fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars nieuwe boek van Sophie Kinsella Verras me van Sophie Kinsella – winactie

Het is een tijd geleden dat ik één boek per week las en in mijn vakanties steeg dat gemiddelde regelmatig naar drie per week. Het was mijn ultieme manier om echt tot rust te komen en volledig te relaxen. Maar sinds ongeveer een jaar heb ik een abonnement op Netflix en daarmee is mijn weekgemiddelde per boek gedaald naar een maandgemiddelde van één. Heel veel series en film heb ik gevolgd, maar sinds kort kijk ik echt minder en tref je me weer veel met een boek aan.

De aandacht voor het lezen is weer terug!

In bed, op de bank en in de trein: ik zit te lezen. En hoe fijn is het dan als de nieuwe Sophie Kinsella, Verras me, op je deurmat valt. En eigenlijk wordt het nog leuker, want we hebben overleg met de uitgever gehad (The House of Books) en te horen gekregen dat we 3 exemplaren van Verras me onder onze volgers mogen verdelen. Of je een van de winnaars bent lees je onder dit artikel.

Waar gaat Verras me over?

Sylvie en Dan zijn al tien jaar gelukkig getrouwd. Ze hebben een schattige tweeling, een mooi huis, en een prima baan. Wat wil je nog meer en dat kan zo nog wel 68 jaar doorgaan! Wel een beetje saai! De paniek slaat toe bij Sylvie en Dan en om hun huwelijk fris en scherp te houden, besluiten ze elkaar te verrassen. Met sexy photoshoots, dates en onverwachte uitjes. Maar alles gaat mis. De verrassingen brengen meer aan het licht dan wenselijk. Met hilarische gevolgen. Eerlijk gezegd kan ik niet wachten om zelf met dit boek te beginnen.

Sophie Kinsella

De Britse Sophie Kinsella (1969) is pseudoniem van de Madeleine Wickham en de bekende schrijfster van de Shopaholic-reeks. Ze liet haar eerste Sophie Kinsella boek anoniem aan haar uitgever lezen en kwam twee keer in dienst bij dezelfde uitgever omdat haar Sophie Kinsella-boek meteen werd goedgekeurd. Madeleine Wickham begon met een studie Muziek in Oxford maar in de bar trok ze op met filosofie studenten en dacht ‘ dit is wat ik wil’. Ze veranderde haar studierichting in filosofie, politiek en economie en kon hier veel schrijven. Voordat ze zich volledig ging toeleggen op het schrijven van romans werkte ze als lerares en financieel journaliste. Sophie Kinsella schreef haar eerste roman, De Tennisparty, onder haar eigen naam, Madeleine Wickham toen ze 24 jaar oud was. Ze is getrouwd met een voormalig operazanger en heeft haar man professioneel op de piano begeleid op tours door het Midden-Oosten en Afrika. De schrijfster woont in het Britse Surrey samen met haar man en vijf kinderen.

Winactie

Zoals je hierboven al kon lezen mogen wij 3 exemplaren weggeven van Verras me van Sophie Kinsella. De winnaars zijn:

  • Froukje Bruinsma
  • Miekske Dingens
  • Anita Bravenboer

Van harte gefeliciteerd. We nemen contact met jullie op voor jullie adresgegevens. Heb je het boek niet gewonnen en wil je het wel lezen?

Kijk hier je Verras me van Sophie Kinsella kunt bestellen.

Wil je graag meedoen aan één van onze andere winacties? Zouden wij super leuk vinden. Kijk dan hier: winacties Damespraatjes.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

115 reacties

Matanga -

Bekentenissen van een Shopaholic

CVK -

Al haar boeken en vooral de serie Shopaholic, mijn dochter heeft het eerste boek van Shopaholic gelezen op vakantie en voordat wij in Spanje was het uit! Ze is helemaal gek op deze serie.

danoucha doryn -

wat spook jij uit?

Petra -

Shopaholic! in alle staten vond ik hilarisch

Nadine -

Confessions of a Shopaholic natuurlijk!

Esther Potters -

Dan ga ik voor: “Wat spook jij uit?”

marij brand -

Ik vind ze allemaal geweldig! Maar Shopaholic en Baby samen met Aanpakken zijn de beste!!!

Nancy van Heck -

Ken je me nog? wat een leuk en intrigerende boek vind ik dat.

Marian Agema -

Mijn niet zo perfecte leven vind ik er leuk

Gonny -

Nog niets van gelezen. De film Shopaholic natuurlijk wel gezien. Die is en blijft geweldig!!!

Nicole -

Ik heb nog geen boek van haar gelezen maar blijkbaar zijn ze geweldig. Ik doe dus graag mee.

Karien Ossewaarde -

Mijn niet zo perfecte leven!

