fb
Damespraatjes Damespraatjes

De winnaars van de vrijkaartjes voor Happy Spirit Days zijn bekend!

Na het succes van editie één en twee, staat alweer de derde editie van Happy Spirit Days op de kalender. En net als eerder keren mogen we vrijkaartjes weggeven voor dit kleinschalige, maar ook zo fijne festival! Lees onderaan dit artikel of je kaartjes hebt gewonnen!

Happy Spirit Days is hét festival voor wie zich wil onderdompelen in de wereld van yoga, filosofie, bewustzijn, mindfulness, meditatie en meer. En daar hoort natuurlijk healthy food bij, muziekoptredens en allerlei verrassingen.

De locatie is echt uniek,  een authentieke boerderij met sfeervolle tuin in ‘t midden van het land. Alle ingrediënten voor een leven in balans zijn aanwezig, zowel voor beginners als voor gevorderden. Of je nu dagelijks mediteert of nog nooit op de yogamat gezeten hebt: hier vind je inspiratie voor hart en hoofd, met beide benen in het boerderijgras. Een toegankelijk festival waar het vooral leuk is, iedereen zich thuis voelt en je ook nog eens nieuwe inspiratie opdoet.

Happy Spirit Days AFKE REIJENGA YOGAWORKSHOP TUINHUIS

Tickets voor de Happy Spirit Days 2019 zijn voor €59,95 per dag verkrijgbaar via de Ticket Box. Dit jaar wordt het festival gehouden op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni, het terrein is geopend van 09.00 tot 19.00 uur en zaterdag tot 21.00 uur. Elk ticket is inclusief toegang tot drie exclusieve workshops naar keuze; je activiteiten kun je gelijk met de aankoop van je ticket reserveren.

Happy Spirit DaysHAPPY BELLY AAN TAFEL

De workshops worden momenteel volop geboekt, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Is er nog plaats in een workshop, dan kun je altijd extra aanschuiven. Dit jaar met verrassende extra’s en unieke openingsceremoniën. Happy Spirit Days is goed bereikbaar, zowel met openbaar vervoer als met de auto. Parkeren op het tegenoverliggende terrein is gratis.

Leuk: op zaterdag 22 juni zijn we geopend tot 21.00 uur. Om 19.15 starten Nanda Lofvers en DJ André hun yoga workout. Ze nemen je mee op een unieke beleving op de vibraties van eigentijdse muziek. En natuurlijk hebben we voor deze avond – naast de Happy Belly Burger – ook andere activiteiten.

Winactie

We mogen 3 x 2 vrijkaartjes weggeven voor Happy Spirit Days 2019. Dit zijn de winnaars:

  • Maaike
  • Aida
  • Dina

Van harte gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op over de verzending van de kaartjes.

Niet gewonnen, maar wil je wel naar Happy Spirit Days? Dan kun je hier je kaartjes bestellen: Happy Spirit Days

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

24 reacties

An -

Zou graag met onze dochters gaan, fijn een dag relaxen met onze meiden.

w. schalkwijk -

Oeh heerlijk lekker zweven …….

Maaike -

Ik zou heel graag kennis maken met verschillende vormen die er zijn om tot ontspanning te komen, in het nu te leven zoals mindfulness en bepaalde dingen uitproberen. Ik denk dat het erg goed is voor mezelf naast mijn drukke baan en gezin om een van deze vormen toe te passen in mijn leven. Ik weet alleen niet goed wat er allemaal is en wat er bij mij past. Yoga is een vorm waar ik wel eens kennis mee heb gemaakt maar dat is er in vele varianten. Ik zou heel graag kennis maken met al het aanbod. Daarnaast zie ik het als begin van het toepassen/aanbrengen van meer ontspanning en rust in mijn leven. Genieten van een mooie dag met prachtige workshops, lekkere muziek en een mooie omgeving. Heel graag zou ik met een heel goede mijn vriendin die al jaren aan yoga doet van dit evenement genieten!!

Petra -

Ja graag, ga ik samen met mijn vriendin

Danielle -

Lijkt mij heerlijk en ontspannen. Fijn dagje weg met een vriendin.

Lottie -

Om dingen/wijsheden bij inspirerende workshops te leren, waar ik de rest van mijn leven gebruik van kan maken!

Monique -

Ik ben nog nooit bij de Happy spirit days geweest en wil het graag eens meemaken om te kijken of ik ook die Happy spirit kan vinden !

dennis -

Ik doe graag mee voor mijn lieve vrouw. Hier gaat ze volop van genieten.

lizette -

Ik ben er aan toe om mijn hoofd leeg te maken, perfecte dag ervoor.

Anneliese de Waal -

Zou ik erg graag naar toe willen, ben er erg benieuwd naar !!.

Groetjes Anneliese

Dina Neutel -

Dit is de ideale mogelijkheid om samen met mijn BFF een leuke dag te hebben, heerlijk ontspannen en een yoga sessie voor de gehele ontspanning 😀

Aida -

Wat een geweldige ontdekking! Heb nooit eerder van gehoord. Graag ga ik met mijn goede vriendin. Beiden hebben wij afgelopen tijd veel voor onze kiezen gehad (waarbij we beiden veel van onze energie kwijt waren, beiden zijn we ook gevers) wat gepaard ging met wijziging van perspectief op het leven en mensen middels zelfreflectie en zelfresearch, wat af en toe niet makkelijk is vanwege de overweldigende hoeveelheid aan informatie. Echter, hierdoor zijn we ons nog meer gaan interesseren voor een gezond en gelukkig leven, omdat het gewoonweg de basis voor de rest van ons toekomst. Geweldige kans om samen met gelijkgestemden in een fijne omgeving leuke dag van te maken en vol inspiratie huiswaarts te keren. Het jaar is nog jong, wie weet wat de nieuwe inzichten voor koerswijziging kunnen zorgen, we staan in ieder geval open voor, because we are both Happy Spirits! 🙂

neeltje van der stap -

het lijkt mij een hele fijne, ontspannende en leerzame dag !

Nina Mol -

Ik zou het graag meemaken!!

Anita H. -

Heerlijk even afschakelen van het leven van alledag. Lijkt me zeer inspirerend om mee te maken.

Nelly -

Altijd een sfeervol inspirerend festival

Laura -

Even echt opladen, balans vinden en genieten van een fijne sfeer.

anne fleur -

daar ben ik toch gisteren 18 voor geworden vanaf nu ga ik het serieus aanpakken

jeanieke -

alleen het idee al geef me energie

michelle roalddahlschool -

ik wil meer weten van yoga en mijn balans vinden

linda schrauwen -

na een groot verlies ben ik een beetje de spirit kwijt

miranda van klaveren -

om meer te ontspannen en te genieten en gezonder te gaan leven

Tamar -

De lezing van Stine Jensen ben ik heel benieuwd naar! En yoga doen!

Karina -

Het lijkt me gewoon hartstikke leuk om daar bij te zijn! Leuke dingen om te doen, de sfeer, gelijkgestemden, een dag bezig zijn met dingen die ik fijn vind. Heel graag! ????????

Reageer ook