkletsen met de Libelle-redactie en nieuwe producten proeven en proberen. Op het grote podium zijn elke dag spetterende modeshows, optredens van geweldige artiesten, interviews met bekende schrijvers en politici. Voor ruim 83.000 vrouwen weer meer dan genoeg redenen om naar de Libelle Zomerweek te komen!

Tropical Party

De Libelle Zomerweek wordt dit jaar wel héél zonnig, want van 23 t/m 29 mei wordt er een Tropical Party georganiseerd! Aan het Almeerderstrand gaat een tropisch briesje waaien dat de palmbomen laat ritselen en de muziek meevoert over het water. Trek je kleurrijkste kleding uit de kast en kom dansen op de swingende muziek en keihard meezingen met de beste artiesten van ons land! Geniet van de relaxte sfeer met een tropische cocktail onder de palmbomen en kom gezellig shoppen en workshoppen bij de honderden vrolijke tenten en winkeltjes. De Libelle Zomerweek wordt zonniger dan ooit, óók als het regent! Hoe gaaf is dat!

Bijzondere editie van de Libelle Zomerweek

En Libelle heeft dit jaar nóg een reden voor een feestje. Het tijdschrift bestaat dit jaar 85 jaar en daarom wordt de Zomerweek mooier, vrolijker en specialer dan ooit! Boordevol inspiratie en alles waar Libelle voor staat: optimistisch, warm, gezellig en voor de vrouw van nu. Mis het niet! Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

Winactie

Wil jij deze bijzondere editie van de Libelle Zomerweek niet missen? Wij geven 3 x 2 vrijkaartjes weg! Dit zijn de winnaars:

  • Afke Huveneers
  • Cindy Morsink
  • Debby Schuller

Van harte gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op voor de vrijkaartjes. Heb je niet gewonnen, maar wil je wel kaartjes ga dan naar libellezomerweek.nl!

Nieuwe winactie: win vrijkaartjes voor Happy Spirit Days

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

96 reacties

Daphne de Waal -

Wauwwie dat zou echt fantastisch zijn samen met Jacqueline

Nathalie -

Omdat het een dagje samen uit is met mijn moeder,die al 40 jaar de Libelle leest. Ze zou het geweldig vinden…

Marina Dekker -

Ik ben de 26ste jarig, een mooie kans om mn verjaardag op mijn manier te vieren in een tropisch sfeertje 🙂

Diana bij de vaate -

Ik zou graag daar eens een kijkje nemen nog nooit geweest. Samen met een vriendin of buurvrouw

Afke Huveneers -

Ik zou hier graag met mijn moeder een leuk dagje uit van willen maken! Ze werkt hard samen met mijn vader in hun café en weinig vrije tijd voor leuke dingen! Dit heeft ze gewoon verdiend om even niet te zorgen, maar even lekker te ontspannen. En ik als mama kan het ook wel even gebruiken!!????????☀️

Angelina L. -

We voelen elkaar aan als beste vriendinnen, we vertrouwen elkaar geheimen toe, doen graag een drankje en dansje samen en houden ervan om saampjes te shoppen waarbij we elkaar eerlijk zeggen wat wel en wat minder goed staat. De Libelle Zomerweek lijkt me dan ook het ideale uitje om met mijn lieve mams Joke een mooie en beregezellige dag van te maken! Ik ben er nog niet eerder geweest, maar de schitterende locatie aan het strand geeft de Libelle Zomerweek vermoed ik net even dat extra speciale tintje. Ik zie nu al helemaal voor me hoe mijn mams en ik na een dagje van workshops en slenteren moe maar voldoen met een lege portemonnee maar tassen vol moois nog even op het strand gaan zitten om terug te blikken op een geslaagd dagje. Dolgraag maak ik hier een kansje op!

Maaike -

Dat het buiten is, het heeft daardoor een compleet ander sfeertje dan de Huishoudbeurs. En ik heb al vanalles qua weer meegemaakt hoor. Tussen de buien door van kraam naar kraam rennen of bijna wegsmelten van de warmte, maar wat mij betreft geeft dit echt de charme aan dit evenement!

Anita Diepeveen -

Het lijkt mij een gezellig dagje uit om onze creativiteit een nieuwe impuls te geven Dan kunnen we thuis weer volop aan de slag met al die creatieve ideeën Samen met mijn moeder en dochter want we vinden het zo leuk om samen van alles te ondernemen

Charissa -

Het zou speciaal zijn omdat dit de eerste keer zou zijn dat ik er naar toe zou gaan.
Lijkt me enorm gezellig om met mijn moeder te gaan.
Gezellig dagje samen uit. Lekker genieten

Jaen -

Speciaal, omdat ik na een jaar nog steeds niet helemaal beter ben en ik weer lekker wil genieten van de mooie dingen van het leven!!

Lynn Brekelmans -

Wat de Libelle Zomerweek voor mij speciaal maakt is dat ik er nog nooit heen geweest ben en hoe speciaal zou het zijn om hier voor de allereerste keer met mijn moeder naartoe te gaan!

Rosemary -

Speciaal..omdat dit dan misschien wél een warme en droge dag is????????..ik wil graag mijn schoonzusje hiermee verrassen..

Nicolette -

Met mijn dochters omdat ik vorig met een burn-out thuis zat en geen puf had om te gaan

Nicol -

Super leuk om een dagje met mijn moeder op pad te gaan

Diana -

Herinneringen aan verschillende Jaren Libelle Zomerweek ….erheen …met mijn penvriendin (al jaaaren) Tineke, en ook met mijn schoonmoeder (moederdagcadeau) en ook een keer met mijn buurvrouwtjes..en met mijn “vrijwilligersvriendin” Ellen… ja. Herinneringen dat maakt de Libelle Zomerweek voor mij speciaal

cobi -

Mijn moeder wil heel graag naar de libelle zomerweek en ik zou haar er erg graag mee naar toe nemen

Wendy -

Mijn zus! Zij is in april 50 geworden en we willen dit jaar leuke dingen doen! Het jaarlijkse muggenontwijk uitje is er hopelijk ook een.. Naast gezellig kletsen (kunnen we altijd) shoppen en nieuwe ideeën opdoen! Gewoon even samenzijn, zo belangrijk! <3

Tamara -

2x per jaar had ik een uitje met mn ouders naar de huishoudbeurs en Margriet winterfair en iedere keer zeiden we dit jaar moeten we ook naar de libelle zomerweek. U denkt nu hadden? Ja dit klopt, want mn vader is op 8 januari plotseling overleden. Dit is een groot gemis en ik zou graag samen met mn moeder de traditie voortzetten al zal dit wel gebeuren met een lach en een traan!

Marja de Hoog -

Ik ben er nog nooit geweest, maar met Friedy kijkt me dat super om eens mee te maken.

Esther -

Voor mijn gevoel heb ik altijd mooi weer, krijg ik er een vakantiegevoel en heb ik qualitytime voor mezelf.

Corry de vos -

Gezellig evenement
Wij komen graag naar Jullie gezellige stand !!

Wendy -

Ik zou er graag eens heen willen en ik heb gehoord dat het super leuk is.
Wat verrassend is voor mij is het gevoel van even verstand op nul en gaan.

Zou graag met mijn moeder gaan al te lang geen moeder en dochter uitje meer gedaan sinds ik moeder ben.

Cindy Morsink -

Met mijn lieve zusje Aniek ten Zende maakt de Libelle zomerweek bijzonder, lekker een dagje qualitytime samen. En we te weinig leuke uitjes plannen samen door onze drukke banen, opleiding en gezin.

Danielle -

Ik ben er nog nooit geweest, waardoor deze vraag moeilijk te beantwoorden is. Ik zou er heel graag eens heen willen want iets trekt mij, wat ik niet precies weet. Het lijkt mij gewoon heel gezellig 🙂

Marie -

Mijn moeder en ik hebben altijd twee uitjes per jaar: de Margriet Winter Fair en Libelle Zomerweek. Twee uitjes waar we al lang van tevoren naar uitkijken en graag heen gaan. We genieten, doen inspiratie op en komen met tassenvol thuis! Een écht dagje uit. Ik maak graag kans!

Marianne van der meer -

Hoor er zoveel verhalen over, het moet wel heel bijzonder zijn. Ga er graag met mijn zus heen.

Mascha Jongman -

Wat de Libelle zomerweek zo speciaal voor mij maakt is dat het een jaarlijkse traditie is waarop ik met zuslief de zomerweek bezoek. Even geen mama zijn, maar gewoon een heerlijke dag voor mezelf. Genieten van de leuke aanbiedingen in de zon en genieten van een geweldige dag. De Libelle zomerweek is gewoon super tof! Zou graag kaartjes winnen om mijn zusje te verrassen <3.

Anneliese de Waal -

Ik er nooit ben geweest, en ik waag graag een kans om samen met mijn moeder er heen te gaan, die lijkt het zo leuk om hier heen te gaan.

Groetjes Anneliese

Debby Schuller -

Nog nooit geweest maar zou het een heel leuk moeder dochter dagje vinden met mijn moeder. Vooral nu mijn moeder het even moeilijk heeft nu ze op haar 63ste haar baan keijt is en haar relatie ten einde is gekomen en er alleen voorstaat nu kan ze wel even een heel leuk uitje gebruiken.

Diana -

Heerlijk uitwaaien met dochterlief en even heerlijk van het leven genieten in een prachtige entourage en even de zorgen voor morgen laten

Nency -

Dat ik er nog nooit geweest ben………….

Esther -

Het zou voor mij de eerste keer zijn, maar ik kan niet wachten!

chris de haas -

de locatie en alle aanwezige stand, waar voor ieder wat wils is. Natuurlijk de BN-ners die er zijn, dat vind ik ook wel leuk om die eens in het echt te zien

Sandy Rietveld -

O eindelijk weer eens op stap met mn zus. Wij hebben samen de grootste lol en zijn dan zo maf als een deur en volgens mij is de libelle zomerweek hier een prima plek voor.

Babette -

Elk jaar ga ik gezellig met mijn dochter naar de Libelle Zomerweek.
Dit is bij ons een vaste traditie en daarom zo speciaal.

Allebei vinden wij dit het leukste uitje van het jaar!

Daarom doe ik heel graag mee met deze prijsvraag.

Anita te Gussinklo -

Door omstandigheden kon ik vorig jaar niet gaan.
Heb dan toch het gevoel dat ik een leuk feestje ben mis gelopen.

Ellen velzeboer -

Een heerlijke dag weg met mijn beste maatje die ook echt wel een keer tijd voor zichzelf verdient na de afgelopen maanden!

janine mulder -

zo bijzonder dagje met dochter en kleindochter heerlijk genieten

MARIJKE MULDER -

het maakt het bijzonder een dag uit met de dochter en kleindochter

monique -

Wat maakt het voor mij speciaal? Wanneer ik aan de Libelle denk, denk ik aan mijn moeder zei las het veel. Nu al diverse jaren is er de libelle zomerweek en ieder jaar denk ik leuk om met mijn moeder heen te gaan, en het lukt telkens niet of het is weer vergeten. Nu hoop ik op een kans om de kaartjes te winnen, zodat wij er zeker heen moeten gaan.

Ingrid -

Met mijn zus Eveline! We doen regelmatig iets leuks samen en dit zou geweldig zijn om te mogen winnen! Gezellig samen naar de Libelle Zomerweek!

Sylvia Romeling -

Lijkt me super gaaf…. ben er nog nooit geweest, maar lijkt me ontzettend gezellig…. hoor vaak leuke en gezellige verhalen van vrouwen die er al eens geweest zijn….. Hoop dat ik die gezelligheid ook eens mag ervaren, samen met mijn aller beste vriendin, waar ik al 30 jaar mee bevriend ben…… ff gezellig een vriendinnen dagje…

robin -

Graag (zoals ieder jaar) met mijn moedertje! 🙂

Nina Mol -

Lijkt me erg leuk om met mn zussie te gaan!

Nathalie -

Lijkt me heel leuk om hier met mijn moeder naar toe te gaan! Heerlijk een dagje samen shoppen en genieten van al het leuks op de Libelle Zomerweek in Almere

Anita -

Omdat dit een heerlijk moeder dochter uitje is, zou ze graag mijn moeder cadeau doen, gaat ze zo van genieten weer ❤

Marieke -

Dit is het laatste uitstapje dat ik met mijn oma heb mogen maken

Mark -

Ik gun de kaarten aan mijn vrouw en moeder. Kunnen ze samen even tussen uit en pas ik wel op het huis! Het is mijn moederdagcadeau aan beide power vrouwen!

Lisa Polman -

Veel over gehoord alleen nog nooit geweest dus des te leuker is het om mijn moeder mee te nemen zodat we mooie herinneringen kunnen maken.

El -

Libelle zomerweek heeft het allemaal: leuke artiesten en verrassende gasten, Libelle medewerkers, leuke standhouders en dat alles aan het strand

Lynn Brekelmans -

Wat zou ik hier graag naartoe gaan, lekker winkelen, rondsnuffelen en nog eens mooi in de buitenlucht!

Jan -

Samen met mijn partner is dit voor mij een prachtig dagje uit .

Petra -

Ik ben er nog nooit geweest dus zou graag eens gaan.

lia -

Even relaxen samen met een vriendin..
beide in zeer korte tijd allebei onze ouders verloren.. (bij mij nog zeer recent.)

Anita H. -

Deze beurs valt in dezelfde categorie als Huishoudbeurs en Margriet Winterfair. Ook heel leuk! Libelle zomerweek onderscheidt zich met name door het feit dat alles lekker buiten plaatsvindt. Ik vind het echt genieten, zo’n beurs. Je ziet er veel nieuws en er kan van alles worden geproefd.

Kirsten -

Genieten van artiesten op een betaalbare manier

Roos -

Wat leuk om de columnisten eens te ontmoeten

Anita L-E -

Samen met mijn studerende dochter die nu 22 is. We zijn jaren geleden al eens geweest, omdat ik niemand had om mee samen te gaan. Vandaar is zij toen met mij meegegaan. Omdat ze toen ongeveer 15 jaar was, dacht ik dat ze het niet zo leuk zou vinden. Maar het tegendeel was waar. Ze vond het ontzettend leuk en eigenlijk zouden we ooit weer gaan. Is er nog niet van gekomen.

Ewelina -

Een heerlijke ontspannende dag samen met mijn vriendin Alice. Ideeen op doen, leuke workshop volgen, heerlijk eten en drinken. En heel veel kletsen en lachen. Gewoon plezier maken.????

annemarie snijders -

Heerlijk een dagje samen met mijn dochter naar deze super gezellige beurs lijkt me echt super leuk

Lottie -

Super leuk om samen met mijn zus naar toe te gaan! Lijkt mij ontzettend leuk!

Wim -

Ik zou ze heel graag winnen voor mijn vrouw en dochter waar ik heel veel van houd.

Helga poel -

Zou graag willen winnen ging altijd met mijn moeder en zussen heen maar nu mijn moeder en oudste zus zijn overleden wil ik de traditie.met mijn jongste zus doorzetten

jacqueline de Waal -

Zou echt gaaf zijn om daar naartoe te mogen gaan met mijn lieve vriendin

Claudia -

Ik doe veel vrijwilligerswerk en wil nu zelf een heerlijk dagje ontspannen en genieten samen met een vriendin.

Tjerkje schelhaas -

Ik zou graag met mijn moeder ernaartoe willen. Zij word dit jaar in juli 70 jaar en het zou mooi zijn haar hiermee te verrassen

Mendy Bruggink -

Watvoor mij de Libelle zomerweek speciaal maakt is dat we daar met alle vrouwen in de familie daar zijn geweest. Het lijkt mij leuk om nog eens mee te maken.

Ariane -

Het lijkt mij heerlijk om er eens naar toe te gaan. Een dagje genieten, workshops volgen en lekker eten en drinken.

Lia Aben -

Ik wil graag een gezellig dagje uit met mijn moeder. Zij heeft het op dit moment zwaar omdat mijn pa onlangs is overleden. Er even een dagje tussenuit zal haar goed doen.

Sophi -

Ik maak graag kans.

Nicky -

Dat moet ik nog zien, want ik ben er nog nooit geweest! Heb wel gehoord dat het de moeite waard is en dat er ook allemaal bekende Nederlanders zijn

Ineke -

Gezellig dagje uit en je kunt het zó niet bedenken of het is aanwezig. Ook leuke artiesten. Is geweldig.

Mariska van Hoven -

Graag met mijn moeder, schoonmoeder en schoonzus. Wij kijken uit naar een heerlijke vrouwen dag

Nelly -

Het blad komt helemaal tot leven en je merkt de variatie aan levende lijve.

Rosemary van Duinen -

Deze zomerweek is zo speciaal omdat Libelle 85jaar bestaat, en ik met mijn enige lieve schoonzus wil gaan, lekker samen beleven, shoppen, proeven maar vooral heel veel plezier hebben..We maken zo weinig tijd voor elkaar..en dit maakt het speciaal.. Ik wil haar graag met gewonnen kaartjes verrassen.

Tineke -

Het is speciaal, want ik ben groot fan van Hans. Hoe hij het toch weer elke keer voor elkaar krijgt om al die avonturen te beleven, zoals laatst zonder bril een interview afnemen bij een bekende Nederlander, die zal wel gedacht hebben. Eerst al een botsing op het treinstation, hij zegt dat hij zijn bril kwijt is, allemaal zoeken, nee dat is ook weer niet de bedoeling. En hij houdt zich staande tussen al die vrouwen. Femke Sterken met haar zoon, die nu naar het reguliere onderwijs mag. Roos die haar moeder is verloren en natuurlijk Jan, Jans en de kinderen hoe komen ze toch op al die geweldige leuke strips. Een keer in het jaar kun je ze bijna aanraken en dat is zo leuk.

Renata Watzema -

Vorig jaar voor de eerste keer geweest met mijn zus en mijn moeder.
Mijn moeder vond het geweldig. Begin dit jaar vroeg ze al of wij er weer heen gaan.

Ellen -

De Libelle komt tot tot leven tijdens deze week

Daphne de Waal -

Lijkt me geweldig samen met mijn lieve moeder een gezellig uitje lijkt me dat!

Jolanda van hoven -

Samen met petra eggink een gezellige dag er van maken

Petra -

Is voor ons een dubbel moeder-dochter uitje. Onze schoondochter Mariska met haar moeder Jolanda en onze dochter Larissa en ik. Een echt feestje waar we al ff naar uitkijken

Annika -

een gezellig dagje met mn Moeder, want we zien elkaar veel te weinig!

MARIJKE MULDER -

met de dochter en kleindochter samen een dagje uit en genieten van de gezellige sfeer en nieuwe dingetjes ontdekken

neeltje van der stap -

het lijkt mij een heerlijk qualitytime-uitje met mijn moeder, super leuk en gezellig

m chen -

Een leuk dagje uit met alles erop en eraan!

W. Schalkwijk -

Zo leuk !! Ik ga graag een paar keer per jaar met mijn moeder naar een leuk evenement. En de zomerweek is echt fantastisch. We gaan daar zo graag naar toe. Zou ontzettend leuk zijn om mijn moeder te verrassen met kaarten ipv zelf te moeten kopen ……. altijd leuk zo’n kadootje ga heel hard duimen voor ons <3

Marijke -

Ik ben er nog nooit geweest, dus de eerste keer zal zeker speciaal zijn op zo’n mooie locatie!

Rianne -

Wie wil er nou niet lekker shoppen, eten en dansen op het enige tijdelijke tropisch stukje Nederland?!

Nina Haven -

Een heerlijk dagje uit met mijn goede vriendin Anna; die dag is echt van ons!

Hewi -

Mijn moeder wordt op moederdag 69….dit is een uniek verrassingscadeau????

Elizabeth -

Een vast uitje samen met mijn moeder, een gezellig dagje op pad en lekker shoppen!

Will -

Zou zo leuk zijn om er ieder jaar met mijn dochter heen te gaan en er een traditie van te maken.
Lekker er samen een dagje uit van te maken en samen een drankje drinken onder de palmbomen en fijn genieten van het shoppen en de workshops.

Gé Geurtsen -

Het is eigenlijk uitgegroeid tot een jaarlijks uitje met mijn moeder, tantes en nichtjes. Blijft leuk ieder jaar weer!

Nel Crea Aanhane -

Omdat ik het samen met mijn liefste vriendin kan beleven. Zij betekent heel veel voor mij en dat zeg je eigenlijk te weinig. Deze dag zou hiervoor geweldig zijn.

Melissa Westermolen -

Het jaarlijkse uitje van mijn moeder en mij. Genieten van mooi weer en er even uit zijn.

Anna wienen -

Omdat ik er nog nooit geweest ben

Reageer ook