Janita -

De leukste boeken van Sophie Kinsella vind ik “Niet te filmen” en “Hou je mond!” De eerste wat serieuzer, maar toch humoristisch en de tweede is gewoon hilarisch! Ik ben erg benieuwd naar “Verras me”!

Roos -

Aanpakken! Heerlijk die drama. Al moet ik zeggen dat ik de shopaholic ook super vind. Die avonturen van Becky en de bochten waar ze zich in wringt zijn hilarisch. Superleuke schrijfster 🙂

Maaike Manheim -

Dat is wat mij betreft niet 1 boek maar de hele shopaholic serie, daar kan ik echt niet uit kiezen hoor!

nicki -

De volledige Shopaholic serie! Hi-la-risch! Tears in the eyes van het lachen!

Sylvia -

mijn favoriet is Aanpakken!

Alexandra van Slochteren -

Shopaholic

Chantal steenbeek -

Shopaholic, het eerste boek wat ik las van Sophie, daarna aan haar verslaafd geraakt. Alle boeken zijn super om te lezen.

Marja -

Shopaholic & baby, maar vraag morgen opnieuw en ik noem waarschijnlijk andere. Allemaal goed

Michelle -

Het zwemfeestje! Een totaal ander boek dan de andere titels van Sophie. Maar wel ontzettend spannend!

Nancy -

Ik hou van Sophie Kinsella!!!! Het is moeilijk kiezen dus ik ga maar voor het boek dat ik als laatste heb gelezen… Mijn (niet zo) perfecte leven… omdat mijn leven toch niet zo perfect bleek te zijn had ik ‘m maar weer even gepakt om weer te lezen. Maar eerlijk waar, ik heb nog geen slecht boek van haar gelezen!!!

Marlies -

Shopaholic mini, geweldig boek, las het toen in net was bevallen van mijn dochter.

Ilona -

Hou je mond vond ik fantastisch om te lezen. Al met al vind ik al haar boeken te gek! Leest lekker weg!

Irene -

Hou je mond! Ik heb echt hardop in de trein zitten lachen tijdens het lezen. Heerlijk, zo van genoten! Ik hoop nog steeds dat dat boek verfilmd wordt 🙂

Herma Grupstra -

Hou je mond!
Dit was het eerste boek van Sophia Kinsella die ik heb gelezen. En daarna kon ik niet meer stoppen….

Danielle -

Het eerste boek van Shopaholic, zeker weten!

Jacqueline va Acquoij -

IK KRIJG JE WEL……..

Monique -

Ik vind ‘Aanpakken’ het leukst.
Ze zijn allemaal wel goed maar tijdens het lezen heb ik echt moeten lachen

Ans Stier -

Ik Krijg Je Wel

Deborah -

Heel de shopaholic reeks is geweldig en mijn niet zo perfecte leven is mijn favoriet ????

Sonja Hubregtse -

Shopaholic – Shopaholic in alle staten…heerlijk om een beeld te krijgen van Amerika !

Karin -

Ik Krijg Je Wel, vond ik één van haar toppers.

Purdey -

Heb zo moeten lachen om ‘Hou je mond’! Mijn moeder trouwens ook! Ik wil het lezen ook weer meer gaan oppakken, zo heerlijk ontspannen. Erg benieuwd naar dit boek.

froukje bruinsma -

Ze zijn allemaal GEWELDIG !! Maar de eerste die ik las, Hou je mond!, heeft zoveel indruk gemaakt. Dat ik al haar boeken na het lezen van deze op mijn plank heb staan. Daarom vind ik Hou je mond! het leukst.

m -

aanpakken ahhh

Marit -

Ben fan van Sophie Kinsella!!! maar de leukste en meest lachwekkende is toch wel de Shopaholic reeks. Wat geweldig zijn ze! soms serieus tranen over mijn wangen van het lachen. Ben dus ook heel benieuwd naar dit boek, Verras me!!!

anja -

Aanpakken denk ik

Miekske Dingens -

Ohjee, vraag je nu echt om er maar 1 te kiezen? Heb ze hier allemaal staan, ook onder Madeleine Wickman… Maar het boek waarmee het begonnen is: Aanpakken 🙂

Angela Stam -

Aanpakken is mijn favoriete boek van Sophie Kinsella

Wilma Daemen -

de hele Shopaholic reeks. Maar eigenlijk vind ik alle boeken heel leuk en relaxt om in bed te lezen.

Danielle -

Mijn niet zo perfecte leven is mijn favoriet!

cindy -

Mijn niet zo perfecte leven is echt goed/leuk.

Ineke -

voor mij is dat Confessions of a Shopaholic

Tineke -

De shopaholic serie, vooral de boeken waar ze zwanger is en al een kind heeft. Erg herkenbaar die boeken. Ik doe graag mee aan de winactie!
Liefs

Krista -

Wat spook jij uit?

