fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaar een Coffee Handbag Multi Media Sleeve voor Vaderdag

Nu eens iets heel origineels voor Vaderdag zien te bemachtigen? Je kunt het winnen op Damespraatjes. Een Multi Media Sleeve gemaakt van lege (gebruikte) zakken van koffiebonen. Lees onderaan dit artikel of je de winnaar bent.

Handgemaakt

Italian Coffee Handbags zijn handgemaakte tassen (Borse Cucite Artigianalmente), gefabriceert van lege (gebruikte) zakken van koffiebonen of gemalen koffie. Elk model en exemplaar is daarom uniek en kan licht afwijken van de afbeelding.

Geproduceerd door vakmensen

Italian Coffee Handbags worden lokaal geproduceerd door vakmensen uit verschillende ateliers en sociale werkplaatsen. Met het aanschaffen van een Italian Coffee Handbag heb je dus niet alleen een mooie tas of uniek kado van gerecycled materiaal (Riciclando Buste Del Caffe), maar draag je ook bij aan de plaatselijke werkgelegenheid. Ook draag je bij aan de vermindering van de belasting op het mileu omdat een groot deel van de Italian Coffee Handbags wordt gemaakt van gebruikte zakken en van restmateriaal van Italiaanse koffiebranders.

Winactie

De winnaar is Laura Kolthof. Laura, gefeliciteerd. De prijs wordt je binnenkort toegestuurd!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook