fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars van Jij gaat stappen van Helena S. Paige

Jij-gaat-stappen-cover-dp
Wanneer je vriendin op het laatste moment een avondje uit afzegt, zit je plotseling in je eentje, helemaal opgetut, in een exclusieve bar. Wat ga je doen? Blijf je shotjes tequila drinken met een beroemde drummer? Of is de charmante zakenman, die een broer zou kunnen zijn van George Clooney, meer jouw stijl? De jonge barman met zijn onschuldige ogen en zijn perfecte lijf was je al eerder opgevallen.

En wat wil die mysterieuze vrouw toch van je? Of de bodyguard die je een ritje aanbiedt in de sportwagen van zijn baas? Misschien wil je wel terug naar huis, naar je nieuwe sexy buurman.

In het boek Jij gaat stappen maak je steeds een keuze wat jij zou doen en aan de hand van die keuze krijg je een nieuw hoofdstuk, waardoor iedereen eigenlijk een ander boek leest en je het boek meerdere keren kunt lezen.

Waar je ook naartoe gaat, elke keuze leidt tot een onvergetelijke ontmoeting – tot de ultieme sensuele ervaring. De keuze is geheel aan jou! De nacht ligt aan je voeten.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Paige-Helena-S-schrijverstrio-jij-gaat-stappen
Helena S. Paige is het pseudoniem van drie jonge vrouwen. Paige Nick schrijft romans en columns over ‘dating’ voor The Sunday Times. Helen Moffett schrijft, dicht en geeft lezingen van Trinidad tot Alaska. Sarah Lotz schrijft vooral scenario’s. Als Helena S. Paige hebben deze drie vriendinnen uit Zuid-Afrika een opwindende ‘kies je eigen erotische avontuur’-reeks geschreven waar de lezer zelf alles onder controle heeft. Met na elk hoofdstuk gegarandeerd een happy ending.

Winactie

Damespraatjes mag drie exemplaren weggeven van Jij gaat stappen. Kijk hier of je het boek hebt gewonnen:

  • Esmee Roozendaal
  • Jolie Braat
  • Esmae Kooreman

Van harte gefeliciteerd, het boek zal door de uitgever naar jullie toe worden gestuurd.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

2 reacties

Wilma D -

als ik mij nu eens kon focussen dan zou het over foute mannen gaan. Ik ben begonnen maar schiet niet op

Mieke Schepens -

Wat een leuke vraag !

Reageer ook