Cobi -

De shopaholic serie vond ik erg leuk

Monique van Riet -

Ik vind Aanpakken het mooiste boek tot nu toe

Jeannie Bertens -

Wat spook jij uit! Ik vind haar boeken altijd goed maar deze springt er echt uit wat mij betreft,

Carolien -

Aanpakken

Nina Mol -

Shopaholic !!!!!!!!!!!!!

neeltje van der stap -

AANPAKKEN! vind ik nog steeds de beste, alhoewel het moeilijk kiezen is, het blijven allemaal heerlijke boeken !

SophiaG -

Niet te filmen!

Sandra Raino -

Mijn niet zo perfecte leven, heerlijk boek 🙂

Bets -

Ik vind de Shopaholic serie haar aller beste boeken, van het begin tot het eind zijn dit boeken die je met een lach en traan blijf lezen en zeker blijf boeien!!

Esther Golstein -

Dat blijft toch altijd shopaholic 🙂

Maartje -

Shopaholic met stip op nummer 1. Al zeker 3x gelezen, blijft hilarisch!

Joyce -

“Mag ik je nummer even” vond ik het beste boek van haar tot nu toe. Hopelijk mag ik “Verras me” winnen als verrassing en als verrijking van mijn boekenkast : – )

Ingrid -

Aanpakken vond ik zo ontzettend hilarisch!!! Echt een aanrader. De shopaholic serie is ook heel erg goed maar aanpakken vond ik de leukste. Al is het moeilijk kiezen! Ik ben dan ook heeeel benieuwd naar deze want als chronisch zieke is elke lach goud waard ????

Anita te Gussinklo -

Aanpakken vond ik erg goed.

Mirjam -

Shopaholic to the Stars
Ontzettend leuk boek.

Coby -

Aanpakken verdient een dikke pluim!!

Roos -

Ik heb toevallig vorig jaar de hebban reading challenge gedaan, 88 % gehaald dus dit jaar beter mijn best doen, en daarbij heb ik alle boeken die sophie kinsella / Madeleine wickman hebben gescheven gelezen en dan is het moeilijk kiezen maar dan vind ik hou je mond een betere.

Geerte -

Dat is hou je mond. Nog nooit zo hard gelachen om een boek. Niet in de trein lezen dus 😉

Xaviera Jamie -

Ik heb nog nooit zo moeten lachen om een boek als om “Shopaholic”! Hilarisch!

Paula -

Wat spook jij uit?

Jolanda Baan -

Ik ben weg van de Shopaholics boeken.

Margo -

Het eerste boek dat ik heb gelezen: Aanpakken.

Renée Kers -

Dat is absoluut Shopaholic. Hilarisch!

Jeanne van der Heijden -

Moeilijk kiezen. Dan toch maar Mijn niet zo perfecte leven.

Bea Krielen -

Ik was gelijk weg van de Shopaholic boeken.

Marjo de Kers -

Voor mij is dat Shopaholic.

Nanda -

Tot nu toe maar een boek van de Britse schrijfster Sophie Kensella gelezen. Schaam me een beetje bij de rest die meer hebben gelezen maar DAT je leest is belangrijk. “Hou je mond” was mijn eerste boek ( die gaat over Emma en haar geheimpjes) en m n tweede boek “ Verras me” ?
Dat kan alleen Damespraatjes voor ons bepalen. Succes allemaal.

Ineke van der Jagt -

Mijn favoriet is toch echt Mag ik je nummer even….Echt geweldig!!

Oma Will -

Mijn niet zo perfecte leven , vind ik de beste.

A. -

Ik ken deze schrijfster niet dus ik hoop verrast te worden.

Esther Jansen -

Het boek ‘Niet te filmen’ vind ik tot nu toe het leukste boek van Sophie Kinsella. Ik ben reuze benieuwd naar dit nieuwe boek ‘Verras Me’. Ik kijk er erg naar uit om er in te gaan mogen lezen. Ik zou zeggen: verras me! 😉

Nelly -

Niet te filmen.

jacqueline de Waal -

Wat een schitterende actie

Patricia -

Ken je me nog was echt super! ????????

AnnaB -

Ken je me nog? is mijn favoriet benieuwd naar dit boek Verras me, leuke verrassing om dit boek in mijn brievenbus te krijgen 😉

Nancy -

Hooked sinds ik Shopaholic las ????

Roxana A. -

Aanpakken (The Undomestic Goddess).
Ik ben benieuwd naar haar nieuwe boek “Verras me”.

Karin -

De tennisparty. Geweldig hoe ze de karakters zo gedetailleerd neer weet te zetten. En er zit altijd een onverwachte twist in. Heel herkenbare situaties.

