fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars het nieuwe boek van Jill Mansell bekend!

Rozengeur-en-zonneschijn-Jill-Mansell-dp
Jill Mansell is de Engelse koningin van de chicklit. Haar nieuwste boek Rozengeur en zonneschijn ligt nu in de winkels! Met een flinke dosis humor en romantiek staan de boeken van Jill altijd garant voor uren heerlijk leesplezier! Al eerder hadden we op Damespraatjes winacties met de boeken van Jill Mansell en we zijn ook heel blij dat we dit keer weer 3 exemplaren van haar nieuwste boek mogen weggeven. Kijk onderaan dit artikel of je gewonnen hebt!

Rozengeur en zonneschijn

Sophie Wells werkt als fotografe in de populaire badplaats St Carys. Ze heeft besloten dat ze niet meer aan een relatie gaat beginnen. Dat is in het verleden al bijna fataal afgelopen en dat wil ze niemand meer aandoen. Wanneer ze Josh Strachan ontmoet, de nieuwe eigenaar van het gezellige chique hotel Mariscombe House, voelt ze – tegen haar zin – een onmiskenbare aantrekkingskracht.
Toch houdt ze koppig vol met afwijzen, hoe vaak Josh haar ook mee uitvraagt. Waarom moet juist hij haar dan betrappen op skinnydippen? In de loop van de zomer wordt Sophie stapelverliefd op Josh en hij op haar, maar kan Sophie haar verleden opzijzetten?

Jill Mansell

Jill-Mansell-foto-Bonnita-Postma
Jill Mansell is een absolute bestellerauteur in Nederland. Haar razend populaire boeken voor jonge vrouwen zijn onweerstaanbaar en worden in twaalf landen uitgegeven. Er zijn inmiddels al 2 miljoen boeken van haar verkocht in Nederland. Voordat Mansell fulltime besloot te gaan schrijven, werkte ze jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. De laatste jaren heeft zij internationale bekendheid gekregen met haar eigentijdse, vrolijke, sexy en romantische boeken. Haar boek Geluk in het spel bereikte in oktober 2004 nummer 1 van de Nederlandse boekenverkoop. Jill Mansell woont in Bristol met haar partner en kinderen.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

De winnaars van dit boek zijn:

  • Ellen van Velzen
  • Anneke Flikweert
  • Mirjam ’t Lam

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Foto: Jill Mansell door Bonnita Postma

2 reacties

Lisette -

Verheug me nu al op het gniffelen tijdens het lezen…

knupke -

Altijd leuk, de boeken van Jill Mansell!

Reageer ook