fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars van de nieuwe Suzanne Vermeer: Costa del Sol

Yes!! Yes!! Yes!! De nieuwe Suzanne Vermeer, Costa del Sol,  is verschenen en wij mogen weer 3 boeken verdelen onder onze lezeressen. Zijn we super blij mee. Kijk onder aan dit artikel of je hebt gewonnen. Maar eerste even iets meer over het boek.

Costa del Sol

Sinds ze een jaar geleden weduwe is geworden, heeft Eline Sanchez er alles aan gedaan om de levens van haar en haar kinderen Alex en Maria weer op orde te krijgen. De komende zomervakantie zullen ze met z’n drieën doorbrengen in Spanje, het geboorteland van hun vader. Maar in plaats van een verblijf bij de grootouders van haar kinderen, heeft Eline een verrassing in petto: een vakantie aan de zomerse zandstranden van de Costa del Sol. Aanvankelijk lijkt het een groot succes te woorden, maar wat begint als een reis om een triest verleden af te sluiten, eindigt in een gevecht op leven en dood…

Lekker spannend dus en voor de fans van Suzanne Vermeer een geweldig boek dat niet in de vakantiekoffer mag ontbreken.

Costa-del-sol-Suzanne-Vermeer-cover

Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer is het pseudoniem van de in juni 2011 overleden auteur Paul Goeken. In 2002 debuteerde hij met zijn eerste thriller onder zijn eigen naam. Na vier titels ontstond het idee om daarnaast andere boeken onder pseudoniem uit te brengen. All-inclusive (2006) was het eerste boek op naam van Suzanne Vermeer en werd meteen een bestseller. Ook voor de volgende boeken waren de reisbranche en het toerisme het uitgangspunt en inmiddels is dat het unieke handelsmerk geworden voor deze ijzersterke vakantiethrillers. Alle titels (All inclusive, De vlucht, Zomertijd, Cruise, Après-ski, De suite, Zwarte piste en Bella Italia ) zijn in de bestsellerlijst terechtgekomen. De zomerthriller Cruise (2009) werd genomineerd voor de NS Publieksprijs 2010. 

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

De winnaars zijn:

  • Joyce van Meeuwen
  • Ramona Ottenheijm
  • Isabel Vissers

Van harte gefeliciteerd. Het boek wordt binnenkort door de uitgever naar jullie toegestuurd. Heb je het boek niet gewonnen, maar wil je het wel graag lezen: BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

12 reacties

Will -

De winnaars van harte gefeliciteerd.

jenneke van maurik -

Ben ik even blij dat er op FB nog aandacht aan deze actie is geschonken vandaag,,,…. heb net meegedaan ♥ vr gr Jenneke

nakita -

Super leuke actie!

Nicole -

Ja, dat zou ik zeker willen winnen, wie niet 😉

Marmara -

Fijne vakantieboeken !

Wilma -

Heb Paul persoonlijk gekend. Mijn kinderen hebben zwemles van hem gehad en heb bijna alle boeken, dus … Deze mag niet ontbreken.

Jeanne -

Lekker lezen in de zomer

Ineke -

Ik heb alle boeken van Suzanne Vermeer dus deze mag natuurlijk niet ontbreken! Heerlijke zomer leesboeken!

Els -

Leest heerlijk weg

Arda -

Lijk mij een geweldig boek om te winnen

Ineke -

Zou het dolgraag willen lezen. Tot nu toe heb ik alle boeken gelezen,
van Susan Vermeer, zowel die Paul Goeken zélf geschreven heeft als die erna.

irene niec -

Heel graag maak ik kans op dit mooie boek.

Reageer ook