Debbie -

Wat spook je uit! Ik heb dit boek met Fanta proestend uit mijn neus gelezen. Mijn fantasie neemt altijd al een loopje met me maar als ik weer terugdenk aan de scène waar de hoofdpersoon verkleed op een wildvreemde man af moet stappen, krijg ik weer de slappe lach. Wat een geweldig boek was dat.

Lens -

Hou je mond

Helga -

Mag ik je nummer even? Net als alle boeken van Sophie Kinsella lijkt ook dit voorspelbaar maar er zit altijd zo’n bijzondere twist in. Ik moest dit boek in een keer uitlezen. Reuze benieuwd naar deze. Verras me (maar ????)

Kim -

Duidelijk: ‘Ken je me nog?’ Hilarisch! Vol met nostalgie en dramatische ingrediënten, zoals geheugenverlies, een sexy miljonair en een minnaar! Ik kan niet wachten om aan haar nieuwste boek te beginnen! Kom maar op met die lachkik!

Jackie Colpaert -

Aanpakken ! Intelligentie én knulligheid samen in één verhaal.!

Monique -

Ken je me nog? ????

Jacqueline Van de Manakker -

Ken je me nog?

Kim -

Ik ben meer van de thrillers/detectives, maar af en toe een goede romatisch/komisch boek gaat er zeker in! Alleen heb ik daar nog weinig van gevonden. Bedankt in ieder geval voor deze tip; verras me, lijkt me leuk. & zet ook meteen het boek “mijn niet zo perfecte leven” op mijn verlanglijstje.

Anna -

Shopaholic… definitely.. ☺️

Coralien de Haan -

Ik ben waarschijnlijk een uitzondering, maar ik ben juist niet zo’n fan van de Shopaholic reeks… De andere boeken van Sophie Kinsella vind ik veel leuker! Vooral ‘Ken je me nog’ heb ik vaak opnieuw gelezen.

Marije -

Hou je mond! Dat vond ik het leukste boek! Al vond ik de shopaholic serie ook super vooral het laatste deel met minie????????

Angelique Bogaard -

Niet te filmen! Spreekt me erg aan
Nog geen boek van Sophie gelezen

Anita -

Wat spook jij uit.
Het eerste boek wat ik las naast de shopaholic reeks. Daarna alle boeken aangeschaft. Ook onder haar pseudoniem.

Joke P. -

Het boek Shopaholic en nog heel veel meer!

Corine N -

Can you keep a secret? Oftewel Hou je mond! Heerlijk boeken schrijft Sophie Kinsella maar deze springt er voor mij echt boven uit. Hardop lachen gegarandeerd! Er was ooit sprake van een boekverfilming maar helaas nooit meer iets van vernomen want ik zag de grappigste scènes echt al voor me

Lyda van den Bos -

Shopaholic! ????

van erum maria louisa -

Aanpakken

Nathalie -

Ik ben verslingerd geraakt aan de boeken van Sophie Kinsella door de Shopaholic reeks, maar het eerste Shopaholic boek is niet mijn favoriet.

‘Wat spook jij uit?’ is mijn favoriete Kinsella boek. Het verhaal is origineel en vooral ook erg grappig. Dit boek is echt heel anders dan haar andere boeken, een chicklit met een vleugje fantasie.

Het is echt hilarisch dat oudtante Sadie terugkomt als jong meisje en haar achternichtje Lara het leven zo af en toe flink zuur maakt, vooral in de zoektocht naar Sadie haar ketting. Maar het mooie aan het verhaal is dat Lara van een ietwat naïef meisje in volwassen vrouw verandert die haar mannetje staat.

Bep H -

Shopaholic zegt ja, Becky gaat trouwen

Hermien -

Mag ik je nummer even? Vind ik het leukst

Chris Bierens -

Mag ik je nummer even?

C. Thonissen -

Hou je mond

Marianne Cramer -

Ik vind “Mijn niet zo perfecte leven” de beste. Heb het boek in het Engels gelezen, misschien dat het daarom net een tikkeltje beter voelt.

Ingrid -

Shopaholic serie. Geweldig hilarisch!!!!!

Leny Smit van linge -

het mooiste boek vindt ik wat spook jij uit?

Y Hoogland -

Mag ik je nummer even?

Anita Bravenboer -

Hou je mond!

Mijn allereerste boek ooit gelezen toen ik heel wat jaartjes jonger was. Direct verslaafd en sindsdien lees ik alle boeken van Sophie in een ruk uit…. altijd denkend aan Hou je mond! waar het allemaal mee begon.

Katja Hendriksen -

Dat is dan toch echt de Shopaholic-reeks en dan Shopaholic en Baby op absolute nummer 1!

Reageer ook