fb
Damespraatjes Damespraatjes

What’s in Romy’s Bag?

Nadat Mara en Michelle jullie hebben laten zien wat er in hun tassen zit, was het de beurt aan mij om de inhoud van mijn tas met jullie te delen. Dat was even slikken, moet ik zeggen. Ik ben zo’n type die alles in haar tas gooit en er na enkele weken achter komt dat het een bende is. Ik zal dan ook zo eerlijk zijn om te bekennen dat ik een selectie heb gemaakt van de dingen die ik altijd meeneem, en alle losse bonnetjes, kleingeld en kinderkoekjes van mijn dochter de prullenbak in heb gegooid. Fijn, zo’n opgeruimde tas! Gelukkig bleef er nog genoeg over om aan jullie te laten zien. Kijk verder!

Portemonnee van Liebeskind Berlin

Ik heb deze roze leren portemonnee voor mijn verjaardag gekregen van mijn man en vind ‘m geweldig. Hij is klassiek en van goede kwaliteit dus ik verwacht hier nog jaren mee te doen. Uiteraard is hij naast mijn pinpasjes vooral gevuld met allerhande (kortings)pasjes van winkels, mijn dochters eerste pasfoto en nog wat dingen die je zoal in een damesportemonnee aan kan treffen.

iPhone 5S

Als blogger ben ik uiteraard vergroeid met mijn telefoon en social media. Ik kan er echt niet tegen als ik ‘m vergeet en hou er alles op bij: lijstjes, afspraken en mijn blog. Af en toe tik ik er zelfs een blogje op. Oh, en bellen kan ik er uiteraard ook goed mee. Ik vergeet wel regelmatig mijn oplader; een irritante gewoonte. 

Notitieboekje

Ik ben gek op notitieboekjes en dan met name die van Paperblanks! Op deze limited edition staat Amy Winehouse op de cover. Stiekem heb ik nog de voorkeur om met een pen te schrijven en ik vind het jammer dat dit tegenwoordig steeds minder lijkt te worden gedaan.

Handcrème

Ik moet altijd handcrème bij me hebben, dat is echt een tik van mij. Deze ‘Ginko’s Secret’ van de Rituals is al jaren favoriet en zit altijd in mijn tas. Hij ruikt heerlijk en doet z’n werk goed.

Lipstick

Voor die dagen dat ik wel wat extra kleur kan gebruiken in mijn gezicht, zit deze lipstick van MAC in mijn tas. Het is een heftige koraalroze kleur, ‘Vegas Volt’, die me echt opfrist als ik er vermoeid uitzie. Meestal meng ik ‘m met lippenbalsem voor een wat zachter effect.

Rosebud Salve

Dit is mijn musthave. Ik gebruik dit al jaren en ben nog geen betere lippenbalsem tegengekomen. Verder werkt het ook goed tegen droge plekjes of droge nagelriemen. Mijn dochter van anderhalf is ook al verslaafd; elke keer als ze het blikje ziet moet ik een beetje op haar lippen smeren en ze gaat er regelmatig mee aan de haal.

Kaartje van restaurant in Antwerpen

Enkele weken geleden waren mijn man en ik een weekendje in Antwerpen. We hebben heerlijk de toerist uitgehangen, op terrasjes gezeten en gewinkeld en eindigden in een supergezellig restaurant: A La Ville. Ik heb het kaartje sindsdien in mijn tas zitten als herinnering aan een geslaagd weekend.

Nootjes

Ik probeer tegenwoordig wat gezonder te snacken en deze portiezakjes met nootjes en gedroogd fruit van het merk Mani zijn daar perfect voor. Als ik zo’n dag heb dat ik niet genoeg heb aan mijn lunch en nog even vol moet houden tot het avondeten, dan snack ik hier wat van. Een aanrader!

Romy Meijer (34 jaar) schrijft op haar eigen blog Dochterlief.nl over haar leven als moeder en werkt als casemanager voor een groot bedrijf. Daarnaast schrijft ze blogs voor Damespraatjes. Ze woont samen met haar man en hun dochter Elise in de buurt van de Veluwe.Naast schrijven is lezen een grote hobby. Haar blog kan je vinden op www.dochterlief.nl.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook